reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, u nas jakoś dzień za dniem leci, dziewczyny tfu tfu zdrowe....
w niedzielę Julcia występowała na WOŚP więc dzień pełen wrażeń...bo to telewizja...:-)

Anaconda spóźniony buziak urodzinowy dla Majeczki...
Pisz jak udały się urodzinki...

Justyna zdróweczka dla Michała

Sienio jakie ciasteczko pieczesz???i co udało się oddać krew???

kto ze mną wypije kawkę??

latte_macchiato2.jpg

Załączniki

• latte_macchiato2.jpg
    latte_macchiato2.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hejka :-):-)
A ja mam dzisiaj nockę bo mamy inwenturę i wg grafiku skończymy o godz.4 nad ranem :szok::szok::szok: a dzisiaj o godz.16 zebranie na koniec półrocza w szkole :tak::tak: poza tym leci, urodziny mega udane, Maja była wniebowzięta :tak::tak: no i od poniedziałku ferie więc zaczynamy kombinować co tu by z Mają zrobić, ot minus chodzenia do szkoły zamiast do przedszkola :crazy::crazy:
Sienio o tak!!! to by było przegięcie przejście na 1/2 etatu :-D:-D:-D:-p:-p oj rozbawiłaś mnie pracusiu prawie do łez :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anaconda miło mi, ze humor Ci sie pprawił;-)
madzieńka widziałam Twoją gwiazdę telewizji, wyglądała przepięknie:tak::tak: super ta akcja przedszkola:tak: Robię shreka nic innego nie przyszło mi do głowy a krew ide jutro oddac.

Witam,
O coś drgnęło na forum:happy:

Sienio odpowiem za Anetkę na Olę plasterek nie działał:no:
Trzymam kciuki za jutrzejsze oddanie krwi:tak:i za wolny dzień:-)

Madzienka
super że zdrówko dopisuje dziewczynom:tak:ładny występ Julci na WOŚP:tak::-)

Anaconda fajnie że urodzinki udane:tak:Sama torcik zrobiłaś, czy zamawiałaś? Maja dzisiaj pływa?

My już po szybkim spacerku. Obiadek zjedzony, M ogląda bajkę, a ja popijam kawkę:-). U nas w przedszkolu znowu pogrom dzieciaczków, mało dzieci już chodzi i DBiDz przełożony na po feriach.

witam dziewczyny!!!!! ale mi dzisiaj łeb pęka już wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć a dzisiaj się obudziłam już z bólem...masakra...
Czarek dzisiaj wstał z zaropiałym oczkiem zapuściłam mu kropelki i do przedszkola nie poszedł....a wczoraj też u nas się działo.... mama moja pojechała do lekarza do kontroli bo była przeziębiona i z przychodni zabrało ją pogotowie do szpitala.... ciśnienie miała strasznie wysokie i nie mogli jej obniżyć.... po całym dniu spędzonym na izbie przyjęć w końcu ją zbadali, na szczęście udało się obniżyć i wypuścili ją do domu....

sienio miejmy nadzieję że to tylko chwilowy przestój na forum i że ono nie umrze śmiercią naturalną...nie może!!!!!
tak kochana zaczynam świrować w domu... ale dzisiaj wybrałam się na spacer i ledwo wróciłam tak mnie brzuch rozbolał... mam nadzieję że to szybko przejdzie bo zwariuje leżąc w domu
no proszę jesteś honorowym dawcą krwi... gratuluje... ja parę lat temu chciałam oddać krew ale niestety jestem za chuda:baffled::baffled::baffled::baffled: jedynie mogłam zarejestrować się jako dawca szpiku...

madzienka oh napiłam bym się takiej kawki....a Julcia rewelacja...

anaconda super że urodzinki udane.... a gdzie zdjęcie tortu??????

justynka tak to jest z DBiDz u Czarka w tamtym roku w ogóle nie było bo ospa zaatakowała przedszkole....a w tym roku ma po feriach...

Ja już po zebraniu, oczywiście nasłuchałam się samych pochwał i chyba w nagrodę kupię Mai jakiś drobiazg bo zasłużyła sobie :tak::tak::tak:
Sienio to może ja dzisiaj w nocy pójdę oddać krew ;-):-p:-D:-D:-D
Madzienka Maja będzie chodzić do DK tylko z nami problem bo nie ma zbytnio kto jej zaprowadzać tam na godz.11, pierwszy tydz. jakoś już zorganizowałam ale co będzie w drugim to zobaczymy :baffled::baffled::baffled: chyba będę musiała cały drugi tydzień codziennie krew oddawać by do pracy nie chodzić :-D:-D:-D
Justyna u nas basen się skończył przed świętami i drugi semestr rusza dopiero po feriach tak więc Maja ma przerwę :tak::tak: tort urodzinowy zamawiałam a że nie mieli opłatka kucykowego to był sam napis, zaraz wstawię jakąś fotkę :tak::tak: oby Michaś wybronił się przed chorobami skoro tak mało dzieci chodzi do przedszkola :tak::tak::tak:
Elza Ty nie szalej ze spacerkami tylko się oszczędzaj, a w łóżku możesz sonie książki czytać :tak::tak: i jak tam oczko Czarującego, oby do jutra przestało ropieć :tak::tak:
Oj jakież ja mam chęci jechać do pracy :baffled::baffled:

dzień dobry w ten szary dzień...w Polsce śnieg pada, ciekawe czy do nas dojdzie??oby nie bo ja już zimy nie chcę!!!!

Sienio krew oddana...ile Ci wypompowali???

Elizka mocno kciuki zaciskam za wizytę i czekam na wieści

Justyna jak nosek Michałka??

Anaconda czyżbyś miała w planach teściową ściągnąć?

Lenka śpi ja popijam kawkę kto się dołączy....??

hej.... mi nadal ból głowy nie przeszedł... a ciśnienie mam jak u zdechłej kury... na szczęście Czarujący dzisiaj już pomaszerował do przedszkola bo oczka czyściutkie... i wiecie co on wczoraj powiedział "tęsknie za przedszkolem":szok::szok::szok: normalnie szok....
ja dzisiaj mam to badanie genetyczne tak więc kciukasy proszę zacisnąć aż do odwołania :-D:-D:-D

madzienka dziękuje bo wiem że Ty już zacisnęłaś.... ja też nie chce śniegu i zimy... teraz niech spada...

anaconda muszę choćby na chwilke wyjść z domu bo inaczej zwariuje....jak tam po inwentaryzacji???? co kupiłaś swojej zdolnej córci w nagrodę???

sienio jak tam po oddaniu krwi???? czekoladki dostałaś????

reklama
Hejka :-):-)
Ja już wstałam i wypiłam "poranną" kawkę :-D:-D zeszło nam się w nocy do godz.3 nad ranem więc nie było wcale tak tragicznie :tak::tak:
Pogoda faktycznie do bani a powrotu zimy to już chyba najbardziej ja nie chcę bo jak sobie pomyślę o odśnieżaniu i skrobaniu auta to mi się odechciewa wszystkiego :szok::szok::szok:
Madzienka o nie nie, takie pomysły to mi do głowy nie przychodzą :no::no::-D:-D to już prędzej Maja na wieś wyjedzie :-D:-D:-p:-p
Elza doskonale Cię rozumiem, mnie też szlak trafia jak cały dzień mam siedzieć w domu :crazy::crazy: a Maja dostanie zapewne coś kucykowego :-D:-D:tak::tak:
Oj jak fajnie że ja wczoraj nagotowałam na 2 dni to mam dzisiaj spokój :tak::tak:

Do góry