reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć czytając waszych wpisów zaczynam się w tym wszystkim gubić.co do zakupów dla małego to narzazie nic nie kupuje bo dostałam cynk od siostry ze mama już ma 3 wielkie worki ciuszków dla wnusia, co do reszty to tez już prawie wszystko pożyczone do znajomych czym zajął się mój maż. pewnie wpadnę w panikę jak będzie 8 miesiąc i zacznę to wszystko kompletować i wtedy wyjdzie co mi brakuje. Ale czytając to co piszecie już kila rzeczy wyłapuje np. jakie pieluszki są dobre dzięki dziewczyny

reklama
Madzienka to nie ma co się dziwić że w dzień ci spać nie chce jak dopiero o godz.10 wstaje, a o której na noc idzie spać bo nie doczytałam?

Maltanka dzikich tłumów nie było, to już większy tłok w tym lumpku koło mnie co ci kiedyś pisałam, tam jak dostawa to szlak człowieka trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez uzywam papmersow,uzywalam happy i Huggiesów ale zastanaiaml sie nad zmiana ze wzgledu na cene,dlatego pytam.W leclercu do paczki pieluch dodaja puzelki.:-)

Maltanka dzikich tłumów nie było, to już większy tłok w tym lumpku koło mnie co ci kiedyś pisałam, tam jak dostawa to szlak człowieka trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja kiedyś byłam w dzień po dostawie, jedna babka przymierzała jakiś kożuch czy cuś takiego, ale się zachwalała, że taki elegancki i taki, a rękawy z 10 cm. za krótkie miała, ale wzięła:baffled: czasami śmiać mi się chce z tych ludzi jak sobie wyrywają ubrania:-)

Ja sobie chwaliłam dada z biedronki lub te z lidla co któraś pisała, oczywiście jeśli ktoś patrzy na cenę:tak::tak::tak:

ale to najlepiej na sztuki przeliczać, bo czsami pampersy po promocji wychodzą taniej, albo w tej samej cenie a o niebo lepsze:tak:

ja zmiatam obierać kartofle:tak:

reklama
moja siostra zaraz po szkole zaczęła w lumpku pracować to było jakieś 10 lat temu i jak była dostawa to przychodziły handlary i kupowały ciuchy a potem je prały i w sklepie jako nowe sprzedawały, a niektóre te co się znały z szefową to dzień wcześniej przychodziły na zaplecze i tam już wybierały co lepsze:tak::tak::tak:

Do góry