reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wieczorową porą :-):-)
Dopiero co znalazłam chwilkę żeby zasiąść do kompa, no i mogę już oficjalnie powiedzieć że zostałam bez auta :-:)-:)-( całe szczęście że z rana dojechałam na Kalinę i wróciłam :tak::tak: bo potem było już tylko gorzej :-:)-( ale od początku :-):-) z rana byłam na spacerku z Justyną i Ewą - dzięki dziewczyny za pokazanie mi Kaliny :tak::tak: a Tobie Justyna wiszę piwko jak nic :tak::tak::tak:
Potem zdążyłam tylko do domu dojechać i zaraz na autobus i do Plazy :tak::tak: no i z Anetką tak się zagadałyśmy że dzwoniłam do J żeby Maję z przedszkola odebrał bo ja nie zdążę :tak::tak::tak: no a jak wróciłam i powiedziałam, że mi twinguś nie chciał odpalić to mój do mnie że podjedzie na Majdanek do kolegi i zobaczy co tam z nim nie tak, więc zabrałam się z nim i Majką i podwiózł nas do Carrefoura a sam pojechać grzebać w aucie, no i po jakiejś godzinie dzwoni do mnie że stoi właśnie na rondzie bo mu auto zgasło i nie chce zapalić :crazy::crazy: po jakimś czasie doturlał się po nas ale musieliśmy czekać aż silnik przestygnie bo jak się nagrzeje to gaśnie i du.. z jechania, posiedzieliśmy z pół godziny no i ruszamy do domu, dojechaliśmy do świateł przy Tysiąclecia i pyk znów nam zgasł, więc spychanie go na pobocze i znów czekanie z pół godziny aż silnik przestygnie, znów odpalił i dojechaliśmy do kolejnych świateł przy dworcu PKS i to samo - zgasł, więc znowu spychanie go na pobocze i czekanie, zanim dojechaliśmy do Braci Wieniawskich to jeszcze 2 razy nam gasł :crazy::crazy::crazy: no i na parkingu już nie odpalił więc zostałam bez auta. Jedynym plusem jest to że J teraz wie co trzeba wymienić tylko że to już większe koszty :crazy::crazy: mam nadzieję że przygód na dzisiaj mi starczy :cool::cool:
Madzienka chyba jak Ty wyjeżdżałaś z Plazy to ja do niej wchodziłam :tak::tak: oj nie poodpoczywałaś sobie dzisiaj :no::no:
Mandziula brawa dla Koli że sobie tak dobrze daje radę w przedszkolu :tak::tak:
Marz zdrówko podsyłam M oby rano obudził się bez gorączki :tak::tak:
Justyna pozazdrościłam Ci i sama naleśniki zrobiłam na kolację :tak::tak::tak: no no rośnie Ci Michał jak na drożdżach :tak::tak: i co pojechaliście na bilans bez wózka? :confused::confused:
Marta no tak najlepiej to pochodź jeszcze w ciąży do świąt Bożego Narodzenia wtedy może mąż będzie wolny :-p:-p;-):-D:-D a tak na marginesie to nie mógł powiedzieć szefowi że teraz nie może nigdzie z domu wyjeżdżać na dłużej :no::no: super że Rafałek zdrowo rośnie :tak::tak::tak::
Sunday chyba mi podpowiedziałaś co mogę jutro zrobić na obiad :tak::tak::tak:
Normatywna duża jest Twoja Natalka jak na półtora roczku, buziaczek dla niej, nie spała? A taka była senna na spacerze :tak::tak: brawa za dzienne odstawienie :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anaconda to Wam dzisiaj Twingus dal popalic:-)oby naprawa jednak nie byla tak kosztowna...
Normatywna calus dla N za 1,5roczku i za osiagniecia w chodzeniu....
Madzienka o tak P moglby pracowac co?????ale dzisiaj oczywiscie i do konca weekendu on J czyta ksiazki bo przeciez pracuje w tygodniu poza domem???:-D:-D:-D
mandziula a len sie ile sie da:-)brawo dla dzielnego przedszkolaka;-)
Sunday M jutro jedzie z P narazie nalezy go obserwowac i puki nie musi siedziec w domu to ja narazie ide do pracy bo niewiadomo jak sytuacja sie potoczy i czy B nie zalapie...i przyszly tydzien moze bedzie domowy.....

Kurcze zjadlabym sobie cos ale nie wiem co aaaaa nie lubie tego....

Dobranoc...

Normatywna przesyłamy z Michałkiem buziaczek dla Natali:happy2:,
Czy nasze dzieciaki zgadały się co do drzemki w południe??? Michał też nie spał.

Mandziula odkąd pamiętam to Mikołaj był drobniejszy od Michała:tak:,
No i pani dr powiedziała że od hormonów Michał szybciej urośnie:shocked2:
Odpoczywaj, odpoczywaj, i jak to mówią wyśpij sie na zapas:-D

Sunday
zrobiłaś mi smaczka na placuszki, tylko jest jeden mały problem(mam lenia)

Madzienka miłego wieczorku przy P i TV życzę:-)
Jak oczko Julci?

Marta cieszę się że z prezentu jesteś zadowolona:happy2:

Marz oj nie dobrze ze M coś rozbiera:no:oby jutro było już lepiej:tak:
Michał też padł zaraz po dwudziestej, aż normalnie nuda mnie dopadła:-D

Eliza żyjesz po wczorajszym dniu??

Anaconda współczuję problemowej jazdy:no:pewnie nieźle tam klęliście;-)
tak pojechaliśmy bez wózka no i było siedzenie na chodniku jak nie chciałam wziąć go na ręce...no ale jak zobaczył plac zabaw pod naszym blokiem to od razu mu w nogi siły powróciły:-D

Nałuskałam orzechów, jutro mój debiut pieczeniowy:rofl:

Ostatnia edycja:
Witajcie, wstawać śpioszki-słoneczko pięknie wstaje...my już gotowe do wyjścia do przedszkola....a że od rana mamy speca od kaloryfera w domu więc pobudka była konieczna

Misia super że dzieciaczki wracają do zdróweczka....a wybierasz się dzisiaj na warsztaty???

Justynka dziękuję, na szczęście oczko Julci nie zaczerwieniło się aż tak bardzo ani nie zaropiało....

Marzenka jak Wasza nocka i jak Mati.....
a z tym czytaniem to nie tak łatwo teraz...musi być na zmianę...więc nawet jak jest tata czytam ja:-p

Anaconda uuuu współczuję problemów z autkiem...oby nie okazały się kosztowne...

zmykam y do przedszkola....

Misia ladnie Wam Stas rzadzi w nocy...a oktorej on ma ostatnia dzremke w dzien????
Madzienka nocka ok budzil sie na picie ale bez przygod....

B nad ranem zabrudzil na zadko pieluszke i w drodze do zlobka rowniez....oby nic go nie rozlozylo...M rano byl cieplejszy teraz jest ok zobaczymy co przyniesie dzien...a ja przez to jakas jestem rozbita bo martwie sie o nich....:zawstydzona/y:no nic pozyjemy zobaczymy...

Milego dnia Wam wszystkim zycze......

Witam :-):-)
Ja też już po porannym przymusowym spacerku ale oby do piątku :-D:-D:-D:-p:-p
Dzisiaj w nocy znowu Maja obudziła się w nocy cała zlana potem że musiałam ja przebierać i kołdrę zmieniać, nie wiem o co tu chodzi :sorry::sorry: a rano wszystko w porządku zdrowa i w ogóle :sorry::sorry:
Madzienka to widzę że u was panuje taki sam system czytania jak i u nas :-D:-D:-D a co Wam się z kaloryferem stało? :confused::confused:
Justyna nieźle się masz z tym niechodzeniem Michała :-D:-D chyba pomysł z workami foliowymi na kolanach jest jak najbardziej trafiony :-D:-D
Marz może jesteś przed @ bo ja zawsze wtedy mam ochotę na coś do zjedzenia ale sama nie wiem na co :tak::tak: i jak M po nocce? Gorączka ustąpiła? :confused::confused:
Misia super że już zdrowiejecie - oby tak dalej :tak::tak:

Justynka brawa dla Michałka i wcale się nie dziwię że protestował przy oglądaniu siusiaka ;-)

Aluśka ale miałyście przygodę ... dobrze że zdążyłaś!!!

madzieńka
ja to wiesz w pracy ;-) później dzieciaki ;-)

Martusia co jak co ale ciacho od Ciebie kusi ;-)

marz zdróweczka dla B!!

Gon1a dla Cioci (*)

mandziula i może ty masz ciut niej cierpliwości ?? ;-) ale fakt Miki potrafi dać w kość.

normatywna ale ten czas leci :-) Pamiętam jak w Saskim Ona była taaaaka malusia :-)

madziarka musisz sobie włączyć widok wersji na komputer :-) bo ta na telefon jest beznadziejna

anaconda moze ma za ciepłą kołdrę ???

my wczoraj pomaszerowaliśmy do zoologicznego Gabi obejrzała rybki :-) ja akwaria ;-) i na 6 grudnia planujemy zakup ;-) takie małe 25 l ale już sama się tak napaliłam że mogłabym już kupować ;-)

głowa mnie boli :-(

Witam z rana
Ale ładnie się dzień zaczyna... trzeba iść na spacer... Justynka zbieraj się i wychodzimy :biggrin2:
Noc była ciężka bo Natalka nie chciała za nic póścic cysia musiałam ją trochę pomęczyć żeby spała... Na początku owszem spała bo była padnieta ale tak o 24 zaczą się cyrk :eek:
dobra lecę zbierac się na spacerek... Pozdrawiamy wszystkich :tak:

reklama
Jula w przedszkolu, ja po zakupach...świeże bułeczki na śniadanko kupiłam...teraz nastawię pranie i idę odpoczywać...;-)

Marzenka zdróweczka dla Mateuszka i Bartusia....

Justyna, Normatywna
udanego spacerku...

Karlita wiem wiem że praca dzieci ale na fb to masz czas:zawstydzona/y:a dla nas już nie:confused2:

Madziarka jak udało się łapanie siusiu....???

Do góry