reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka dzieki za info o mandziulce:tak:
Maks narzeka na ucho, martwi mnie to bo od pt bierze antybiotyk... a W ma nadal gips, 30stycznia idzie na zdjęcie i sie zobaczy co dalej.

Ja juz spadam... bo buzia nie zamyka sie od ziewania.
Spokojnych nocek.

reklama
jaa jak zwykle nocnie
cycuję wiec tylko lewa ręka wolna:-p
super że BS udany i Mandziula się rozkręciła na całego;-):tak::-D.
ZOSIEŃKO WITAJ WŚRÓD BB-MOWYCH MALUSZKÓW
Tak bardzo chciałam się z Wami spotkac nawet z M się pokłóciłam(planowałam nocleg z ROKim u znajomych:-p) i może dobrze wyszło że byłam w domu bo w nocy żuczek dostał gorączki, kaszel i glutry po pas i mamy nawrót choroby a i ROKi jest "zaflegmiony" jak to na pogotowiu doktor określiła - wizyta w aptece :no: - nic tylko za portfel się trzymać.
Witam nowe mamuśki i ostrzegam TO wciąga;-):tak::-).

Witajcie,
piszę w skrócie,bo mały niby usnął,ale chyba brzuszek mu dokucza,bo obudził się z płaczem:-(M chwilowo go przejął:tak:
wybaczcie wczorajszą nieobecność:ninja2::unsure:

Odrazu przyznam sie bez bicia ze wpadłam tylko......
......Ogromnie pogratulowac Mandziuli wow nie ma to jak zaczac 2 godz po babyshower:-D:-D:-Dwracajcie szybko do domu...

:szok::-Dto musiałyście wczoraj dać czadu:-Dno i Babyshower udało się zrobić na ostatnio chwilę...to się nazywa wyczucie:tak::-)

SYLWIA OGROMNE GRATULACJE!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS!SZYBKO WRACAJCIE DZIEWCZYNY
:tak:PS.dorodną masz córeczkę:tak:

misia
oto widzę takie samo masz podejście co ja :dry:
ano:-D

Marta zdrówka dla chłopców:tak:oj coś wiem o tych wizytach w aptece:no:

S śpi....oby do rana:sorry2:

Ostatnia edycja:
Sunday widzę że Maltanka już wszystko napisała:tak:
dziewczyny maja się dobrze...
nagrzewanie solą nie pomogło Maksiowi...??zdróweczka dla Was....
Monika moim zdaniem fryzurka też super dopasowana....;-):-)

Anaconda nawet tak nie mów.....
super że wypad do Bugi udany....
widziałamdzisiaj w realu stroje z monster...one kosztuje 65zl:szok:

Marzenka dzięki Ci kochana że mnie wspierasz:-D:-Dtroche mi stres odszedł ale nadal gdzieś po głowie chodzi kiedy ja....

Misia wybaczamy:tak:niech Stasio śpi spokojnie....

Karlita dojechaliście do domu??
byłaś w plazie po kucykowy strój....

Eliza cicho...nie wywołuj:-p

Agusik a próbowałaś homeopatii...nam pomagały granulki teetha

Hexe ja mam zamiar rodzić na Jaczewskiego i liczę że moja pani doktor jakis kawałek kąta dla mnie znajdzie....:tak:

spokojnych nocek!!!!

witam
anaconda dzieki za plotki:-);-):-D dziewczyny sie wybawiły a my spokojnie mogłysmy porozmawiac
jestem w szoku jak sie dowiedziam że Sylwia juz urodziła przed terminem, łał, a ze nie zagladalam od pt czy czw na formu wiec ttym wieksze moje zdziwienie, a rozmawialam z Sylwia wczesneij i mowila ze nic jej jeszcze nie bierze
fajnie ze spotkanko miałyscie udane w sobotę

madzienka szykuj sie :-D
maltanka fajnie ze juz zdrowsi jestescie, jak w pracy??
madzienka marz fajnie ze koncert sie podobał
mandziulaWszystkiego najlepszego i gratulacje
no i nie wiem co miałąm jeszcze pisac, ja juz prace dyplomowa napisałm, seminarium w soobte zaliczyłam i czekam ostatecznei na sygnal zeby prace oprawic i zdac
obrone mam w marcu, ale mam poczucie ze tylko wydalam kase na papier bo nic nowego i przydatengo sie nie nauczyłam a niektorych wykładowcow w dziedzinie zamowien to moglibysmy z kolezanka przeszkolic, bo jak ktos jest tylko teoretykiem....
to sorry
milego dnia

Witam poniedziałkowo :-):-)
Miał być mniejszy mróz a tu na termometrze zobaczyłam -9st.C :szok::szok: mam nadzieję że jednak w ciągu dnia trochę się ociepli i tak już pozostanie :tak::tak:
Muszę dzisiaj pranie nastawić i chałupkę ogarnąć bo przez weekend mam taki syf że patrzeć już nie mogę :sorry2::sorry2:
Gon1a na pewno obronę zaliczysz, no i zawsze to jakiś papierek więcej :tak::tak: dzisiaj sama autem do pracy przyjechałaś? :confused::confused::confused: a nasze dziewczyny to już na tyle duże że nimi zajmować się w Bugi nie trzeba :happy2::happy2:
Madzienka to chyba promocja jest na te stroje bo ja jak byłam z tydzień temu to były bodajże po 79zł :crazy::crazy: mam nadzieje że na drugi rok jak Maja będzie już w szkole to nie będzie żadnych przebieranych bali :-D:-D
Marta nie dawaj się tylko walcz z chorobami, niech Ci chłopaków nie atakują :tak::tak: szkoda, że nie udało się jednak dojechać na spotkanie :-:)-(
Sunday to faktycznie dziwne, że nadal narzeka na ból ucha, może ma antybiotyk źle dobrany, co mu przepisała? :confused::confused: a wybierasz się z nim do laryngologa? :confused::confused:
Motylla ja nie wiem czy chciała że mną rozmawiać czy mnie po prostu kontrolowała czy w domu siedzę :crazy::crazy:
Maltanka o tak z tym nieodśnieżaniem auta to masz dobrze :tak::tak: oby teraz Hubercik długo pochodził do przedszkola i się nie rozchorował :tak:

Dzień dobry...ja jeszcze w piżamce:-p P właśnie pojechał z Jula do przedszkola...
na szczęście słoneczko przebija się, więc i energii do pracy więcej:-p

Anaconda pewnie tak, bo karnawał lada moment się kończy....udanego porządkowania...

Sunday jak Maksio dzisiaj??

Mandziulka napisała że po nocce wyspana, mała ssie cyca i śpi:tak:

a moja Jula przezywa narodziny Zosi i cały czas pyta czy Lenka tez już sie urodzi i czy ciocia z Zosia są już w domu....:-)

miłego dnia

Mandziulka, gratulacje!!! Zosiu witaj po tej stronie!!!
Mam nadzijeę, że szybko poszło
:-):-)

Hej dziewczyneczki:)
Ja oduczam Szymusia od cycka... No lekko nie jest:sorry2: Dziś juz o mało nie uległam, ale J mi nie pozwolił:-D

Mirosia, współczuję teściowej, na jak Ł się jej słucha, to nie mam pytań
:wściekła/y: Tymek też tydizęń w przedszkolu był, a właściwie 4 dni bo od piątku ma katar, niby nic strasznego tylko katar, ale siedzi w domu... Boję się, z eby czegoś gorszego nie podłapal...

Madzienka, nic się nie martw, Lenka znajdzie najlepszy czas
:tak::tak:

Anaconda, Gon1a, super taki wypad do Bugi
:tak:

Misiu, mam nadzije, że jak wrócisz do pracy Staś będzie łaskawszy jeśli o spanie chodzi...

Karlita, a Ty gdzie jesteś? Już całkiem na tej wsi się zagrzebałaś??

Anaconda, a jakiego dentystę masz w Radomiu?? Bo ja moja bratową polecam, jest najlepsza
:tak: Żąbeczka tak mi wypieściła, że lepiej jak naturalny wygląda, ainni mi koryto z zęba robili :D

Witajcie
my już po balu przebierańców ale było mało dzieci bo chorują bardzo i wszystko byłoby fajnie gdyby nie ten mój dzikus ehhhh:no: zmieniła się bardzo, nie chce chodzić do przedszkola, bawić się z dziećmi, nic tylko mama więc prawie cały bal przesiedziałyśmy no ale trudno, pracujemy nad tym i mam nadxzieję, że nie długo wroci moja dawna Miśka...
a ja cieszę się jak małe dziecko bo jutro jadę na cały dzień do Lbn, wieczorem mam do lekarza a wcześniej umówiłam się ze znajomą na kawkę a no i zakupy...a w środę z Miśką do kina i popołudniu do ortodonty:tak: tego mi trzeba było:tak::happy2::happy2::blink:jedno mi tylko dzisiaj psuje humor- muszę pracę zaliczeniową na jutro napisać....:wściekła/y:

Hexe jak powiedziałam w domu, że gdyby warunki finansowe i mieszkaniowe mi pozwalały to chciałabym mieć czworo dzieci to myślałam, że mnie wszyscy zjedzą żywcem, także prawdopodobnie przy dwójce zostanę (przynajmniej teraz), no chyba, że jakoś przypadkiem się ciąża przytrafi:-D:-D
maltanka ja też robię co roku kalendarze i nie wyrzucamy tylko chowamy a babcia w tamtym roku wzięła sobie kilka zdjęć w antyramy
marta zdrówka dla chłopaków
misia i jak przespał Staś nockę?
gon1a ja też czasami zastanawiam się po co mi te studia- ciągnę dwa kierunki i oprócz kolejnych papierków nic mi więcej to nie da:no:
anaconda tylko -6??? u nas wczoraj ok. 4 rano było - 23 to dopiero zimno...ale dzisiaj pogoda bardzo ładna i słoneczna. miłego sprzątanka.
madzienka nie stresuj się, Lenka zdecyduje kiedy ma wyjść, Julka pyta kiedy się urodzi a Emilka tłumaczy, że tata i dziadzio nie mogą urodzić dziecka ale ja jeszcze mogę i babcia, a babcia to koniecznie musi mieć małego dzidziusia:-D także ja już mamie mówiłam, że może się starać, w końcu jest jeszcze młoda:-D
mirosia a może O ma trzydniówkę?
agusik ja używałam dentinoxu ale jest jeszcze podobno jakiś orajel tylko, że sprowadzany, podobno bardzo dobry...
justyna no tak siła wyższa hehe ja też ją bardzo dobrze znam:-D
Zmykam jakiś obiadek szykować

reklama
Witam się poniedziałkowo
mandziula ogromne Gratulacje!!! Wracajcie szybciutko do domku i formy!
madzienka Ty nie myśl o porodzie bo jeszcze masz czas! Poświęć ten czas na przyjemności...Może wyskocz do kina albo teatru...
anaconda,gon1a super że spotkanie w Bugi udane!
marta zdróweczka dla Was...
mirosia zdrówka dla O! Oby to tylko gorączka i szybko minęła. A jak M?Siedzi już?
hexe a do jakiego chodziłaś z Jaczewskiego?
maltanka a jak noga?Wróciła do sprawności?Dobrze że H już zdrowy.
madziara78 gdzie zaginęłaś?Jak dzieciaczki?
sunday ja bym Ci poleciła żebyś obrała 4 ząbki czosnku,pokroiła je, zawinęła w jakoś szmatkę i pod poduszkę na noc Maksowi, podobno czosnek wyciąga ból z uszu...
Super że Wasze spotkanie sobotnie udane, ale jakby mogło być inaczej.Żałuję że nie dotarłam ale byłam padnięta. Imprezka udana, dzieciaki zadowolone. Wiki od wczoraj ma katar:blink: Nie wiem czy od chodzenia w samych skarpetkach czy ją gdzieś podwiało...Byłam dzisiaj u pediatry i ma zapalenie spojówek i mega katar. Dostałyśmy kropelki, i czekamy czy się wywinie czy pójdzie na gardło:cool2: Kuba tfu tfu się trzyma...zobaczymy jak długo. Miłego dzionka, idę coś do garnka wstawię na zupkę.

Do góry