reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam się w ten zimowy wtorek...dzisiaj taki jak dla mnie dzień zadumy nad życiem....jakie ono jest kruche....dzisiaj rano jedna mama przyprowadziła syna do przedszkola...i jak zwykle pojechała do pracy....a po południu dzwoni że Maksa z przedszkola odbierze ciocia, ale mówiła takim smutnym i załamanym głosem....pytamy się czy coś się stało a ona tak: - "mąż mi zmarł"....masakra tym bardziej że ona tydzień temu pochowała swojego tatę....
jejku jak to nic nie wiadomo co nam dzień przyniesie....rano facet wstał normalnie do pracy a już z niej nie wrócił......:-:)-:)-(

mandziula zdróweczka....żeby już te dolegliwości żołądkowe przeszły....i jak Zosia nadal jest Zosią??? jak po USG....????
maltanka ha ha oby do świąt ja też czekam i dni odliczam
emka superowy bałwanek
anaconda dobrze że listonosz zdążył...a pierogi "wiejskie" zawsze robiła moja babcia
super rola trafiła się Mai...najlepsza...gratuluje a strój spokojnie możesz wypożyczyć...tylko wcześniej sobie zarezerwuj po co masz kupować...
mirosia trening czyni mistrza....nie długo bedzie kilka sekund i Marzenka na plecach gotowa iść po braciszka
patlysia super zabawa na śniegu..
anetka będę miała garaż tylko pytanie kto w nim będzie parkował ja czy J....bo może być kłótnia o to :-):-):-)
iwonka dzisiaj przesiadłam się na mpk ale już wolę odśnieżać....powrót do domu zajął mi 1,5 godz masakra...
madzienka super że wyniki w porządku oby tak dalej...
widzę że Julcia to mistrzyni saneczkarstwa
aluska zdrówka dla Amandzi

reklama
He he zaglądam jeszcze korzystając z tego ze mama i babcia w kuchni na kolacji:-D
My już po pluskanku, fajnie było Michał coraz bardziej aktywniej uczestniczy tylko muszę uważać na jednego chłopca i nie pływać koło niego bo on jest jakiś taki jakby z ADHD czy coś i M naśladuje jego zachowanie:no:.

Anetko a czym P Cię zdołował?? całkiem kompa wyłączyłam by gadania nie było:tak:, ale jutro już sobie to odbiję;-)

Aluśka o matko i córko:szok: przecież dopiero co Ami wróciła do przedszkola a już znowu coś ją dopadło:no::no:, zdrówka podsyłam i daj znać jak się sprawy mają.

Kurczę coraz bardziej uszczupla nam się towarzystwo na niedzielę:-(

Madzienka cieszę się że gardziołko w porządku i wyniki ładne:tak:, jeszcze aby wizyta była na 5+ i będzie spoko:-)
Super zdjęcia saneczkowe:-)

Eliza matko jedyna jaka tragedia aż mi samej coś ścisnęło serce:-:)-(. Strasznie współczuję tej rodzinie i światełko dla Taty tego chłopca(*)

Anaconda wow ale Maja została wyróżniona:happy2:, może faktycznie wypożycz strój albo w ciuszkach poszperaj:tak:

Ja wczoraj upiekłam pierniczki na święta i chyba jeszcze jedną porcję zrobię bo J wywęszył je i mi ubywa tych pierniczków:-D

Witam,
Staś na macie się bawi...Natalka śpi;-)dzieci nadal smarkają,ale chyba jest lepiej - w każdym bądź razie Staś przespał cała noc...do 9-ej;-)mam taką nadzieję....jutro z Natalką mam iść do laryngologa:dry:mój brzuch...hmmm.....wydawało mi się,że jest lepiej i zjadałam śniadanie....no i na obiad i kolacje pozostało mi do jedzenia tylko chleb i herbata....:baffled:wzięłam węgiel i nieco lepiej,ale bez rewelacji...no przynajmniej schudnę:-Dno dobra...na wszelki wypadek wypiłam nieco Coli;-)
Eliza straszna tragedia aż mi samej coś ścisnęło serce
unhappy.gif
unhappy.gif
. Strasznie współczuję tej rodzinie i światełko dla Taty tego chłopca(*)
madzienka super fotki:tak:
aluśka o matko:szok:zdróweczka dla Amandy!!jak się czuje?:sorry2:
anetka tulaski na humorek!
anaconda to sie Mai trafiła rola:-)zaraz zaraz...gdzieś te stroje widziałam:confused:któraś z gazetek:confused:a te ciasteczka to fajny pomysł:tak:
wiem...w Leclercu:tak: Gazetka promocyjna E.Leclerc od 13-11-2012 do 06-12-2012 • Okazjum.pl strona 39
idę kąpać marude;-)

aluśka o matko i jka Amanda??? zdrówka życzę
justynajakie pierniczki piekłas??? ja też się na sobote przymierzam z wypiekami
elza strasznie smutne to co napisałaś....
anaconda ale rolę Maja dostała:tak::tak:
madzienka super że wyniki dobre, trzymam kciuki za wizytę
widzę ze sezon w pełni otwarty... super
aneta to ci Karolinka pospała:tak:

u nas po USG bez zmian, Zosia nadal jest Zosią, duża z niej dziewczynka, bo już prawie o 2 tygodnie większa niż powinna:dry::dry: ale ważne ze prawidłowo się rozwija i rośnie... jutro idę do gin...
Miki dostał dziś od lekarza zdjęcie Zosi, trochę się zwstydził, ale nie chciał oddać:-D:-D pooglądaliśmy małą cieszył się jak widził nosek, rączki.... tylko na początku się wystraszył że pan dr zrobi mi dziurę w brzuchu:-D:-D
muszę jeszcze trochę rzeczy w domku zrobić i uciekm spać bo jutro do prcy musze pojechać rano...
dobrych nocek życzę

mandziula super że na usg wszystko w porządku :tak: samochodem jutro jedziesz? ponoć ma nieźle w nocy padać i mówią żeby rano uważać na drogach

misia może czymś się zatrułaś :sorry2: tak późno Stasia myjesz?

Justyna tak ogólnie :dry: ostatnio mnie drażni że wiecznie zmęczony i nic mu się nie chce, nie rozumie mnie chociaż twierdzi inaczej, i takie tam, szkoda że nie chodzimy razem do grupy na basen :-(

elza smutne to bardzo, teraz jak to powiedzieć takiemu małemu dziecku :-(

Karolinka zasnęła, Ola już też śpi, Paweł ogląda jakiś film, ale słyszę że chyba raczej przysypia, ja zmyję podłogi bo wołają o to i chyba też się położę spać, bo ostatnio zasypiam po północy :szok: dobrze że dzieci dają pospać do 9 :-D

obejrzyjcie:tak:
Zamiast klapsa - YouTube

Elza straszna tragedia ja też w takich chwilach dochodzę do wniosku że życie jest kruche i niewiadomo co nas czeka

Misia zdróweczka dla Was....

Mandziula super wieści z usg....czekamy na wieści z wizyty...

Aluska jak Amandzia???

Justyna super że pluskanie udane...
Anaconda a jak u Was...??jak lekcja pokazowa....??
my w tym tygodniu mamy teścia imieniny więc basen nas ominie:-(

Aneta nie strasz tym śniegiem....

zmykam spać...spokojnych nocek

Witajcie
Wczoraj Hubert jak usnął po przyjeździe z przedszkola tak spał do 6:00
:szok:
Mam nadzieję, że poki co zima nam taka zostanie i na święta sypnie śniegiem.

misia
jak dzisiaj żołądek? ps. najgorsi to ci upierdliwi ludzie:baffled:

emka super bałwan:tak:

talia może to faktycznie przez zmęczenie i niespanie w dzień, u nas też czasami tak było jak P odebrał Huberta to ten syrena dlaczego nie ja ale to sporadycznie się zdarzało

mirosia zdrówka

sunday jak się czujesz?

anaconda i jak pierogi nalepione?dobrze, że Mikołaj dotarł

patlysia wasze bałwanki też super,

aluśka ja nie mam, nie korzystam z fb:-D:-p

aneta i jak Karolinka na wieczór? dalej ma temperaturę?

anaconda, justyna aż mi zapachniało plackami z fajerki:tak: ja mam jeszcze fajerki u babci na wsi ooooo już wiem co sobie zażyczę następnym razem

madzienka fajnie, że udało się rozpocząć sezon saneczkowy

eliza :-(o matko straciłam wenę na pisanie, straszna tragedia

mandziula super, że Zosia pozostała Zosią

Hej dziewczyny
U nas fajny ale trochę męczący dzień Byliśmy u dziadków mojego Ł., u jednych i u drugich, maz skonczyl dzisiaj o 10, a zeszło sie nam do 16, Grześ zadowolony bo widział krówkę i inne zwierzaki, ale spał tylko ze 20 min w samochodzie i potem był już tak pobudzony że nie mógł zasnąć na drzemkę Teraz już śpi od 19

talia kurcze to szkoda ze Gabrysia nie może zasnać i tak się męczy, może to tylko taki etap, a od kiedy tak jest? od września?
misia kurcze super Staś śpi :tak:, tylko szkoda, że tak późno zasypia
mandziula fajnie ze na USG wszystko dobrze, super że teraz dzięki USG starsze dziecko już może się wcześniej oswoić z myślą, że będzie miał rodzeństwo, no i super, że Mikołaj się tak wczuwa :-D
madzienka fajne zdjecia, powiedz mi czy te sanki nadaja sie dla dziecka takiego jak mój Grześ, nie bedzie zjezdzal, albo na boki sie przechylal, maja byc w biedronce po 20 zł, bo na drewniane na razie brakuje srodków i nie wiemy czy nie kupic na razie takich
aneta82 to ładnie Malutka pospała
elza az mi ciarki przeszły, straszne :szok: ja to czesto mam takie schizy ze mi maz umrze, jak sie spoznia z pracy i slysze karetki to zaczynam sie denerwowac
patlysia super foteczki :-) podejrzałam Twoj profil na FB i widze ze jestes z Rybczewic, a znasz może A. Mańko (mam nadzieje ze nie ma tam duzo takich osób o tym samym nazwisku) a tak na marginesie - ja mam na imię Emilia a mój brat to Kuba :-)
maltanka to ładnie Hubercik pospał; a ja się boje ze jak teraz popadało to na swieta nie bedzie

Resztę dziewczyn pozdrawiam
Dobrej nocki
ja chyba dzisiaj jak nigdy pojde chyba spac przed 12 :-D

reklama
Ja oczywiscie nie spie glupie to z mojej strony ale coz....jezdzilam jeszcze do eeclerca bo jutro u B trzeba przyniesc prezenty....a ze kupilam mu ciuchcie kt jest dosyc duza to pojechalam po cos mniejszego coby M tego nie ciagnal majac i tak dwojke dzieci....wiec upolowalam ksiazeczke....tylko teraz widze w gazetce ze byly z tej serii opowesci Bozonaodziewe.....

U nas troszke chorbowo M ma zapalene gardla narazie walczymy aby nie bylo antybiotyku wiec sie inhalujemy bierzemy leki i cekamy...w czwartek Mikolaj w przedszkolu zobaczymy czy uda nam sie pojsc...jutro M jedzie do babci....B ma sie dobrze dzisiaj z racji poparzenia byl w domu ale jutro juz wracamy do rzeczywistosci....musimy tylko Panie poinformoac aby zwracay uwage na jego dlon:confused:

Iwonka slyszalam i nawet skorzystalam....ale Pani w kasie mi odliczyla od jakiegos swojego ale chce jeszcze skozystac skad drukowalas go????
Emka my zakupilismy takie sanki wlasnie w biedronce w sumie cel to zjezdzanie z gorek ale B jest juz po przejzazdzce takze jest wyprofilowane i siedzi prosto pomine fakt ze zrobil mi taka awanture jak go z nich zdjeclam:dry:chociaz ja dla B wole jezcze te radycyjne popatrz w gazetce w eleclercu widze ze cos jest za 39zl.........intensywny dzien za Wami....
Misia alez Ci S chodzi pozno spac dobrze ze przynajmniej spi cala noc....
Talia no tak wyrzuca z siebie emocje a ze jest zmeczona to robi to w taki sposob....
Elza matko ale tragedia.....ja jak sobie zasem pomysle a czesto sie boje z racji tego ze P codziennie duzo jezdzi to az mi sie cieplo robi..ile on mial lat i co sie stalo????
Anaconda ratki z apierozki no i piekna role M bedie miala...
Justyna to Ci sie towarzystwo w domu trafilo:-Dfajnie ze sie M rozkreca na basenie ale moze rzeczywiscie omijajcie tego chlopca....
Aluska drowka.....
Mandziula super ze na USG wsio ok....kiedy wkoncu odpoczywasz????
Madzienka dziekuje mam nadzieje ze B sie uchowa....piekna zima u was na osiedlu....cala prawda w tym filmiku:tak:
Aneta ale ci K pospala wow...
Mirosia zdrowka da O...idzie jutro do zlobka?????

Lece spac....

Do góry