reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hello..... ale dzisiaj piękny dzień i mam tu na myśli zarówno pogodę jaki i pracę... jednym słowem fajny dzień i nawet humoru mi nie popsuło przeziębienie które ostatnio mi dokucza....ale co tam.....

anaconda na andersa to nie był taki straszny wypadek mimo że zdjęcia są masakryczne ale dzisiaj jak jechałam rano do pracy to na nadbystrzyckiej dopiero był wypadek... i tutaj już niestety 2 osoby trafiły do szpitala.... ale oczywiście kierowca "gówniarz" jechał na podwójnym gazie....

madzienka cudne dynie halloweenowe....

aluśka jeszcze więcej miłości na kolejne lata...

justynka a kto chory????

aneta dobrze że basen pomaga Ci na dokuczający kręgosłup...

reklama
witam wieczornie
u nas już cisza... dzieciaki wymęczone chorobą to padają jak muchy, na szczęscie już pomalutku dochodzą do siebie, oj nkomu nie życzę takiej wirusówki....
anetka zdrówka lda was, oby dziewczynki szybko doszły do zdrówka...
madzienka super dzieła wyczarowałyście!!!!
justyna i jak po kontroli??? co teraz dokucza Michałkowi???
elizka zdrówka, nich cię nie rozkłąda przeziębienie....

Witam z rana :sorry2:
Zastanawiacie się co ja o tej porze tu robię ...a no mam przymusowe wolne:confused: i muszę dobrze wykorzystać ten dzień, na pewno zajadę do Avon na zakupy a potem rozejrzę się za nową pracą..... może akurat uda się ją zmienić przed zimą:cool:

Mandziula współczuję chorowania:confused:
Byłam na Twoim blogu i jestem pod wrażeniem:tak: wspaniałe rzeczy tworzysz na tym szydełku:tak:
Anetka szybko wracajcie do zdrówka:confused:

Dziękuję za życzenia rocznicowe :-)

Ostatnia edycja:
Justynko i Jacku z okazji 9 rocznicy ślubu życzę Wam jak najwięcej miłości, szczęścia i wyrozumiałości na kolejne lata wspólnego życia:-) oraz w najbliższym czasie rodzeństwa dla Michałka;-)

Eliza fajnie że wczorajszy dzień był dla Ciebie taki udany :cool2:
Madzienka superaśne dynie:-)
Justyna i jak tam było na kontroli? co dr powiedziała?

Witam :-):-)
Ja dzisiaj mam wolne więc zaglądam :tak::tak:
Ale nie ma tak dobrze zabrałam się za robienie krokietów więc mi się zejdzie, do tego pranie, sprzątanie i na godz.14 do ortodonty, ciekawe czy już założą Mai aparat czy karzą jeszcze czekać :confused::confused:
Justyna ode mnie też przyjmij życzenia wszystkiego najlepszego i wielu wielu wspólnych lat razem w szczęściu i miłości :tak::tak: jak tam po kontroli, dostał Michaś pozwolenie na powrót do przedszkola? :confused::confused:
Aluśka to dobrze że dzisiaj masz przymusowe wolne bo zobacz deszcz zaczął padać ;-);-);-)
Elza mnie tez coś zaczyna rozkładać, męczy mnie kaszel i boli gardło :-:)-( jak myślicie mogę już iść na zwolnienie :-D:-D:-D:-p:-p
Mandziula dobrze że już pomalutku wychodzicie z tej wirusówki :tak::tak:
Wczoraj Maja wróciła z rozwalonym kolanem i podrapaną rączką :crazy::crazy: przewróciła się o tornister, który chłopiec bezmyślnie postawił na środku :sorry2::sorry2:
A dzisiaj poszli do kina więc zapewne po powrocie będzie opowiadać :tak::tak: no i ich wychowawczyni znowu mnie dorwała i zaczęła wychwalać Maję wniebogłosy :tak::tak::tak: ależ ja jestem dumną mamuśką :tak::tak:

Witajcie....oszaleję z ta pogoda...dzisiaj tak mnie głowa boli...kto się z kawką dołączy???
Jula ma dzisiaj orange party...oto moje dyniątka

dyniątka.jpg
Lenka raczkuje więc pora usunąć co nieco z jej zasięgu:-p

Justyna kolejnych wspólnych latek w zdrowiu i miłości....

Anaconda brawo ale masz dzielna córę...dumna mamuska...
biedna Majeczka ale teraz to musi patrzec pod nogi bo pamiętam że te plecaki w szkole leżały wszedzie...

Mandziulka wracajcie do formy...

Elizka nie pozwalam chorować...zdróweczka!!!

Aluska odpoczywaj na wolnym...a jak Martynka???

Miłego dnia

Załączniki

• dyniątka.jpg
    dyniątka.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 44
Witajcie.

Ale pogoda, ble, teść przyjechał posprzątać na grobach, posiedział chwilkę i szybko wraca bo musi jeszcze popracować, a teściowa na emeryturze i jeszcze jej ani razu nie widziałam żeby przyjechała i sprzątała :baffled: grunt to umieć się ustawić. Po południu idziemy do kontroli z Karolą, tyle czasu już ma zapchany nos że ja już nie wiem jak jej pomóc :-( Ola z dnia na dzień coraz mniej kaszle, więc widzę światełko w tunelu, mam nadzieję że po niedzieli zawita do przedszkola i zabawi tam dłużej niż 2 tygodnie :-D

Ja po wczorajszym basenie padłam jak mucha, ale przynajmniej się odprężyłam i zrelaksowałam.

Madzienka śliczne masz dyniątka :tak: dołączam się z kawką

anaconda super że tak Pani wychwala Maję :tak: miło się słucha

aluśka powodzenia w szukaniu pracy, ja też się rozglądam, zaczynam składać do Felicity

mandziula zdrówka dla dzieci

elza zdrówka dla Ciebie

Justynka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, ładny staż macie ;-) na basen chodzę tam gdzie nasze dzieci, Ola pójdzie dopiero w następnym tygodniu, o ile będzie z nią ok

A to mój mały kaskader :szok:
Obraz 207.jpg

Miłego dnia.

Załączniki

• Obraz 207.jpg
    Obraz 207.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
Witajcie, ja jeszcze 1,5godzinki w pracy i zmykam do przedszkola, bo dzisiaj mamy pasowanie:tak: Podczytuję Was tutaj, ale jakoś tak nie mogę zabawić na dłużej, żeby popisać. Zaganiana jestem praca, dom, zajęcia i jak wracam to już padam. Dziś po pasowaniu też na uczelnię lecę...

Justynka łał, cóż za staż za Wami:tak: z okazji rocznicy życzę Wam dużo zdrowia, miłości i zrozumienia;-)
A dzień koloru pomarańczowego udany, a wszystko za sprawą urodzin marchewki :tak:

Anetka niezły kaskader Ci rośnie;-) może Karolcia była głodna:biggrin2:

Aluśka wykorzystaj wolny dzień w pełni, mi też taki by się przydał, tylko nie weekend, a jakiś na tygodniu:tak: i powodzenia w szukaniu pracy;-)

Elza super, że dzień był udany a choróbskom się nie dawaj;-)

Anaconda Ty to teraz pękasz z dumy:biggrin2::biggrin2:

Witajcie,

Ślicznie dziękuje za życzenia rocznicowe:-) 9 lat minęło jak jeden dzień;-)

Aluśka i jak, wyrwałaś się z domku na poszukiwanie pracy? No właśnie jak zdrówko Martynki?

Anetka co tam na kontroli? A może warto by było pójść z Karolinką do laryngologa? Fotka karolki powalająca:-Ddrugi Pudzian rośnie;-)
Trzymam kciuki za pracę:tak:

Iwonka przyjemnego pasowania:-)poprosiłabym jakieś fotki:-pU nas pasowanie pod koniec listopada.

Anaconda i co tam u ortodonty?? To pani nauczycielka polała ci miodem serce:tak:

Madzienka fotki jak z profesjonalnej sesji:-)ślicznie:-) I jak ból głowy minął po kawie?

Mandziula dobrze że już najgorsze za wami:tak:

Eliza zdrówka dla ciebie:tak:

U nas na kontroli ok, w końcu osłuchowo czysto:-)ale antybiotyk mamy dobrać do końca.

reklama
Witajcie
Juz chyba koniec ciepełka sie, dzis juz smętnie, głowa mnie boli :sorry2: Na szczęście jeszcze jutro i woolne:-) właściwie to czuję sie jakbym juz była na urlopie, bo dziś też miałam wolne:-)
Julcia juz po balu, jakoś sie udało przebranie, tylko jedna dziewczynka z grupy nic nie miała,szkoda jej bo widziałam jak rano dzieciaki podziwiały wzajemie swoje przebrania, a tej małej było naprawde przykro:-(
Jesień sie zbliża trzeba sie umówic na grzańca:-D:tak:
miłego ppołudnia:tak:

Do góry