reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka a próbowaliście Infacol na kolki?

Anetka mam taki pakiet treningowy i w domu sapię i dyszę:-p jakoś nie chce mi się wieczorem wychodzić na bieganie jak zimno:sorry: ale Oleńka pewnie miała radochę z pokoju:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka infacol to to samo co bobotic czy sabsimplex ;-);-)

Siadłam do allegro przejrzeć zabawki na mikolaja i pod choinkę - i zgłupiałam calkowicie... nie wiem co dzieciakom kupić by się cieszyły i za sek tego nie rzuciły tylko się wciągnęły w zabawę albo robienie...

Myślałam o jakimś zestawie kreatywnym ale już nie wiem... wy macie już pomysły i zakupy porobione?

mirosia czytałam :tak: fajne zajęcia i chyba z Olą się wybierzemy

iwonka radość wielka, a będzie większa po nowym roku jak już go urządzimy do końca :tak:

zaraz mi głowę rozsadzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anetko który pokój to Oli? Muszę kiedyś się zebrać i was w końcu odwiedzić:tak:,A M zdrowy tylko bierze te swoje lekarstwa na brzuszek i tarczycę. Wszystko musi być na czczo i w odstępach pół godzinnych więc od razu na śniadanie nie możemy się rzucać:laugh2:
Jak głowa, przestała boleć?

Madziara matko kochana:szok:ależ macie problemy z Hanulką:-:)-(, współczuję...Trzymam za Was kciuki by te cierpienia szybko minęły:tak:. A mówił Wam lekarz kiedy można podciąć te wędzidełko? Pytam, bo koleżanki synek nie długo skończy roczek i też ma krótki języczek, czego lekarze nie zauważyli na kontrolach:eek:, i ona nie wie co to dalej robić:no:.
A co prezentu to Mikołaj zakupił;-)puzzle, i auta Złomka i Mańka
:tak:

Mirosia Michał nie miał szans na zabawę, ciemno to on nie zejdzie z łóżka:laugh2:,Jak tam plan sprzątaniowy, zrealizowany?

Sunday co z Maksiem, nadal ma temp?

Iwonka
ten pakiet treningowy od sapania i dyszenia to mąż?:laugh2::laugh2::-p:-p:laugh2:

Madzienka jak tam ostatni dzień warsztatów?

Gotuje na jutro buraczki i wyjęłam mięsko mielone:tak:
Michał śpi, ołaził się dzisiaj to i padł. Kupiliśmy też mulinę w ciuszku:laugh2: to jutrzejsze popołudnie mamy już zajęte:tak:

Witam

Przyznaję bez bicia że siedziałam na necie (allegro, smyk.com) ale jakoś z rana weny na pisanie nie miałam:zawstydzona/y: U nas chorobowo ciąg dalszy (a z resztą czego można się spodziewać po jednym dniu:zawstydzona/y:)... Amanda nie mogła spać w nocy bo strasznie ją męczył taki "szczekający" kaszel a syropek pomógł tylko na krótką chwilę...włączyłam jej dziś inhalacje może to pomoże bo jak nie to w czwartek bądź piątek będzie trzeba wybrać się na pani dr:sorry:
Martyna oczywiście już przyłączyła się do grupy kichając-kaszlących
:baffled:
Kąpieli z tymianku nie zrobiłam bo zapomniałam go kupić (skleroza nie boli:baffled:)

Idę czytać....

Justyna pokój narożny, od ulicy i od wjazdu, z małego robimy sypialnię, a od wiosny działamy na strychu :tak: no ciekawe kiedy się zbierzecie :-p głowa dalej boli, ale wzięłam paracetamol i mam nadzieję że mi przejdzie :tak:

Madziara my kupiliśmy Oli tablicę magnetyczną do rysowania, a pod choinkę dostanie gadającego Elmo :-D jej ulubieniec

sunday jak Maks? lepiej dzisiaj?

elza zaczęłaś już robić BBbombki?:laugh2:

normatywna śliczne bombki :tak:

talia śliczna dynia :tak:

Witam ja dziś słaba i padnięta...
Ala chyba Amanda Natalki nie zaraziła ale na mnie padło :-p dziś się inhalowałam i na śniadanko kanapeczki z czosnkiem jadłyśmy obydwie żeby nie było :laugh2: boli mnie wszystko...
wczorajsza noc była o tyle fajna że bez cysia :tak: Natalka robi postępy trzymajcie kciuki oby dała radę i dziś :-)
idę robić zupkę bo trzeba się rozgrzać :-D
Justynka szkoda że dziś się nie spotkałyśmy muszę ci jeszcze samochodzik podrzucić :-) ale widze że spacerek udany był :rofl2:

Justyna, Madziarka moja Martynka też miała przyrośnięte wędzidełko i my mieliśmy zabieg 5marca tego roku czyli miała skończone rok i 3 miesiące:tak:
Zabieg ze znieczuleniem miejscowym w Medicosie na Onyksowej:tak: Dr. Obel się tym zajął :tak:raz dwa trzy podciął po 20minutach sprawdził czy wszystko w porządku i można było wracać do domku:rofl2:
Justyna może to nie oto chodzi z tym chłopcem ze nie zauważyli tego na kontrolach bo nie da się tego nie zauważyć:sorry: no chyba ze w ogóle nikt mu do buzi nie zaglądał:confused2:
Madziarka oj widzę że z podobnymi problemami się borykacie z Hanulką co ja z Martynką:no: współczuje:-( mam nadzieje że u Was szybko to minie:sorry:
Biogaję też Martynka brała...
Gon1a
dobrze że już Asia zdrowa:tak:
a temu co Wam auto porysował oby łapy uschły:crazy:
Maltanka jak tam w pracy było?:rofl2:
Paulina gratulacje za odstawienie Radzia od piersi:-)
Aneta współczuje bólu głowy:no:
Fajnie ze urządziliście Oleńce pokoik:-)
Misia jak sie dziś Natalia sprawowała w przedszkolu?:rofl2:
Ewa obyś jutro czułaś sie dużo lepiej:tak:Gratuluję pierwszej nocki bez cysia :-)

reklama
Aluśka robiliście ten zabieg prywatnie czy na nfz??? fajny ten pan dr? mała bardzo płakała???

Justynka my mamy mieć podcinane już teraz... tylko muszę nas umówić - a najpierw spytać ile to będzie kosztowało... i czy uda się to zrobić na nfz u tego lekarza czy szukać innego :eek:

Anetka pokaż pokoik co?

Normatywna zdrówka życzę!!!

Do góry