przewijak naszykowany, kołyska prawie gotowa...więc u nas przygotowania idą pełna parą
właśnie miałam pytać czy wybierałyście się na aktywne mamy...bo moi właśnie pojechali na Klub Ojców...zobaczymy czy Julci się spodoba bo towarzystwo wykruszyło się
maksymalnie do 6 razy dziennie....
dziękuję, mała szaleje i ja jakoś jeszcze daje radę;-):-)
Hexe ja mam nadzieje że moja pani doktor nie wystawi mnie, to już druga moja ciąża u niej i ona jest ordynatorem, więc jakąś leżankę dla mnie znajdzie...mam nadzieje...
a te spotkania mam nie mają nic wspólnego z tą aktywna mamą...organizowane są przez fundację aktywni rodzice
Patlysia współczuje problemów z autkiem i wydatków....
a jutro udanej podroży autobusem...
a do Bugi(sali zabaw) zapraszamy z dziećmi...
Justyna, Aluska i Motylla super że spotkanie udane...zdradźcie nam co się tam dzieje....
Maltanka jak Wasze dzisiejsze wyjście do przedszkola??
co do kalendarzy to moja mam ma wszystkie i często je oglądamy...niedowierzając jaka Jula była mała
właśnie miałam pytać czy wybierałyście się na aktywne mamy...bo moi właśnie pojechali na Klub Ojców...zobaczymy czy Julci się spodoba bo towarzystwo wykruszyło się
madzienka - a ten granulat to ile razy dziennie można? stosowałam chomeopatyczne czopki, zadowolona jestem, ale nie wiem czy moge tak non stop i one są raz dziennie więc na nocki mu daję
maksymalnie do 6 razy dziennie....
Madzienka jak się czujesz?
dziękuję, mała szaleje i ja jakoś jeszcze daje radę;-):-)
Hexe ja mam nadzieje że moja pani doktor nie wystawi mnie, to już druga moja ciąża u niej i ona jest ordynatorem, więc jakąś leżankę dla mnie znajdzie...mam nadzieje...
a te spotkania mam nie mają nic wspólnego z tą aktywna mamą...organizowane są przez fundację aktywni rodzice
Patlysia współczuje problemów z autkiem i wydatków....
a jutro udanej podroży autobusem...
a do Bugi(sali zabaw) zapraszamy z dziećmi...
Justyna, Aluska i Motylla super że spotkanie udane...zdradźcie nam co się tam dzieje....
Maltanka jak Wasze dzisiejsze wyjście do przedszkola??
co do kalendarzy to moja mam ma wszystkie i często je oglądamy...niedowierzając jaka Jula była mała