reklama
Dzień dobry
U nas choróbsko jeszcze nie odpuściło Amanda jeszcze ma sporadyczny kaszelek ale za to Martyna kaszle jak najęta i katarek też ma ale przezroczysty póki co a kupka się unormowała (jak na jej możliwości).
Norberciku z okazji skończenia 2latek
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
niech od dzisiaj radość gości,
lodów, ciastek i słodyczy
tego Ci Aluśka życzy.
U nas choróbsko jeszcze nie odpuściło Amanda jeszcze ma sporadyczny kaszelek ale za to Martyna kaszle jak najęta i katarek też ma ale przezroczysty póki co a kupka się unormowała (jak na jej możliwości).
Norberciku z okazji skończenia 2latek
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
niech od dzisiaj radość gości,
lodów, ciastek i słodyczy
tego Ci Aluśka życzy.
hej,
my wlasnie wrocilismy od lekarza Natalce zaczyna sie wlasnie angina i zapalenie spojowekmy z M tez z gardlami niefajniesuma summarum mamy 3 antybiotyki i 200 zl zostawilam w aptece Stas poki co w miare-lekki katarekech....humor mi siadl:-(
karlita 100 lat dla Norbusia
my wlasnie wrocilismy od lekarza Natalce zaczyna sie wlasnie angina i zapalenie spojowekmy z M tez z gardlami niefajniesuma summarum mamy 3 antybiotyki i 200 zl zostawilam w aptece Stas poki co w miare-lekki katarekech....humor mi siadl:-(
karlita 100 lat dla Norbusia
aneta82
Fanka BB :)
Witajcie.Jakaś taka połamana wstałam, chyba źle spałam, jak wzięłam Karolinkę po 5 do łóżka na karmienie to po 7 się obudziłam w tej samej pozycji, teraz dokucza mi ból pleców. Wybieramy się dzisiaj na basen, tylko nie wiadomo jeszcze jak wrócimy, bo mamy do odebrania łóżeczko Oli, więc obydwie się już w aucie nie zmieszczą, może ja pojadę z Olą busem a Paweł z Karolinką. Tylko co on biedny zrobi jak będzie chciała jeść Jutro czeka nas wizyta księdza, pewnie przyjdzie po 19 bo my na samym końcu jesteśmy. Nie zapomnę jak po ślubie nie wiedzieliśmy że ksiądz chodzi po kolędzie, a Paweł akurat podłączał wieżę, chciał sprawdzić jak gra, więc wzięłam pierwszą lepszą płytę, akurat z disco polo, a ten na cały regulator nie chcę wiedzieć co o nas pomyślał
Norberciku, Filipku
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Madzienka masz rację, te poranki to jakaś pomyłka, czuję się jakby to wczesna jesień była a nie zima, ja do szpitala brałam jeszcze Tantum Rosa i małą buteleczkę 0,5 l z dzióbkiem, w niej rozrabiałam proszek i szłam z tym pod prysznic, i nie zapomnij o sztućcach i kubeczku i jakiejś serwetce, ja jak z wagą stanęłam w miejscu to mi lekarz powiedział że najważniejsze żeby dziecko rosło, a u Ciebie jak z Lenkką? waży według usg w normie?
mandziula życzę Ci aby sprawy urzędowe szybko się rozwiązały po Twojej myśli
anaconda na kawkę byłabym chętna, ale niestety za daleko dla mnie :-( jak Twój humor?
atali oby czarodziejka Antuanet Wam pomogła
misia chodzisz ze Stasiem na spacery? ja jak tylko wkładam małą do wózka to za drzwiami zaraz zasypia, spacerujemy godzinkę i jak nie ma nosa zapchanego to jeszcze na tarasie śpi godzinkę dwie, o matko, ale Was złapało zdrówka życzę
fogia współczuję kolki u małej Zosi, mam nadzieję że z czasem będą coraz mniej dokuczliwe
marz ja też stosowałam Mucofluid u Oli, u nas pomógł, ale w smaku ohydny, nawet jak go czułam z daleka to mi niedobrze było
Antuanet musiałaś nieźle zmęczyć Wiki jak tyle spała
elza już niebawem zacznie się Twój ukochany weekend
aluska co z Twoją umową? to jakieś niepoważne z ich strony tyle zwlekać, mogliby chociaż coś powiedzieć na ten temat a nie czekać nie wiadomo na co
sunday jak chcesz jeszcze to jutro zapytam bratową o te zastrzyki
maltanka jak Twoja noga?
iwonka super że udało Ci się poprawiać wcześniej egzamin
Justyna czy Wy w weekend zostajecie w Lublinie?
Madziara witaj!!!! super że Hani odpuściły kolki, i te babcine sposoby pomagają a Karolinka, dziękuję, ma się dobrze, leży teraz na łóżku, śmieje się na cały głos, obok niej Ola zabawia ją, ćwiczy obecnie podnoszenie głowy do góry jak leży, chyba próbuje w ten sposób usiąść, nie wiem, Ola tak nie robiła
Marta jak Twoje zęby? nadal bolą?
Norberciku, Filipku
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Madzienka masz rację, te poranki to jakaś pomyłka, czuję się jakby to wczesna jesień była a nie zima, ja do szpitala brałam jeszcze Tantum Rosa i małą buteleczkę 0,5 l z dzióbkiem, w niej rozrabiałam proszek i szłam z tym pod prysznic, i nie zapomnij o sztućcach i kubeczku i jakiejś serwetce, ja jak z wagą stanęłam w miejscu to mi lekarz powiedział że najważniejsze żeby dziecko rosło, a u Ciebie jak z Lenkką? waży według usg w normie?
mandziula życzę Ci aby sprawy urzędowe szybko się rozwiązały po Twojej myśli
anaconda na kawkę byłabym chętna, ale niestety za daleko dla mnie :-( jak Twój humor?
atali oby czarodziejka Antuanet Wam pomogła
misia chodzisz ze Stasiem na spacery? ja jak tylko wkładam małą do wózka to za drzwiami zaraz zasypia, spacerujemy godzinkę i jak nie ma nosa zapchanego to jeszcze na tarasie śpi godzinkę dwie, o matko, ale Was złapało zdrówka życzę
fogia współczuję kolki u małej Zosi, mam nadzieję że z czasem będą coraz mniej dokuczliwe
marz ja też stosowałam Mucofluid u Oli, u nas pomógł, ale w smaku ohydny, nawet jak go czułam z daleka to mi niedobrze było
Antuanet musiałaś nieźle zmęczyć Wiki jak tyle spała
elza już niebawem zacznie się Twój ukochany weekend
aluska co z Twoją umową? to jakieś niepoważne z ich strony tyle zwlekać, mogliby chociaż coś powiedzieć na ten temat a nie czekać nie wiadomo na co
sunday jak chcesz jeszcze to jutro zapytam bratową o te zastrzyki
maltanka jak Twoja noga?
iwonka super że udało Ci się poprawiać wcześniej egzamin
Justyna czy Wy w weekend zostajecie w Lublinie?
Madziara witaj!!!! super że Hani odpuściły kolki, i te babcine sposoby pomagają a Karolinka, dziękuję, ma się dobrze, leży teraz na łóżku, śmieje się na cały głos, obok niej Ola zabawia ją, ćwiczy obecnie podnoszenie głowy do góry jak leży, chyba próbuje w ten sposób usiąść, nie wiem, Ola tak nie robiła
Marta jak Twoje zęby? nadal bolą?
maltanka
Witajcie
Ja nadal leżę, Hubert w przedszkolu po wczorajszej awanturze dzisiaj już ładnie poszedł.
mandziula anetka dzięki leżę cały czas i już tak nie boli, opuchlizna mi też prawie zeszła
mandziula o matko współczuję wypraw urzędowych ja między świetami musiałam odwiedzić UM, myślałam że mnie coś trafi jak popatrzyłam jacy ludzie tam pracują
madzienka to nie w sylwestra tylko w nowy rok skręciłam nogę ps co Twojemu P z kolanem było, miał pozrywane coś, że operacje miał?
madziara podejrzewam że na izbie my mi od razu założyli gips albo usztywnili, ale zobaczymy co ortopeda powie,
eliza nareszcie piątek nie
anaconda o jej a co to za telefon odebrałaś? ps ja chętna ka kawkę
antuanet a jak zdrówko u was
marzenka pochwal się fryzurką
misia o matko zdrówka
karlita Buziaczek dla Norbusia
Ja nadal leżę, Hubert w przedszkolu po wczorajszej awanturze dzisiaj już ładnie poszedł.
mandziula anetka dzięki leżę cały czas i już tak nie boli, opuchlizna mi też prawie zeszła
mandziula o matko współczuję wypraw urzędowych ja między świetami musiałam odwiedzić UM, myślałam że mnie coś trafi jak popatrzyłam jacy ludzie tam pracują
madzienka to nie w sylwestra tylko w nowy rok skręciłam nogę ps co Twojemu P z kolanem było, miał pozrywane coś, że operacje miał?
madziara podejrzewam że na izbie my mi od razu założyli gips albo usztywnili, ale zobaczymy co ortopeda powie,
eliza nareszcie piątek nie
anaconda o jej a co to za telefon odebrałaś? ps ja chętna ka kawkę
antuanet a jak zdrówko u was
marzenka pochwal się fryzurką
misia o matko zdrówka
karlita Buziaczek dla Norbusia
Marta1981
Rodzyneczka
Heloł BaBeczki.:-)
Widzę że nie tylko ja się zmagam z nieśpiącym w nocy krasnalem - wczoraj padł po 23-ej po zrobieniu mega .ku.py. Misia, Fogia, łączę się z Wami.
Madzienka, z tą torbą to nie śpiesz się za bardzo ;-):-).
No i popisłam - moja dziecko ma awersję do leżenia.
Jutro wybywamy na działeczkę a w niedzielę Juli ma Jasełka w kościele wystawiać (ostatnio z nim najwięcej problemów mamy) wczoraj opluł panią w przedszkolu i już 5 wersji zdarzenia od niego słyszeliśmy i stanęło na tym że pani sama się opluła.
Widzę że nie tylko ja się zmagam z nieśpiącym w nocy krasnalem - wczoraj padł po 23-ej po zrobieniu mega .ku.py. Misia, Fogia, łączę się z Wami.
Madzienka, z tą torbą to nie śpiesz się za bardzo ;-):-).
No i popisłam - moja dziecko ma awersję do leżenia.
Jutro wybywamy na działeczkę a w niedzielę Juli ma Jasełka w kościele wystawiać (ostatnio z nim najwięcej problemów mamy) wczoraj opluł panią w przedszkolu i już 5 wersji zdarzenia od niego słyszeliśmy i stanęło na tym że pani sama się opluła.
Misia o rany....znowu...dzwoń do tej czarodziejki może Was wyciągnie z tego chorowania...
a na gardło polecam płukanie woda utlenioną...odkaża i glimbax taki płyn znieczula i leczy....
zdróweczka zdróweczka zdróweczka....
Aneta Lenka na ostatnim usg ważyła wg wieku ciąży...spadek wprawdzie niewielki pewnie zawdzięczam ostatniemu przeziębieniu, bo apetyt miałam kiepski....
Sienio Norbus 2 latka a Twoja księżniczka niedługo 5
Aluska zdróweczka dla Was...
Maltanka czy Sylwester czy Nowy Rok i tak w pamięci zostanie....
P miał zerwane więzadło...ale zaczęlo sie od skreconego kolana a później poleciało więzadło...
trzymam kciuki żeby nóżka szybko doszła do formy...
a na gardło polecam płukanie woda utlenioną...odkaża i glimbax taki płyn znieczula i leczy....
zdróweczka zdróweczka zdróweczka....
Aneta Lenka na ostatnim usg ważyła wg wieku ciąży...spadek wprawdzie niewielki pewnie zawdzięczam ostatniemu przeziębieniu, bo apetyt miałam kiepski....
Sienio Norbus 2 latka a Twoja księżniczka niedługo 5
Aluska zdróweczka dla Was...
Maltanka czy Sylwester czy Nowy Rok i tak w pamięci zostanie....
P miał zerwane więzadło...ale zaczęlo sie od skreconego kolana a później poleciało więzadło...
trzymam kciuki żeby nóżka szybko doszła do formy...
Ostatnia edycja:
maltanka
madzienka niby więzadeł zerwanych nie mam, pewnie jakbym poszła do pracy normalnie i chodziła mogło by się na tym skończyć, zobaczymy co na usg mi wyjdzie, ale zaskoczona byłam bo na Jaczewskiego na Izbie tak mi lekarz obbadał nogę dokładnie normalnie jakbym była na prywatnej wizycie. ps a mógł stawać na nogę czym te zerwane więzadła się objawiają?
ps. widzę, że disco polo wami zawładnęło u nas też króluje ostatnio na imprezach z sąsiadami, tylko ja to sobie mogę teraz tylko posłuchać
ps. widzę, że disco polo wami zawładnęło u nas też króluje ostatnio na imprezach z sąsiadami, tylko ja to sobie mogę teraz tylko posłuchać
reklama
Kasia Paweł od razu nie miał zerwanego więzadła...w jednym roku skręcił kolano...i naderwał a po jakimś roku zerwał więzadło tańcząc na weselu...
a przejawia się tym że kolano nie trzyma nogi...nie wiem jak Ci to wytłumaczyć....
oby to było tylko niegroźne skręcenie
a przejawia się tym że kolano nie trzyma nogi...nie wiem jak Ci to wytłumaczyć....
oby to było tylko niegroźne skręcenie