reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Normatywna obiecuję że odszukam szczegółowy przepis i podeśle go...bo teraz to ja już robię na oko....

Justyna ale nasz babcie:-pja tez uśmiechnęłam sie jak przeczytałam o "żabce"
a na sobotę zapowiadają śnieg!!!!

Anaconda co kupowałaś w Tesco...ja połaziłam po sklepach po osiedlu:tak:
jakich koników poszukujesz???od wczoraj są jakieś w Biedronce

reklama
o matko znowu...Misia to wręcz niemożliwe...może Natalka do końca nie jest wyleczona...skonsultuj ją z Anety czarodziejką - wiem wiem że się powtarzam ale Kubuś tez kiedyś też tak chorował a teraz okaz zdrowia

zdróweczka....i dużo dużo wytrwałości...

jeśli ktoś ma wolne 2 grudnia - zapowiada się ciekawie...szkoda że nas nie będzie bo z Edyta Jungowską chętnie spotkałabym się
http://www.tudzieci.pl/wydarzenia/,/781-otwarcie-klubokawiarni-fika

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Anetka brałaś belisse? może to pomogło by Ci na to wypadanie włosów:confused:
Współczuje problemów z zatokami:confused:

nie brałam, w aptece mi powiedziała żeby przy karmieniu nic nie brać :sorry2::dry:

aneta wczoraj spłukałam sobie konto na tel. i dlatego nas rozłączyło;-) mam nadzieję, że coś Ci na te włosy pomoże, mi ten garnier neril pomógł, a łysiałam naprawdę strasznie, moja siostra jeszcze używała szampony z serii Seboradin jak jej te włosy wypadały po porodzie i też łysiała;-)

tak właśnie pomyślałam ;-) spróbuję tego garniera i to co Madzienka poleciła :tak: napisz co lekarz powiedział

Anetka głowa bolała do północy:crazy:, Mi tak włosy zaczęły wychodzić po porodzie i dosyć długo wychodziły, i samo przeszło.
A wiecie czego nowego dowiedziałam się od mojej babci:errr:, że Michał wygląda jak ziele:eek:(wychudzony!)i żebym nie mówiła do niego żabko bo dziecko przez pewien czas nie będzie rosło:szok:(zabobon). Już ja się nic nie odezwałam, bo raz jak jej coś odpowiedziałam to poszła płakać
:no:. Ale ręce to już mi opadają:crazy:

ale ja nie chcę czekać :-D a do Michałka może mów żyrafko :-D:-p

Madzienka ale Ty super atrakcje zawsze znajdziesz :tak: może skorzystamy jak będziemy w Lublinie :tak: dzięki

misia zdrówka :tak: a co tak wszyscy na raz?

anaconda te koniki na pewno będą przed Mikołajem :tak: niech się Maja broni przed tym Bostonem :tak:

Marta to babcia jeszcze nie widziała Rafałka? :baffled:

aluska byłaś dzisiaj u lekarza? zdrówka :tak:

normatywna a o której kładziesz ją spać wieczorem? u nas długo trwało usypianie Oli jak miała niecałe 2 lata, potrafiła zasypiać ponad godzinę do 2

Od wczoraj mam jakiegoś doła i tak nic mi się nie chce......:baffled:

Madzienka fajne spotkanie, lubię Jungowską:tak:

Misia o jejku:no: zdrówka dla Was!!!!

Justynka ale babcie to mają zabobony;-) żeby na dorosłych to tak działało-co by nie rosnąć wszerz :-):tak::-)

I nie pamiętam co więcej pisałyście..........

witam się i ja:) ehh to co się dzieje na Chodźki w Poliklinice to istny sajgon, byłam dzisiaj z Emilką u laryngologa i foniatry no i stanęło na tym, że ma mieć wycinany trzeci migdałek...
tyle dobrego z tego wyjazdu, że naciągnęła teściową na Pony i zamek w biedronce, a mnie teraz męczy o Chi chi love czy coś takiego....

marta
spóźnione ale szczere gratulacje!
misia współczuję ciągłego chorowania, u nas w rodzinie też są 6 letnie bliźniaczki które non stop chorują, próbowali wszystkiego, nawet migdałki w tamtym tygodniu miały wycinane...no i zobaczymy czy pomoże...
aneta mi też włosy wypadają... chyba trzeba to przeczekać...
anaconda koniki są w biedronce ale takie pewnie macie, a podobno w necie są jakieś nowe.
aluśka zdrówka dla Was.
normatywna ja niestety nie pomogę Emilka sama zrezygnowała z cysia jak miała pół roku no i zasypiała sama u nas na łóżku...
justyna u mnie tesciowa i jej mama zasypują nas ciągłymi zabobonami...
madzienka spotkanko zapowiada się fajne i widzę że bardzo twórczo i aktywnie spędzasz czas z Julką...

Sorry jeżeli zapomniałam o kimś ale i tak pisze jedną reka...

witam....wiecie co...moja dyr przechodzi samą sobą....zawsze wiedziałam że jest nieźle zakręcona....ale dzisiaj....przyprowadziła córkę do przedszkola w piżamie....w górze od piżamy....:szok::szok::szok:

anaconda i jak po wizycie teściówki???? a wiesz że u Czarka też jeden chłopiec miał szkarlatynę....
mirosia a niech sobie gada....głupia baba....jak chce mieć spokój to niech idzie pracować do zakładu pogrzebowego....
jak wyniki????
madzienka jak tam Lenka???? uspokoiła się
właśnie dzisiaj o tej nowej kawiarni dzisiaj słyszałam w pracy i miałam się Ciebie zapytać czy idziemy.....ale widzę że nie możesz szkoda????
justynka ha ha ha....ale babcia ma fantazję....a jak tam Twoja żabcia wyspała się :-D:-D:-D
śliczne bombeczki....
misia o masz znowu????????? zdróweczka

rozmawiałam ostatnio z atali znowu chorują....a jej laptop jest zepsuty bo dzieci na niego skoczyły i wyświetlacz padł....tak więc przesyłam pozdrowienia....

elza :-D:-D:-D może zapomniała jej zdjąć, pozdrów atali

patlysia
a jak Twój mały?

iwonka a skad te doly

cos pryestawilam w klawiaturye i mi sie wsyzstko pomiesyalo yamiast z jest y yresyta widac jak pisye :baffled::no: jak to cofnac, alt mi tey nie dyiala :sorry2:

już mam :tak: wcisnęłam shift i ctrl :-D

Justynka jak było na basenie?

Ostatnia edycja:
WITAM
co dzis za dzien mezowego głowa boli od rana mnie teraz zaczełą
wyboera sie ktos w sobote na lotnisko, dzien otwarty jest, mam w planach z Asia jechac i kolezanka z pracy z corka, od nas jest tez wyjazd planowany ale my pojedziemy sobie sami jesli pogoda sie nie pogorszy i plany sie nie popsuja
ja juz Mikolaja mam kupionego dla dzieci, Asia bedzie miała w przedszkolu a w domu to tylko tak symbolicznie, chrzestna przyjdzie i bugi to chyba przesada, urodziny za pasem ....wszystko na raz
dobrze ze moje chrzesniaki juz duze, dam w łape od swietego po 50 zł i z głowy kupia sobie co beda chcieli
anaconda zeby Maja się obronila przed ospa
Asi wlasnie babci pony w biedronce kupiła, chciala zestaw lekarski wiec chrzestna kupila jej jakis zestaw z pony bo innych ponoc nie było, ja jej kupilam zhu zhu petsa i finito,
tylko MAciusiowi pod choinke cos musze wykombinowac no i mezowemu cos... nie mam pojecia
madzienka Ty zawsze cos fajnego wynajdziesz
aneta mi tez wlosy wychodzily, samo przeszlo
misia zdrówka dla Was

reklama
Wpadam na chwilkę bo teściowa Mai czyta na dobranoc :-):-)
Gon1a jak w sobotę otwarcie lotniska to my też zapewne się wybierzemy :tak::tak:
Muszę jutro koniecznie iść do biedronki obejrzeć te kucyki :tak::tak:
Madzienka ja Jungowska też bardzo lubię, może my się wybierzemy :tak::tak: a w tesco byłam szukać tych koników :tak::tak:
Elza to faktycznie babka nieźle zakręcona :szok::szok::szok: pozdrów Atali od nas :tak::tak:
Misia o kurcze znowu chorujecie :-:)-( może faktycznie wybierz sie z Natalką do tej znachorki Anetki :tak::tak:
Patlysia teraz przed końcem roku chodzić po lekarzach totragedia, gdzie nie spojrzę to wszędzie pisze że już fundusze pozamykane na ten rok :angry::angry::angry:
Iwonka zakopujemy dołki i to jak najszybciej :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry