cześć czytając waszych wpisów zaczynam się w tym wszystkim gubić.co do zakupów dla małego to narzazie nic nie kupuje bo dostałam cynk od siostry ze mama już ma 3 wielkie worki ciuszków dla wnusia, co do reszty to tez już prawie wszystko pożyczone do znajomych czym zajął się mój maż. pewnie wpadnę w panikę jak będzie 8 miesiąc i zacznę to wszystko kompletować i wtedy wyjdzie co mi brakuje. Ale czytając to co piszecie już kila rzeczy wyłapuje np. jakie pieluszki są dobre dzięki dziewczyny
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Madzienka to nie ma co się dziwić że w dzień ci spać nie chce jak dopiero o godz.10 wstaje, a o której na noc idzie spać bo nie doczytałam?
maltanka
Fanka BB :)
fornetka3 jeszcze masz trochę czasu, spokojnie, załapiesz wszystko i skompletujesz
a może powiesz nam coś więcej o sobie?
a może powiesz nam coś więcej o sobie?
madzienka to nie ma co się dziwić że w dzień ci spać nie chce jak dopiero o godz.10 wstaje, a o której na noc idzie spać bo nie doczytałam?
21-21.30
anaconda27
styczniówka2006
Maltanka dzikich tłumów nie było, to już większy tłok w tym lumpku koło mnie co ci kiedyś pisałam, tam jak dostawa to szlak człowieka trafia
anaconda27
styczniówka2006
21-21.30
No to powinna przynajmniej godzinkę jeszcze w dzień się zdrzemnąć chyba że u ciebie w rodzinie same skowronki co to dużo snu nie potrzebują i mała też taka będzie;-);-)
anaconda27
styczniówka2006
Ja sobie chwaliłam dada z biedronki lub te z lidla co któraś pisała, oczywiście jeśli ktoś patrzy na cenę
maltanka
Fanka BB :)
Maltanka dzikich tłumów nie było, to już większy tłok w tym lumpku koło mnie co ci kiedyś pisałam, tam jak dostawa to szlak człowieka trafia
ja kiedyś byłam w dzień po dostawie, jedna babka przymierzała jakiś kożuch czy cuś takiego, ale się zachwalała, że taki elegancki i taki, a rękawy z 10 cm. za krótkie miała, ale wzięła czasami śmiać mi się chce z tych ludzi jak sobie wyrywają ubrania:-)
Ja sobie chwaliłam dada z biedronki lub te z lidla co któraś pisała, oczywiście jeśli ktoś patrzy na cenę
ale to najlepiej na sztuki przeliczać, bo czsami pampersy po promocji wychodzą taniej, albo w tej samej cenie a o niebo lepsze
ja zmiatam obierać kartofle
reklama
anaconda27
styczniówka2006
moja siostra zaraz po szkole zaczęła w lumpku pracować to było jakieś 10 lat temu i jak była dostawa to przychodziły handlary i kupowały ciuchy a potem je prały i w sklepie jako nowe sprzedawały, a niektóre te co się znały z szefową to dzień wcześniej przychodziły na zaplecze i tam już wybierały co lepsze