reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday o matko!!!!!co sie stało????to chyba wcczoraj poszaleliscie....jak mozcne jest to zlamane????
Justyna choinka ubrana?????
Aluska Motylla życze aby świeta nie byly tak smutne z racji braku mamy sciskam Was mocno:sorry:
Aluska fajna proocje upolowalas.....
Anaconda no wlasnie musimy sie spotkac na jakies pogaduchy......szkoda ze mama nie dala sie namowic byloby Wam lzej....
Madzienka dobrze ze czujesz sie juz lepiej....oby tak dalej...dokupilas prezent??????
Elza zdrowka dla C oby ladnie sobie z czyms poradzil:zawstydzona/y:
Mirosia jeszcze tego wam trzeba ZDROWKA szkoda ze Ł nie wyleczyl sie jak byl na to czas bo najgorzej teraz ze dzieci beda sie meczyc....
Gon1a STO LAT!!!!!!!
Misia zdrowka ale S to naprawde ozno Wam usypia nie zazdroszcze:no:matko On juz ma pol roku a do tego juz raczkuje???????????:szok:

Dzieki dziecwzyny oczy lepeij o wiele lepiej....

Ja sie uraczylam wlasnie piwkiem:-p

Teraz wszyscy spia a ja zastanawiam sie czy nie popakowac prezentow tylko musze isc po drugi papier do samochodu i dwa dodatki do presentow kto dzisiaj dokupialm.....zakupilam dzisiaj malutka zywa tecznie upinana choineczke na komode bo postanowilam w tym roku nie ubierac choinki wkurza mnie ze zabiera mi tyle miejsca i B szybko napewno by sobie z nia poradzil:-D:-D:-D

reklama
marz super że z oczami już lepiej :tak: my jutro idziemy po choinkę i też się zastanawiamy co Ola zrobi jak ją ubierzemy :sorry: pewnie bombki długo nie powiszą :eek:

sunday o kurcze, ale się załatwił na Święta :szok: a co on zrobił? na śliskim gdzieś się przewrócił?

aluska super przecena, a co to za promocja sms?

Justyna choinka ubrana? pokaż koniecznie fotkę z Michałkiem :tak:

anaconda u Ciebie już świąteczny nastrój, a u mnie dopiero co posprzątane :szok: mam nadzieję że się to zmieni jutro jak będzie choinka

elza a co to się czepia Czarka? zdrówka życzę, żeby nic nie wyszło z tej temp :tak: co do tej matki to chyba trochę pomylona jest, ale tacy niestety też się zdarzają :no:

misia buziaczek dla Stasia na pół roczku :tak: wow, to on już raczkuje???? moja jeszcze nie opanowała przekręcania się na boki :zawstydzona/y: na razie tylko tańcuje nogami w lewo i prawo :-D

patlysia i ja też nie miałam większych chęci z dwójką jechać, z czego jedno małe, ale skoro co roku jeździmy to jakoś nie wypada, tym bardziej że moi rodzice co roku tylko z nami spędzają Wigilię :-(

normatywna super że Was choroba opuszcza, ale Ty jeszcze się dolecz :tak:

emka jak Ola gadała przed spaniem to też pękałam ze śmiechu, a jakie ona rzeczy wymyślała, jakie bajki mówiła :-D:-D teraz zresztą też, ale już sama do siebie i idzie spać

Madzienka a jak Twoje zdrówko? lepiej?

mirosia zdrówka dla Was wszystkich, mam nadzieję że skoro Ł już wrócił to może w czasie Świąt sobie pogadacie i wszystko wyjaśnicie, najlepiej jakby ktoś zajął się dziećmi a Wy mielibyście czas żeby na spokojnie pogadać :tak:

sienio gratuluję nagrody w pracy

talia ojojoj, niedobrze że właśnie teraz Gabi złapała ospę :no:

Lecę spać, nawet nie zwróciłam uwagi że już tak późno :eek: dopiero mi Paweł powiedział.

Dobranoc, spokojnej nocki.

Witajcie ciemną nocą:-p pewnie ostatnia dziś już będę:sorry: ale zalatana jestem...Rano oblecieliśmy kilka sklepów po ostatnie zakupy i prezenty, potem sprzątanie i gotowanie, a że teściowa jest to nie siadam do komputera, póki chwali za "robotność" to niech chwali:-D

Aluśka śliczną kurteczkę upolowałaś? a co to za promocja z smsem??

Justynka i jak Michaś zareagował na choinkę? my postanowiliśmy, że jednak w poniedziałek ubierzemy bo dziś dnia nam nie starczyło, ale też się zastanawiam jak Cypek będzie reagował i czy pamięta:tak::-)

Mirosia jejuuu, zdrówka dla Was, jeszcze tego Wam trzeba było do kompletu:eek: ale kto wie, może to było po coś potrzebne, że Ł tak się rozchorował...oby Wam się poukładało:tak:

Elza też widzę się dziś orobiłaś:sorry: a z tym dzieckiem to rzeczywiście, przychodzić specjalnie tylko dla jednego dziecka, jakby już rodzice nie mogli sobie odpuścić, bo pewnie wiedzą, że specjalnie otwieracie dla niego:no: zdrówka dla Czarka:tak:

Marz oo, a ja też wypiłam właśnie szklaneczkę tej nowej perły winter;-)

Sunday o masz Ci los, to teraz około miesiąca z głowy i siedzenie w domu:no: a w jakich okolicznościach W sobie złamał nogę?

Anaconda no nieźle nam dosypało śniegu:tak: to udanych świąt u teściowej:-)

Emka i co, szyba dalej nie doszła?

Zmykam spać, bo rano do kościoła a potem jedziemy do siostry M w odwiedziny...Spokojnych nocek

Witajcie my już choineczke ubraliśmy..i nawet świętowanie zaliczyliśmy bo moja siostra w Wigilie opuszcza nas do rodziny szwagra więc gościmy się już wcześniej..

Sunday co za pech dopadł W? Bardzo poważnie ta nóżka złamana? Jak on to zrobił? Trzymajcie się dzielnie i zdrówka..

Anetka dzięki póki co jakoś daje radę, jeszcze trochę dycham...

Marzenka dobrze że oczko zdrowieje..nie ubieracie choinki?

Elza zdroweczka dla Czarusia niech go nic nie bierze!

Nie wiem co jeszcze miałam napisać, spokojnych nocek

Anetka rewelacyjny filmik, spryciula z Oli:-D

Sunday zdrówka dla W!!!

Aluśka fajna kurtka:tak:

Iwonka teściowa na długo przyjechała? M nie pamiętał choinki sprzed roku, jak ubieraliśmy to podawał nam bombki, a później zaczął je ściągać:laugh2:

Madzienka chwal się choinką:tak:

U nas również nie wesoło ze świętami, właśnie miałam telefon od siostry że jej mały wylądował w szpitalu z podejrzeniem zapalenia płuc:szok:, a żadnych objawów nie miał, nic. Obudził im się zaczął wymiotować i ciężko oddychać to wpakowali go do samochodu i na pogotowie:-(.

Madzienka to dlugie swieta przedWami jak y juz dzis zaczeliscie:-Dpochwal sie choineczka...nie nie ubiaramy mamy ubrana malutka zywa na komodzie jak doczekam sie wiekszego metrazu i salonu to bede szalec poki co choinka zajmuje mi za duzo miejsca......;-)
Iwonka Twoj dzien dzisiejszy podobny do mojego no i to piwko na zakonczenie dnia:-D
Aneta posprzatany dom to juz polowa sukcesu a choinka jutro odrzu zrobi swoje;-)alez O spryciura i bardzo wydoroslala.....
Justyna o rany co za pech...kurcze oby to jednak nie bylo zapalenie pluc:no:

Prezenty popakowane zabraklo mi papieru na prezent B...najwyzej znajde mu jakas torbe......no i moze czas isc spac wiec dobranoc;-)

Ostatnia edycja:
mirosia mam nadzieję ze Ł pójdzie po rozum do głowy !!! bądz silna :tak:

Gonia wszystkiego NAJLEPSZEGO dla Asi :-)

Aluśka. Motylla to będą cięzkie święta dużo siły dla Was!!

Madzieńka super że juz lepiej się czujesz :-)

misia ze Stasia to już torpeda brawa za takie postępy w rozwoju :-)

Talia zdrówka dla Gabryni

anetka niezły mąż ma sposób na Karolinkę hihihih

Eliza Czarek to wykapany aniołek :-) zdróweczka!

Justynka o matko ... własnie jest podobno wirus co od razu się za płuca bierze .... :no:

anaconda jaka Ty kochana jesteś :biggrin2:

emka takze serdecznie pozdrawiam :biggrin2: wiesz u nas Gabi też nie zasypia sama zawsze prosi o poczytanie i poleżenie przy niej , ale ja ją rozumiem sama też nie lubię sama zasypiać :biggrin2:

sunday co za niefart ......... współczuję!! Biedny W !!

marz super że prezenty popakowane ja dzisiaj będę pakować :tak:

tyle zapamiętałam :sorry2:

ogólnie u nas już po świętach :sorry2::sorry2::sorry2: reakcja łańcuchowa - Gabi wydobrzała a Norba w nicy rozłozyło z temperaturą 38.7 .... rano powtórka .... :no:

mam ochotę porzucać wulgaryzmami .....:baffled:

Witam i ja :-):-)
Czytając Wasze posty właśnie mi się przypomniało że zapomniałam popakować prezenty :crazy::crazy: i jak tu teraz przy Mai kupić jakąś torbę ozdobną :szok::szok:
U mnie ciąg dalszy pieczenia więc zapewne na kompa czasu braknie :baffled::baffled:
Sunday o kurcze ale pech i to przed samymi świętami, nieźle musieliście imprezować :-p;-);-) ile W w gipsie ma być? :confused::confused:
Justyna oby to nie było zapalenie płuc :-:)-( a jest jakaś szansa ze jednak na święta wypuszczą ich do domu :confused::confused:
Marz u mnie też z racji metrażu "mini choineczka" :-D:-D a Ty masz jakieś wolne po świętach czy pracujesz? :confused::confused:
Madzienka no no długie świeta was w tym roku czekają jak już wczoraj zaczęliście :-D:-D
Anetka no niezła spryciula z Twojej Oli, moja Maja do dzisiaj nie umie robić fikołków :-D:-D:-D
Karlita do Was też na święta choroby zawitały :szok::szok: zdrówka podsyłam i oby gorączka przestała męczyć Norbusia :tak::tak:
Gon1a spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dla Asi z okazji wczorajszych urodzin :-):-)

reklama
witam w niedzielę....jak fajnie wstać i stwierdzić że dzisiaj nic nie muszę ha ha ha....czyli dzień lenia....a jeszcze fajniej mi się robi jak sobie pomyślę że jutro nie muszę iść do pracy:-):-):-)
anetka nie zły z Oli fikołek
marzenka dobrze że z oczkami lepiej....u nas też z racji braku miejsca malutka choinka taka na komodę właśnie
madzienka czyli święta już rozpoczęłaś???? fajnie....dobrze że już lepiej dychasz:-):-):-) niech już całkowicie Ci odpuści...
justynka oj nie dobrze z tą chorobą siostrzeńca....u nas jedna dziewczynka tak trochę pokasływała w przedszkolu i powiedziałam o tym mamie....ta z nią poszła do lekarza a tam od razu dostała skierowanie do szpitala bo miała zapalenie płuc....żadnych innych objawów tylko mały dość kaszel....ale teraz ponoć jest jakiś wirus powodujący zapalenia płuc
karlita zdrówka dla Norbusia....śliczne zdjęcia z sesji...ale Ciebie w ogóle bym nie poznała....

Do góry