Ufff jestem juz w domu ja dobrze....odbeajac B opiekunka poinformowala mnie ze kaszlal dzisiajwiec postanowilam odrazu pojechac do lekarza i to zdiagnozowac czy nic tam sie nie rozwinelo...ba caly czas mu cos siedzi w tym nosie..naszczescie osluchowo czysty uszy czyste kaszel ktory byl w ciagu dnia to od splywajacej wydzieliny wiec czesciej odciagac....kupilam sol bo bez rozrzadzenia nic nie wyjdzie.....takze sytuacja opanowana a przynajmniej mam nadzieje
Justyna Ty tez robilas z tego przepisu Lidlowskiego?????
Iwonka pierwszy raz o czyms takim slysze ale najwazniejsze ze to nic groznego.....
Madzienka Anaconda milego i przyjemnego testowania;-)
Anaconda nie przesadzaj z tymi wychwalami poprostu sprawdzil nam sie system ze tatus radzi sobie lepiej w tych tematach i dzieci nasze przy tatusiu zachowuja sie inaczej.....M moge wozic wiadomo ale B mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala tego robic.....:-)mysl mysl widze ze zaraz jajko zniesiesz.....
Karlita brawo za jazdem autkiem;-)ja jesli bede w Lublinie to chetnei na jakas kawke wyskocze....
Justyna Ty tez robilas z tego przepisu Lidlowskiego?????
Iwonka pierwszy raz o czyms takim slysze ale najwazniejsze ze to nic groznego.....
Madzienka Anaconda milego i przyjemnego testowania;-)
Anaconda nie przesadzaj z tymi wychwalami poprostu sprawdzil nam sie system ze tatus radzi sobie lepiej w tych tematach i dzieci nasze przy tatusiu zachowuja sie inaczej.....M moge wozic wiadomo ale B mam nadzieje ze dlugo nie bede musiala tego robic.....:-)mysl mysl widze ze zaraz jajko zniesiesz.....
Karlita brawo za jazdem autkiem;-)ja jesli bede w Lublinie to chetnei na jakas kawke wyskocze....
Ostatnia edycja: