reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka dzieki za info o mandziulce:tak:
Maks narzeka na ucho, martwi mnie to bo od pt bierze antybiotyk... a W ma nadal gips, 30stycznia idzie na zdjęcie i sie zobaczy co dalej.

Ja juz spadam... bo buzia nie zamyka sie od ziewania.
Spokojnych nocek.

reklama
jaa jak zwykle nocnie
cycuję wiec tylko lewa ręka wolna:-p
super że BS udany i Mandziula się rozkręciła na całego;-):tak::-D.
ZOSIEŃKO WITAJ WŚRÓD BB-MOWYCH MALUSZKÓW
Tak bardzo chciałam się z Wami spotkac nawet z M się pokłóciłam(planowałam nocleg z ROKim u znajomych:-p) i może dobrze wyszło że byłam w domu bo w nocy żuczek dostał gorączki, kaszel i glutry po pas i mamy nawrót choroby a i ROKi jest "zaflegmiony" jak to na pogotowiu doktor określiła - wizyta w aptece :no: - nic tylko za portfel się trzymać.
Witam nowe mamuśki i ostrzegam TO wciąga;-):tak::-).

Witajcie,
piszę w skrócie,bo mały niby usnął,ale chyba brzuszek mu dokucza,bo obudził się z płaczem:-(M chwilowo go przejął:tak:
wybaczcie wczorajszą nieobecność:ninja2::unsure:

Odrazu przyznam sie bez bicia ze wpadłam tylko......
......Ogromnie pogratulowac Mandziuli wow nie ma to jak zaczac 2 godz po babyshower:-D:-D:-Dwracajcie szybko do domu...

:szok::-Dto musiałyście wczoraj dać czadu:-Dno i Babyshower udało się zrobić na ostatnio chwilę...to się nazywa wyczucie:tak::-)

SYLWIA OGROMNE GRATULACJE!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS!SZYBKO WRACAJCIE DZIEWCZYNY
:tak:PS.dorodną masz córeczkę:tak:

misia
oto widzę takie samo masz podejście co ja :dry:
ano:-D

Marta zdrówka dla chłopców:tak:oj coś wiem o tych wizytach w aptece:no:

S śpi....oby do rana:sorry2:

Ostatnia edycja:
Sunday widzę że Maltanka już wszystko napisała:tak:
dziewczyny maja się dobrze...
nagrzewanie solą nie pomogło Maksiowi...??zdróweczka dla Was....
Monika moim zdaniem fryzurka też super dopasowana....;-):-)

Anaconda nawet tak nie mów.....
super że wypad do Bugi udany....
widziałamdzisiaj w realu stroje z monster...one kosztuje 65zl:szok:

Marzenka dzięki Ci kochana że mnie wspierasz:-D:-Dtroche mi stres odszedł ale nadal gdzieś po głowie chodzi kiedy ja....

Misia wybaczamy:tak:niech Stasio śpi spokojnie....

Karlita dojechaliście do domu??
byłaś w plazie po kucykowy strój....

Eliza cicho...nie wywołuj:-p

Agusik a próbowałaś homeopatii...nam pomagały granulki teetha

Hexe ja mam zamiar rodzić na Jaczewskiego i liczę że moja pani doktor jakis kawałek kąta dla mnie znajdzie....:tak:

spokojnych nocek!!!!

witam
anaconda dzieki za plotki:-);-):-D dziewczyny sie wybawiły a my spokojnie mogłysmy porozmawiac
jestem w szoku jak sie dowiedziam że Sylwia juz urodziła przed terminem, łał, a ze nie zagladalam od pt czy czw na formu wiec ttym wieksze moje zdziwienie, a rozmawialam z Sylwia wczesneij i mowila ze nic jej jeszcze nie bierze
fajnie ze spotkanko miałyscie udane w sobotę

madzienka szykuj sie :-D
maltanka fajnie ze juz zdrowsi jestescie, jak w pracy??
madzienka marz fajnie ze koncert sie podobał
mandziulaWszystkiego najlepszego i gratulacje
no i nie wiem co miałąm jeszcze pisac, ja juz prace dyplomowa napisałm, seminarium w soobte zaliczyłam i czekam ostatecznei na sygnal zeby prace oprawic i zdac
obrone mam w marcu, ale mam poczucie ze tylko wydalam kase na papier bo nic nowego i przydatengo sie nie nauczyłam a niektorych wykładowcow w dziedzinie zamowien to moglibysmy z kolezanka przeszkolic, bo jak ktos jest tylko teoretykiem....
to sorry
milego dnia

Witam poniedziałkowo :-):-)
Miał być mniejszy mróz a tu na termometrze zobaczyłam -9st.C :szok::szok: mam nadzieję że jednak w ciągu dnia trochę się ociepli i tak już pozostanie :tak::tak:
Muszę dzisiaj pranie nastawić i chałupkę ogarnąć bo przez weekend mam taki syf że patrzeć już nie mogę :sorry2::sorry2:
Gon1a na pewno obronę zaliczysz, no i zawsze to jakiś papierek więcej :tak::tak: dzisiaj sama autem do pracy przyjechałaś? :confused::confused::confused: a nasze dziewczyny to już na tyle duże że nimi zajmować się w Bugi nie trzeba :happy2::happy2:
Madzienka to chyba promocja jest na te stroje bo ja jak byłam z tydzień temu to były bodajże po 79zł :crazy::crazy: mam nadzieje że na drugi rok jak Maja będzie już w szkole to nie będzie żadnych przebieranych bali :-D:-D
Marta nie dawaj się tylko walcz z chorobami, niech Ci chłopaków nie atakują :tak::tak: szkoda, że nie udało się jednak dojechać na spotkanie :-:)-(
Sunday to faktycznie dziwne, że nadal narzeka na ból ucha, może ma antybiotyk źle dobrany, co mu przepisała? :confused::confused: a wybierasz się z nim do laryngologa? :confused::confused:
Motylla ja nie wiem czy chciała że mną rozmawiać czy mnie po prostu kontrolowała czy w domu siedzę :crazy::crazy:
Maltanka o tak z tym nieodśnieżaniem auta to masz dobrze :tak::tak: oby teraz Hubercik długo pochodził do przedszkola i się nie rozchorował :tak:

Dzień dobry...ja jeszcze w piżamce:-p P właśnie pojechał z Jula do przedszkola...
na szczęście słoneczko przebija się, więc i energii do pracy więcej:-p

Anaconda pewnie tak, bo karnawał lada moment się kończy....udanego porządkowania...

Sunday jak Maksio dzisiaj??

Mandziulka napisała że po nocce wyspana, mała ssie cyca i śpi:tak:

a moja Jula przezywa narodziny Zosi i cały czas pyta czy Lenka tez już sie urodzi i czy ciocia z Zosia są już w domu....:-)

miłego dnia

Mandziulka, gratulacje!!! Zosiu witaj po tej stronie!!!
Mam nadzijeę, że szybko poszło
:-):-)

Hej dziewczyneczki:)
Ja oduczam Szymusia od cycka... No lekko nie jest:sorry2: Dziś juz o mało nie uległam, ale J mi nie pozwolił:-D

Mirosia, współczuję teściowej, na jak Ł się jej słucha, to nie mam pytań
:wściekła/y: Tymek też tydizęń w przedszkolu był, a właściwie 4 dni bo od piątku ma katar, niby nic strasznego tylko katar, ale siedzi w domu... Boję się, z eby czegoś gorszego nie podłapal...

Madzienka, nic się nie martw, Lenka znajdzie najlepszy czas
:tak::tak:

Anaconda, Gon1a, super taki wypad do Bugi
:tak:

Misiu, mam nadzije, że jak wrócisz do pracy Staś będzie łaskawszy jeśli o spanie chodzi...

Karlita, a Ty gdzie jesteś? Już całkiem na tej wsi się zagrzebałaś??

Anaconda, a jakiego dentystę masz w Radomiu?? Bo ja moja bratową polecam, jest najlepsza
:tak: Żąbeczka tak mi wypieściła, że lepiej jak naturalny wygląda, ainni mi koryto z zęba robili :D

Witajcie
my już po balu przebierańców ale było mało dzieci bo chorują bardzo i wszystko byłoby fajnie gdyby nie ten mój dzikus ehhhh:no: zmieniła się bardzo, nie chce chodzić do przedszkola, bawić się z dziećmi, nic tylko mama więc prawie cały bal przesiedziałyśmy no ale trudno, pracujemy nad tym i mam nadxzieję, że nie długo wroci moja dawna Miśka...
a ja cieszę się jak małe dziecko bo jutro jadę na cały dzień do Lbn, wieczorem mam do lekarza a wcześniej umówiłam się ze znajomą na kawkę a no i zakupy...a w środę z Miśką do kina i popołudniu do ortodonty:tak: tego mi trzeba było:tak::happy2::happy2::blink:jedno mi tylko dzisiaj psuje humor- muszę pracę zaliczeniową na jutro napisać....:wściekła/y:

Hexe jak powiedziałam w domu, że gdyby warunki finansowe i mieszkaniowe mi pozwalały to chciałabym mieć czworo dzieci to myślałam, że mnie wszyscy zjedzą żywcem, także prawdopodobnie przy dwójce zostanę (przynajmniej teraz), no chyba, że jakoś przypadkiem się ciąża przytrafi:-D:-D
maltanka ja też robię co roku kalendarze i nie wyrzucamy tylko chowamy a babcia w tamtym roku wzięła sobie kilka zdjęć w antyramy
marta zdrówka dla chłopaków
misia i jak przespał Staś nockę?
gon1a ja też czasami zastanawiam się po co mi te studia- ciągnę dwa kierunki i oprócz kolejnych papierków nic mi więcej to nie da:no:
anaconda tylko -6??? u nas wczoraj ok. 4 rano było - 23 to dopiero zimno...ale dzisiaj pogoda bardzo ładna i słoneczna. miłego sprzątanka.
madzienka nie stresuj się, Lenka zdecyduje kiedy ma wyjść, Julka pyta kiedy się urodzi a Emilka tłumaczy, że tata i dziadzio nie mogą urodzić dziecka ale ja jeszcze mogę i babcia, a babcia to koniecznie musi mieć małego dzidziusia:-D także ja już mamie mówiłam, że może się starać, w końcu jest jeszcze młoda:-D
mirosia a może O ma trzydniówkę?
agusik ja używałam dentinoxu ale jest jeszcze podobno jakiś orajel tylko, że sprowadzany, podobno bardzo dobry...
justyna no tak siła wyższa hehe ja też ją bardzo dobrze znam:-D
Zmykam jakiś obiadek szykować

reklama
Witam się poniedziałkowo
mandziula ogromne Gratulacje!!! Wracajcie szybciutko do domku i formy!
madzienka Ty nie myśl o porodzie bo jeszcze masz czas! Poświęć ten czas na przyjemności...Może wyskocz do kina albo teatru...
anaconda,gon1a super że spotkanie w Bugi udane!
marta zdróweczka dla Was...
mirosia zdrówka dla O! Oby to tylko gorączka i szybko minęła. A jak M?Siedzi już?
hexe a do jakiego chodziłaś z Jaczewskiego?
maltanka a jak noga?Wróciła do sprawności?Dobrze że H już zdrowy.
madziara78 gdzie zaginęłaś?Jak dzieciaczki?
sunday ja bym Ci poleciła żebyś obrała 4 ząbki czosnku,pokroiła je, zawinęła w jakoś szmatkę i pod poduszkę na noc Maksowi, podobno czosnek wyciąga ból z uszu...
Super że Wasze spotkanie sobotnie udane, ale jakby mogło być inaczej.Żałuję że nie dotarłam ale byłam padnięta. Imprezka udana, dzieciaki zadowolone. Wiki od wczoraj ma katar:blink: Nie wiem czy od chodzenia w samych skarpetkach czy ją gdzieś podwiało...Byłam dzisiaj u pediatry i ma zapalenie spojówek i mega katar. Dostałyśmy kropelki, i czekamy czy się wywinie czy pójdzie na gardło:cool2: Kuba tfu tfu się trzyma...zobaczymy jak długo. Miłego dzionka, idę coś do garnka wstawię na zupkę.

Do góry