reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

Madzia krew przyjeli, za kazdym razem oddaje sie 450 ml.
anaconda miałam Cię wyśmiać za to słowo 'pranne' ale pryzpomniao mi sie, ye w nocz pracowalas, wiec jestes usprawiedliwiona:-D;-):-D dobry pomysl z wyslaniem Maji do babci, jeszcze gotowa sama przyjechac z pomoca:-p
elizka kciuki zacisniete i lez jak najwiecej

uff mam wolne:-):-) po drodze zasylam do Plazy i yakupilam kutrke Juli i sobie plaszczyk , nie wiem jeszcze po co Juli kolejna kutrka ale w takiej cenie to grzech bylo nie brac:tak:

reklama
Witajcie,

Eliza
kochana, kciuki bardzo mocno zaciskam!!! Wyniki od razu są czy się czeka na nie? Widzisz jak Cz lubi przedszkole:-)może i ja kiedyś usłyszę takie słowa od Michała;-)

Madzienka dzięki że pytasz, nosek podetkany "coś" siedzi w środku ale oddycha nosem:tak:

Anaconda fajnie że w pracy szybko wam poszło:-)

Sienio i jak żyjesz po oddaniu krwi?;-)
Super że zakupy powiodły się, co to za płaszczyk sobie kupiłaś?

Ja to chciałabym trochę śniegu:-pi poszaleć saneczkami:-). I trochę mrozu by się przydało by te różne robale wyginęły:tak:

My już tradycyjnie po obiadku, dzisiaj mielone...teraz na jutro coś trzeba wymyślić:tak:

Witajcie, ja po dwóch mega intensywnych dniach od rana do późnej nocy, ale na szczęście już zwalniam :tak:

Maltanka dziękuję, egzaminy całkiem niezle jak na razie;-)

Madzienka zdolną córcię masz, ślicznotka taka, a teraz jeszcze artystka:tak:

Justynka niech katarzyska wszelkie uciekają od naszych dzieci:tak:

Anaconda to teraz cały dzień dla Ciebie;-)

Sienio ale to sobie sprytnie wymyśliłaś z tym oddawaniem krwi, a i zakupy zrobione:-) u mnie w pracy nie było by tak kolorowo:-p

Elza kciuki mocno zaciśnięte !!!

hej ja właśnie wróciłam z przychodni.... na usg wszystko ok, wszelkie parametry w normie... serduszko ładnie bije dziecko nawet zaklaskało w rączki pod koniec badania aż się dr uśmiał że pewnie klaszcze że już po wszystkim... bo trochę nas pomęczył i wytrząsał :-):-):-) żeby się przekręciło....
a na wyniki krwi trzeba czekać 2 tyg....ale już jestem spokojniejsza...tylko kupę kasy kosztuje ta krew...masakra...

madzienka miałaś rację dr Szymula to bardzo dobry lekarz.... i nie wydawał mi się małomówny bo cały czas opisywał mi co robi gdzie co jest...i faktycznie pierwsze pytanie było kto mnie skierował na badania...

sienio gdzie kupiłaś płaszczyk.. warto wybrać się na jakąś wyprzedaż????

iwonka jak egzaminy????

justynka ja też długo czekałam na takie słowa... ale ciekawe jak długo to potrwa....bo za chwilę może stwierdzić że już nie lubi przedszkola

Sienio to mówisz że mały szoping sobie zrobiłaś na przyśpieszenie krążenia :-D:-D
Justyna jak nie pracowałam to też śnieg i mróz mi nie przeszkadzał, teraz to się zmieniło ;-):-p
Iwonka jeszcze chwila i będziesz mogła odpocząć, moja koleżanka też siedzi i zakuwa :tak::tak: Ty zdolniacha jesteś to świetnie ze wszystkim dasz sobie radę :tak::tak:
Elza super że lekarz Cię uspokoił no i że na usg wszystko w porządku, teraz tylko trzymamy kciuki za dobre wyniki krwi :tak::tak:

Elizka super wieści, ciesze się że pan doktor uspokoił Cię...teraz kochana leż i odpoczywaj....

Beatka super że uwinęliście się tak sprytnie...

Sienio brawo, dzielny dawca z Ciebie i jeszcze shopping po...wow

Iwonka brawo za wszystkie egzaminy, ja nadal podziwiam Cię

Sunday mieliście dzisiaj jakieś wywiadówki...bo ciężko było przejechać popołudniu puławską wszędzie stały samochody
jeszcze dwa dni i wolne...

my dzisiaj spotkałyśmy się z Mandziulką w Family Cafe, Madziarka i Marzenka dołączyły do nas....fajnie wypić kawkę w miłym towarzystwie, dzięki dziewczyny...

spokojnych nocek...

Witajcie

anaconda dziś Ty mnie ubawiłaś:-D:-D:-D
eliza bardzo się cieszę, ze badania wyszły ok, teraz czas na relaks i odpoczynek, a co do przecen ja juz od dawna szukałam płaszcza/kurtki i wiedziałam, ze to juz ostatnia szansa na zakup bo za chwilę wejdzie wiosenna kolekcja. Nic szczególnie mi sie w oczy nie rzuciło, jakbyś poszła to pewnie cos byś kupiła, ale szału nie ma.
iwonka gratuluje zaliczeń egzaminów:tak: do dziś nie wiem jak dajesz rade ogarnąć dziecko , pracę i szkołę:no:

Wczorajsze jasełka udały sie przyszło tyle babć i dziadków, ze az miło było popatrzeć:tak: Dzieciaki tez zadowolone, Panie szczęśliwe ze mają to juz za soba:-D
Ja tez mam nadzieje, ze zma uz nie wróci i poproszę temp 8 stopni, tak jak doychczas:tak: chociaż fakt przyoda waiowała przy tej temp.
Coś mnie naleciało dziś na gorącą czekoladę mmmmm:blink:

czesc

Eliza- super ze na usg wszystko w porzadku- a tymi wynikami z krwi to bym się nie przejmowała bo one czesto jakies głupoty pokazuję (myslę o tescie PAPPA
Senio -fajnie ze jaselka udane
Madzienka- zazdroszcze spotkania i wogóle kawy:) ja już pół roku nie pije bo mi cisnienie skacze...

Witam z rana :-):-)
Dzisiaj dwójeczki zaczynam więc z rana mogę na spokojnie przy kompie posiedzieć :-D:-D
Prowadząc Maję do szkoły miałam wrażenie że zaraz zacznie śnieg sypać :tak::tak:
Sienio a co to za jakieś "zachciewajki" ;-):-p
Madzienka super spotkanie za Wami :tak::tak:

reklama
dzisiaj pogoda jakaś zimowa się zrobiła... wieje chłodem że szok... mam nadzieję że to tylko dzisiaj tak.... zima miała swój czas na przyjście teraz to niech siedzi w ameryce....

madzienka super spotkanko wczoraj było....takie spontaniczne spotkania są najfajniejsze....

sienio ja tak właśnie się wybieram na zakupy i wybrać się nie mogę... muszę kupić sobie coś ciążowego (czyt. spodnie) bo się już nie dopinam... dobrze że Ci udało upolować płaszczyk....

kanikas ja mam nadzieję że wyniki będą prawidłowe i bez żadnych głupot bo nie po to płaciłam tyle kasy żeby czytać głupoty i nie daj boże się stresować... a Ty je robiłaś???

anaconda miłej pracy na 2 zmiane.... oby czas Ci szybko leciał....

Do góry