reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Tylko relację z wizyty wrzucę:
Rafaello waży 3300g, na razie mu nie śpieszno, gin ma 30-go dyżur i mam się pokazać o 9-ej rano w szpitalu bo niezbyt rodzić 1 czy 2 listopada. Mały okropnie się podczas USG wiercił - nogami dawał mi po żebrach i zaczął skakać - ledwo co z leżanki wstałam.

Madzienka, parasol to najpierw trzeba mieć;-):tak:. Jakoś mnie lubię mieć rąk zajętych;-):no::sorry2:.

Co jak co ale na kawkę i ciasto musicie do mnie przyjechać z wiadomych powodów ;-);-):cool: - obowiązkowo. Dzieciaki brać w pociąg lub po 2 do autka i nie ma gadania - spiskowczynie jedne:-p:-p:-D. Wielkie dzięki.

reklama
Ale senny dzień dzisiaj miałam:dry: wychodzę zaraz z pracy tylko wpadłam poczytać co u Was...

Madzienka kawka zaliczona?? oo fajnie, że KC na Globusie, to przynajmniej blisko mam:tak:

Justynka hehehe a to Michałek:-D dobrze zrobił a co sobie będzie pozwalać:-)

Witajcie, ja jedną noga w kuchni, jedna przy TV i jeszcze poklikam. :-) Dzisiaj jakos mam więcej energii niż wczoraj, choć rano byo dziwnie. Placki będą ziemniaczane:-) no jeśli w końcu udam sie na dłużej do kuchni :tak:

Marta Buziaczki!!!:-):-):-)

marz zdróweczka dla Mateuszka!!!

Justyna zamieniłam się z kolezanką z pracy:-) Super spacerek udany!

Madzienka super,ze kawka udana z koleżanką:-)

atali i jak u Was?

Witajcie ja nadal bez kompa ale mam szybszy internet w tel więc was podczytuje ;) tylko tu jakoś BB mi dziwnie wyświetla no nic jak na razie to tyle ;) pozdrawiam Was serdecznie!!!

Buuuuu odbierajac B dostalam telefon z przedszkola ze M ma goraczke i lezy na lezaczku......jak pojechalam to lezal sobie kolo Pani okryty koldrka i drzemal.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:biedaczek:-(

Jak narazie po lekach choroby nie widac...na wieczor znowu zrobil sie cieply wiec zaaplikowalam mu leki i zasnal w minute....mam nadzieje ze senzrobi swoje......kataru kaszlu brak wiec ewidentnie walczy z jakims wirusem.......

Justyna ladnie mierzy i wazy M.....ooo M juz od mlodych lat juz dba o swoje sprawy:-D:-D:-D
Marta niech Ci dobrze sluzy...ladnie juz Rfalek wazy.....
Madziarka pozdrawiam:-)

Świeto dzieciaki spia juz od 20 nie wiem kiedy obejrzalam serial w TV o tej godzinie:-D

witam wieczorkiem

gon1a dla twojej cioci
[*]...
madzienka to miałaś "niezaplanowane" spotkanie....
justyna to masz dorodnego chłopaka w domku:tak: mój Kola to jakoś niecałe 12kg waży:sorry2:
sunday i udało się lacki zrobić???
marz zdrówka dla M, oby się łaadnie wybronił przed chorobą:tak:
madzirka witaj... wiem jak to jest bez kompa...
marta to Rafcio już duży chłopak:tak:
karlita trzymam mocno kciuki za brata...

u nas dziś dzień grania mamie na nerwach, nie wiem czy zębole mu trosnął bo nie chcaił nic jesć dopiero kaszkę pochłonął...
ale musze pochwalić mojego przedszkolaka bo coraz lepiej się zachowuje w przedszkolu, i przestał sikać w majty... zato w domu nadrabia

Hello dziś Natalka kończy 1,5 roczku :) I się zbuntowała i nie spała cały dzień, i jak byliśmy u brata to z dziećmi się jeszcze bawiła i prawie padała... jak wróciliśmy do domu to tylko w piżamkę przebrałam umyłam ząbki i lulu:-)...
Jak na razie odstawianie dzienne można nazwać sukcesem :tak: ale poczekamy zobaczymy... za to N zaczęła jeść tzw
Ala widziałam dziś "Waszą" opiekunkę, znam ją ze szczepienia z Farmedu, nawet i ona mnie poznała :-) długo z nią nie gadałam bo śpieszyłam się na ćwiczenia no i padał deszcz rano :cool:
No a na ćwiczeniach Natalka zaczyna sobie ładnie radzić z chodzeniem za jedną rękę...

Dzięki dziewczynki za spacerek - Justynka i Anaconda

My już po bilansie, M mierzy 90 cm i ma 13 kg, był spokojny tylko zaprotestował jak Pani dr gmerała przy siusiaku:-D

brawo dla Michasia...super wymiary;)

Marzenka zdróweczka dla Mateuszka...oby nocka zażegnała wirusisko....

Mandziula super że przedszkolak tak dzielnie daje radę...

Sunday trafiłąs do kuchni...placki nasmażone???

Maltanka, Karlita gdzie jesteście???

Madziarka witaj witaj....jak Hania po szczepieniu, śpi spokojnie???

Marta Rafcio kawał chłopa....niech słuzy:tak:

zmykam do P oglądać jakiś filmik...;-)
spokojnych nocek

reklama
Placki usmażone...:tak: Maks zjadl dwa i smietane wylizał:-D teraz już śpi w sypialni, bo stwierdził że on sam nie lubi spać...więc skoro W nie mam to niech mu będzie:tak:

Madziara witaj!

marz jeju biedny Mati! Zdroweczka oby nocka była spokojna:tak: a kto jutro z nim zostanie w domku?

mandziula brawa za postepy dla Mikołajka!!!
a pewnie należy Ci się :tak:

normatywna buziaczki dla Natalki na 1,5 roczku :-)

Madzienka udanego wieczorku :-)

Do góry