Dzień dobry....ja juz po zebraniu, dzisiaj z Jula bardzo rano wstałysmy, zaliczyłam juz luxmed...musiałam porobić badania bo jutro mam wizytę u ginki....
Madziarka z całych sił zaciskamy kciukaski żeby wszystko było dobrze a szyjka przestała się skracać...
Maltanka zdróweczka dla Huberta...mam nadzieje że nic go nie rozłoży....a jak teraz się czuje, idziecie do lekarza??
ide teraz na tydzień później wracam na tydzień i znowu na dwa tygodnie urlopu...wiec prawie cały lipiec urlopuje...:-)
Mandziula kciukaski i za Ciebie mocno zacisniete....po powrocie z wizyty pisz co u Was;-)
Karlita jak Gabi po urodzinowym dniu w przedszkolu??zadowolona??
Marzenka wracaj wracaj, bo ja mam wolne po niedzieli....
Talia gratulacje umowy!!!
wstawać śpiochy!!!!!
i miłego dnia
Madziarka z całych sił zaciskamy kciukaski żeby wszystko było dobrze a szyjka przestała się skracać...
Maltanka zdróweczka dla Huberta...mam nadzieje że nic go nie rozłoży....a jak teraz się czuje, idziecie do lekarza??
ide teraz na tydzień później wracam na tydzień i znowu na dwa tygodnie urlopu...wiec prawie cały lipiec urlopuje...:-)
Mandziula kciukaski i za Ciebie mocno zacisniete....po powrocie z wizyty pisz co u Was;-)
Karlita jak Gabi po urodzinowym dniu w przedszkolu??zadowolona??
Marzenka wracaj wracaj, bo ja mam wolne po niedzieli....
Talia gratulacje umowy!!!
wstawać śpiochy!!!!!
i miłego dnia