reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry....ja juz po zebraniu, dzisiaj z Jula bardzo rano wstałysmy, zaliczyłam juz luxmed...musiałam porobić badania bo jutro mam wizytę u ginki....

Madziarka
z całych sił zaciskamy kciukaski żeby wszystko było dobrze a szyjka przestała się skracać...

Maltanka zdróweczka dla Huberta...mam nadzieje że nic go nie rozłoży....a jak teraz się czuje, idziecie do lekarza??
ide teraz na tydzień później wracam na tydzień i znowu na dwa tygodnie urlopu...wiec prawie cały lipiec urlopuje...:-)

Mandziula kciukaski i za Ciebie mocno zacisniete....po powrocie z wizyty pisz co u Was;-)

Karlita jak Gabi po urodzinowym dniu w przedszkolu??zadowolona??

Marzenka wracaj wracaj, bo ja mam wolne po niedzieli....

Talia gratulacje umowy!!!

wstawać śpiochy!!!!!

i miłego dnia

reklama
madzienka e to wakacje jak się patrzy;-)
dzięki Hubert śpi, słuchaliśmy bajki i usnął, no ale całą noc się wiercił i budził, temp. niby nie ma bo 37 ale mi wymiotował z rana:sorry2: albo coś jedli w przedszkolu i mu zaszkodziło, albo te piątki jeszcze, bo nie ma jednej, albo jakiś wirus, bo P mówi, że w poniedziałek jak zawiózł młodego do przedszkola jakieś dziecko kaszlało strasznie:angry:

ps. przypomniałaś mi, że też musze do gina się wybrać i chyba to zrobię w przyszłym tygodniu

hello daje znak że żyję :-)

Madziarka
nie stresuj się!!!!!!!!!!!!! musisz teraz dużo odpoczywać i leżeć tak na poważnie!!!! mocno zaciskamy kciuki!!

Madzieńka Gabi bardzo zadowolona :-) przyszła w koronie ;-) mowiła ze dzieci składały jej życzenia heheh
wieczorkiem mieliśmy mini torcik i świeczki :-)

matko Norbert skoczył mi na plecy jak sprzątałam klocki na podłodze i coś mi się poprzestawiało, coś mi weszło pod łopatkę i nie nie moge głębszego oddechu złapac i coś mnie boli ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa syn mnie bije ;-)

maltanka zdrówka dla Huberta!!

Talia super że dostałaś umowę!!!

mandziula i elza
mam was zapisane na liste chętnych na kino :-) w przyszłym tygodniu

sunday, anetka
a Wam pasuje kino w przyszłym tygodniu ??

Karlita a na co planujecie iśc do kina i kiedy(w jaki dzień)??
super że Gabi zadowolona z urodzin

Maltanka zdróweczka...oby to nie była jelitówka, bo podobno panuje na lubelszczyźnie...
u mojej kolezanki we włodawie cała rodzina poległa...

widziałyście:
Dla Dziecka: Moc Atrakcji w Sali Zabaw – Całodzienne Wejście lub Karnet na 5 Wejść

madzienka może kiedyś się wybierzemy tam popołudniem?

Bardzo chetnie....

trzymam kciuki zeby to była tylko zatrucie...

Karlita a to oznacza że nie moge pójśc jeszcze raz;-)...ominął mnie najlepszy fragment (podobno), bo musiałam siku....

rozmawiałam z Madziarką...trzymajcie kciuki, szyjka skrócona ale podobno nie jest źle...czeka na łóżko a kiedy wyjdzie nic na razie nie wiadomo...bo skurcze pojawiły się...

ciekawe co u Misi??

p.s. Misia ze Stasiem czeka na wyniki, po 12 bedzie wiadomo co dalej....

Ostatnia edycja:
maltanka, Madzienka do owcy to i ja chce iść jak będziecie szły tylko dajcie wcześniej znać :-) bo moje dziecię przedszkolne przez wakacje ;-)

Madzieńka jasne ze możesz secretlaugh.png

reklama
Witam.
Maltanka, współczuję nocki i łączę się z Tobą, u nas też chyba jednak zęby idą i żucz gorączkował w nocy. Zdrówka dla H.
Misia i Stasiu nie wariujcie w szpitalu tylko proszę szybko do nas wracać;-):tak::tak:.
Madziarka i Hania tak samo, szpital omijać mi szerokim łukiem;-):tak::tak:.
Zamówiłam Olkowi książki do 2 klasy i w boxie brakowało 1 podręcznika z ćwiczeniami cz.10, zgłosiłam reklamację w księgarni i dziś z wydawnictwa przyszła przesyłka tylko że ZESZYT cz.10:baffled:. Dzwoniłam do WSiP-u i czekam na telefon bo mają sprawdzić. Dobrze, że maila z reklamacją nie usunęłam :huh::huh:. Rok temu zamawiałam prosto z wydawnictwa i 1 książka była wadliwie wydrukowana to całego boxa wymienili:tak:.
Justynko, wszystkiego najlepszego z okazji 18-tki. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry