reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Iwonka infacol to to samo co bobotic czy sabsimplex ;-);-)
Siadłam do allegro przejrzeć zabawki na mikolaja i pod choinkę - i zgłupiałam calkowicie... nie wiem co dzieciakom kupić by się cieszyły i za sek tego nie rzuciły tylko się wciągnęły w zabawę albo robienie...
Myślałam o jakimś zestawie kreatywnym ale już nie wiem... wy macie już pomysły i zakupy porobione?
Siadłam do allegro przejrzeć zabawki na mikolaja i pod choinkę - i zgłupiałam calkowicie... nie wiem co dzieciakom kupić by się cieszyły i za sek tego nie rzuciły tylko się wciągnęły w zabawę albo robienie...
Myślałam o jakimś zestawie kreatywnym ale już nie wiem... wy macie już pomysły i zakupy porobione?
aneta82
Fanka BB :)
mirosia czytałam fajne zajęcia i chyba z Olą się wybierzemy
iwonka radość wielka, a będzie większa po nowym roku jak już go urządzimy do końca
zaraz mi głowę rozsadzi
iwonka radość wielka, a będzie większa po nowym roku jak już go urządzimy do końca
zaraz mi głowę rozsadzi
Justyna2729
Anetko który pokój to Oli? Muszę kiedyś się zebrać i was w końcu odwiedzić,A M zdrowy tylko bierze te swoje lekarstwa na brzuszek i tarczycę. Wszystko musi być na czczo i w odstępach pół godzinnych więc od razu na śniadanie nie możemy się rzucać
Jak głowa, przestała boleć?
Madziara matko kochanaależ macie problemy z Hanulką:--(, współczuję...Trzymam za Was kciuki by te cierpienia szybko minęły. A mówił Wam lekarz kiedy można podciąć te wędzidełko? Pytam, bo koleżanki synek nie długo skończy roczek i też ma krótki języczek, czego lekarze nie zauważyli na kontrolach, i ona nie wie co to dalej robić.
A co prezentu to Mikołaj zakupił;-)puzzle, i auta Złomka i Mańka
Mirosia Michał nie miał szans na zabawę, ciemno to on nie zejdzie z łóżka,Jak tam plan sprzątaniowy, zrealizowany?
Sunday co z Maksiem, nadal ma temp?
Iwonka ten pakiet treningowy od sapania i dyszenia to mąż?
Madzienka jak tam ostatni dzień warsztatów?
Gotuje na jutro buraczki i wyjęłam mięsko mielone
Michał śpi, ołaził się dzisiaj to i padł. Kupiliśmy też mulinę w ciuszku to jutrzejsze popołudnie mamy już zajęte
Jak głowa, przestała boleć?
Madziara matko kochanaależ macie problemy z Hanulką:--(, współczuję...Trzymam za Was kciuki by te cierpienia szybko minęły. A mówił Wam lekarz kiedy można podciąć te wędzidełko? Pytam, bo koleżanki synek nie długo skończy roczek i też ma krótki języczek, czego lekarze nie zauważyli na kontrolach, i ona nie wie co to dalej robić.
A co prezentu to Mikołaj zakupił;-)puzzle, i auta Złomka i Mańka
Mirosia Michał nie miał szans na zabawę, ciemno to on nie zejdzie z łóżka,Jak tam plan sprzątaniowy, zrealizowany?
Sunday co z Maksiem, nadal ma temp?
Iwonka ten pakiet treningowy od sapania i dyszenia to mąż?
Madzienka jak tam ostatni dzień warsztatów?
Gotuje na jutro buraczki i wyjęłam mięsko mielone
Michał śpi, ołaził się dzisiaj to i padł. Kupiliśmy też mulinę w ciuszku to jutrzejsze popołudnie mamy już zajęte
Witam
Przyznaję bez bicia że siedziałam na necie (allegro, smyk.com) ale jakoś z rana weny na pisanie nie miałam U nas chorobowo ciąg dalszy (a z resztą czego można się spodziewać po jednym dniu)... Amanda nie mogła spać w nocy bo strasznie ją męczył taki "szczekający" kaszel a syropek pomógł tylko na krótką chwilę...włączyłam jej dziś inhalacje może to pomoże bo jak nie to w czwartek bądź piątek będzie trzeba wybrać się na pani dr
Martyna oczywiście już przyłączyła się do grupy kichając-kaszlących
Kąpieli z tymianku nie zrobiłam bo zapomniałam go kupić (skleroza nie boli)
Idę czytać....
Przyznaję bez bicia że siedziałam na necie (allegro, smyk.com) ale jakoś z rana weny na pisanie nie miałam U nas chorobowo ciąg dalszy (a z resztą czego można się spodziewać po jednym dniu)... Amanda nie mogła spać w nocy bo strasznie ją męczył taki "szczekający" kaszel a syropek pomógł tylko na krótką chwilę...włączyłam jej dziś inhalacje może to pomoże bo jak nie to w czwartek bądź piątek będzie trzeba wybrać się na pani dr
Martyna oczywiście już przyłączyła się do grupy kichając-kaszlących
Kąpieli z tymianku nie zrobiłam bo zapomniałam go kupić (skleroza nie boli)
Idę czytać....
aneta82
Justyna pokój narożny, od ulicy i od wjazdu, z małego robimy sypialnię, a od wiosny działamy na strychu no ciekawe kiedy się zbierzecie głowa dalej boli, ale wzięłam paracetamol i mam nadzieję że mi przejdzie
Madziara my kupiliśmy Oli tablicę magnetyczną do rysowania, a pod choinkę dostanie gadającego Elmo jej ulubieniec
sunday jak Maks? lepiej dzisiaj?
elza zaczęłaś już robić BBbombki?
normatywna śliczne bombki
talia śliczna dynia
Madziara my kupiliśmy Oli tablicę magnetyczną do rysowania, a pod choinkę dostanie gadającego Elmo jej ulubieniec
sunday jak Maks? lepiej dzisiaj?
elza zaczęłaś już robić BBbombki?
normatywna śliczne bombki
talia śliczna dynia
normatywna
Witam ja dziś słaba i padnięta...
Ala chyba Amanda Natalki nie zaraziła ale na mnie padło dziś się inhalowałam i na śniadanko kanapeczki z czosnkiem jadłyśmy obydwie żeby nie było boli mnie wszystko...
wczorajsza noc była o tyle fajna że bez cysia Natalka robi postępy trzymajcie kciuki oby dała radę i dziś :-)
idę robić zupkę bo trzeba się rozgrzać
Justynka szkoda że dziś się nie spotkałyśmy muszę ci jeszcze samochodzik podrzucić :-) ale widze że spacerek udany był
Ala chyba Amanda Natalki nie zaraziła ale na mnie padło dziś się inhalowałam i na śniadanko kanapeczki z czosnkiem jadłyśmy obydwie żeby nie było boli mnie wszystko...
wczorajsza noc była o tyle fajna że bez cysia Natalka robi postępy trzymajcie kciuki oby dała radę i dziś :-)
idę robić zupkę bo trzeba się rozgrzać
Justynka szkoda że dziś się nie spotkałyśmy muszę ci jeszcze samochodzik podrzucić :-) ale widze że spacerek udany był
Justyna, Madziarka moja Martynka też miała przyrośnięte wędzidełko i my mieliśmy zabieg 5marca tego roku czyli miała skończone rok i 3 miesiące
Zabieg ze znieczuleniem miejscowym w Medicosie na Onyksowej Dr. Obel się tym zajął raz dwa trzy podciął po 20minutach sprawdził czy wszystko w porządku i można było wracać do domku
Justyna może to nie oto chodzi z tym chłopcem ze nie zauważyli tego na kontrolach bo nie da się tego nie zauważyć no chyba ze w ogóle nikt mu do buzi nie zaglądał
Madziarka oj widzę że z podobnymi problemami się borykacie z Hanulką co ja z Martynką współczuje:-( mam nadzieje że u Was szybko to minie
Biogaję też Martynka brała...
Gon1a dobrze że już Asia zdrowa
a temu co Wam auto porysował oby łapy uschły
Maltanka jak tam w pracy było?
Paulina gratulacje za odstawienie Radzia od piersi:-)
Aneta współczuje bólu głowy
Fajnie ze urządziliście Oleńce pokoik:-)
Misia jak sie dziś Natalia sprawowała w przedszkolu?
Ewa obyś jutro czułaś sie dużo lepiejGratuluję pierwszej nocki bez cysia :-)
Zabieg ze znieczuleniem miejscowym w Medicosie na Onyksowej Dr. Obel się tym zajął raz dwa trzy podciął po 20minutach sprawdził czy wszystko w porządku i można było wracać do domku
Justyna może to nie oto chodzi z tym chłopcem ze nie zauważyli tego na kontrolach bo nie da się tego nie zauważyć no chyba ze w ogóle nikt mu do buzi nie zaglądał
Madziarka oj widzę że z podobnymi problemami się borykacie z Hanulką co ja z Martynką współczuje:-( mam nadzieje że u Was szybko to minie
Biogaję też Martynka brała...
Gon1a dobrze że już Asia zdrowa
a temu co Wam auto porysował oby łapy uschły
Maltanka jak tam w pracy było?
Paulina gratulacje za odstawienie Radzia od piersi:-)
Aneta współczuje bólu głowy
Fajnie ze urządziliście Oleńce pokoik:-)
Misia jak sie dziś Natalia sprawowała w przedszkolu?
Ewa obyś jutro czułaś sie dużo lepiejGratuluję pierwszej nocki bez cysia :-)
reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Aluśka robiliście ten zabieg prywatnie czy na nfz??? fajny ten pan dr? mała bardzo płakała???
Justynka my mamy mieć podcinane już teraz... tylko muszę nas umówić - a najpierw spytać ile to będzie kosztowało... i czy uda się to zrobić na nfz u tego lekarza czy szukać innego
Anetka pokaż pokoik co?
Normatywna zdrówka życzę!!!
Justynka my mamy mieć podcinane już teraz... tylko muszę nas umówić - a najpierw spytać ile to będzie kosztowało... i czy uda się to zrobić na nfz u tego lekarza czy szukać innego
Anetka pokaż pokoik co?
Normatywna zdrówka życzę!!!