reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda a sprawdzałaś status przesyłki...może u sąsiadki zostawił???bo dziwne żeby Czechów miało dwóch różnych kurierów...mieszkając tak blisko siebie..
zawsze możesz jeszcze do nich zadzwonić, powinni podać Ci numer kuriera
i chcesz nas zostawić na cały tydzień buuuuuuu...tylko z daleko do tej ospy:tak:
udanego pływania dla Majeczki...rób fotki i koniecznie przed wyjazdem pochwal się....

Iwonka czekamy na wieści od lekarza....

Normatywna a ja się ciesze i mam nadzieje że budowa ruszy a w 2014 będę tam robiła zakupy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa ja dziś listę sobie zrobiłam tak więc o niczym nie zapomniałam :tak::tak:
Madzienka no w statusie mam "w doręczeniu" zaczekam jeszcze i będę dzwonić, tylko mi nie mów że u moich sąsiadek zostawił bo mi wyrzucą do kontenera za to zwracanie uwagi :-D:-D:-D w skrzynce nie ma żadnego awizo a u Ciebie był akurat jak ja byłam w biedronie :confused2::confused2: mus Was zostawić bo siostra wzywa ;-);-)

Ostatnia edycja:
Iwonka powodzenia na wizycie:tak:i daj znać co tam wyszło:sorry:
Anaconda udanej podróży:-) jak dobrze pokombinujesz to coś wykombinujesz ;-)
Madzienka fajnie ze Ikea niedługo tu powstanie:cool:
Justyna , Anaconda, Ewa nawiązując do badania wzorku Amandzi to nie wyszło ono w 100% dobrze:-(...jednym oczkiem "czytała" obrazki a drugim miała już problemy...dlatego jest potrzebna dalsza analiza..
Mandziula dobrze ze masz to badanie za sobą a kiedy wyniki?:sorry:
Ból głowy juz minął:confused:
Gon1a zdróweczka Maciusiowi posyłam:tak:
Justyna i co tam Ci kurier przyniósł:cool: zgadłaś dzis tez z Pauliną a jutro z teściową (chyba:eek:)

Ala a gdzie niania, zachorowała??

Normatywna mi pasuje jak na 2014 lub później otworzą Ikeę:blink::laugh2:
N długo pospała? M szybko zasnął i szybko wstał:tak:, co na obiadek wymyśliłaś?
Sunday niezłą mam sąsiadkę, co?:sorry:

Dziś mam wolne od kuchni dla chłopaków akurat lazania została z wczoraj:tak:

Ja już znów w pracy. U lekarza okej, Pani doktor określiła to jako łupież różowaty Gilberta, nic strasznego, łagodny przebieg, tylko że na skórze utrzymuje się około 3tyg, nie wiadomo też od czego ten wirus mógł się wziąć, nie ma jakiś konkretnych przyczyn. Nie jest to zaraźliwe, ani w żaden sposób się tego nie leczy. To by było na tyle:tak:

Justynka ale miałaś pomocnika w kuchni przy tarciu sera:tak: skoro lazania została dla chłopców to co Ty będziesz jadła:-)?

Anaconda uhuhhu, ale zabawisz w Radomiu, ale jedź, ciesz się siostrą:tak: no i co tam masz w paczce?

Madzienka ja też się cieszę na Ikeę, przynajmniej do Wawy nie trzeba będzie jeździć na tę okoliczność:-D

ja już prawie widzę weekend...jeszcze tylko jutro...hura...a od soboty J zaczyna urlop i będe go miała w weekend...

madzienka uuuu upiorna dynia....super...oczywiście czekamy na zdjęcia...
dziękuje....czuje się lepiej dostałam antybiotyk ten trzy dniowy...Azycyna i muszę powiedzieć że po pierwszej tabletce od razu lepiej się poczułam...a do pracy chodzę...
misia zdrówka dla M...oby dzieciaki się uchowały
karlita super że Gabi się podoba w przedszkolu a i mamusia jest zadowolona....powodzenia w kupieniu kurteczki...i udanej imprezki rodzinnej....a kiedy przyjedziesz żeby spotkać się z nami?????
fogia zdróweczka...odpoczywaj
anaconda dobrze że to nic poważnego...np wirus bostoński:-D:-D super że zajęcia na basenie was nie ominie...powodzenia
antuanet udanego wypadu do stolicy...
mandziula mam nadzieję że wyniki bedą w normie....
ja jak pamiętam to dla mnie to nie było nic takiego ta glukoza a siostra mnie nastraszyła...słodka woda ot co.....i to dwa razy miałam...najpierw 50 potem 75....a Ty madzienka kiedy idziesz????
Justynka no to nie dobrze z tym gastrologiem....no ale jak trzeba to trzeba....moje gardeło lepiej dziękuję....biorę Azycyne...
madzienka, anaconda ja się załapałyście na to testowanie... wczoraj Czarek pił soczek w kartoniku ja patrzę a tam Tetra Pak i od razu pomyślałam o Was :-D:-D:-D
Iwonka :szok::szok::szok: pierwszy raz słyszę o łupieżu różowatym Gilberta....maskara....a Cypka to swędzi????

reklama
hello hello

wiecie co zaczynam czuć święta :E podśpiewuję sobie [video=youtube;IgAJiRuVvYE]http://www.youtube.com/watch?v=IgAJiRuVvYE&feature=related[/video]

uwielbiam tą płytę :-) hit naszego ostatniego wyjazdu do Berlina ;-)

Madzieńka, Antuanet dzięki za info o kurtkach w smyku !! na bank zajedziemy -trzeba będzie wyjechać wcześnie bo w tyle miejsc mamy zajechać ;-)

Justynka dzięki za przypomnienie o Biedronce - zaraz E pogonię żeby zobaczył czy u nas są te dziurkacze ...

Fogia zdrowiej kwiatuszku!!!!

Do mnie też kurier zajechał :-D a co wam przyniósł ?? :-D dzień paczek czy co ?? :-D:-D

Madzieńka znalazłaś bluzkę dla Juleczki ???

ja dzisiaj pierwszy raz wjechałam do naszego garażu ;-) tyłem hehehe a dodam że jest wąsko ;-) jestem z siebie dumna ;-)

idę robić budyń bo mi dzieciaki żyć nie dają ;-)

Eliza przyjeżdzam 17 listopada bo wybieram się do kina na ostatnią część Zmierzchu to będzie weekend premierowy ale mam nadzieję że dostanę bilety :-) kto chętny na wyprawę ??????? kawa shopping i kino ????

Ostatnia edycja:
Do góry