reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się:tak:
u nas bez zmian:dry:Natalka przydreptała o 4.30 i po namowach leżała z nami w łóżku,trochę drzemala, trochę gadała...i tak do 8...spaniem to trudno nazwać:baffled:rano znow 38 i na wieczór także:-(więc od rana zaczęliśmy antybiotyk:-(oby pomógł:dry:dziś też pewnie będzie w nocy pobudka bo panna 3 godziny spała w dzień:szok:

Co do domku - już prawie pomalowany, jeszcze kilka deseczek leży i czeka na pomalowanie i przykręcenie i muszę jeszcze raz białą farbą machnąć bo tą farbą trzeba podwójnie malować w odstępie 12 godz... inaczej mazaje wychodzą ;-) a ja nie mogłam się zebrać za to drugie malowanie...
Zdjęcie bym wstawiła ale jeszcze dachu nie mamy - nie mogliśmy nigdzie kupić takiego jak chciałam, ale już chyba znalazłam w jakimś sklepiku u nas w lublinie - jak szukałam na allegro ;-) więc na tygodniu musimy tam podjechać...
super,że domek na ukończeniu,...oby tylko pogoda się znów poprawiła:tak:

Misia mam nadzieję że dzisiejsza nocnka była spokojniejsza i pospaliście troszkę... a jak Ty się czujesz???
No i super że zaczęliście działać z rzeczami Stasia - już poczujecie tą atmosferę ;-):tak: ja też zabrałam się za sergregowanie ciuszków - i o dziwo dla Hani będę mogła poszaleć bo tych małych ubranek to prawie nie mam - chyba poprzednio już je powywalałam wszystkie bo był poplamione ;-) ale takie maleństwa kupować to sama przyjemność... :-p zaraz to nadrobię :-D:-D:-D:-D
nieźle...choć dziś mnie 2 razy tak zatkało,że aż oddychać było ciężko (brzuch rosnie to tak bywa;-))..no ale przeszło
Witam w ostatni dzień wekendu :-( ojj jak mi smutno że to już koniec. :baffled:

U mnie rosołek na ogniu bulgocze, pachnie pięknie i oby też tak smakował,bo będzie wielka kicha. :zawstydzona/y: Musialam jeszcze nastawić pranie czarnych rzeczy bo już kosz na brudki się nie zamykał :no: oby tylko nie padało. :tak:
spotkanie udane?obiadek się udał?

Witam, my już w domku. Weekend bardzo udany, wczoraj był też siostrzeniec to cały dzień spędzaliśmy na dworze. Tylko szkoda że we Włodawie nie ma placów zabaw pod blokami, chodziliśmy na wypasiony plac przy szkole ale o dziwo był zamknięty:no:więc zostały nam spacerki.
I wczorajsze zdjęcia spacerkowe;-)

Zobacz załącznik 462255Zobacz załącznik 462257Zobacz załącznik 462258Zobacz załącznik 462259Zobacz załącznik 462260Zobacz załącznik 462256
super,że wyjazd się udał!!!!masz świetnego synka:tak:
mnie dzisiaj od rana coś głowa pobolewa:baffled:
tulaski na ból głowy:tak:

My też niedawno wróciliśmy do LBN. Dzisiaj w nocy mieliśmy wycieczkę do Warszawy. Także nocka zarwana
:tak: Odwieźliśmy rodzinkę na samolot.:tak: Spałam dzisiaj dwie godzinki jak wróciliśmy tylko i jeszcze targ zaliczyłam z mamą:-Dł
ooo...ale super wyjazd mieliście:tak:trzymam kciuki za poniedziałek;-)

madziula o matko:szok:dobrze,że nic się nie stało...współczuję przeżyć:-(PS.podobno jak dziecko nie może złapać oddechu powinno dać się mocnego klapsa tak by zaczęło płakać:dry:ja nie próbowałam...ale mój tata na mnie tak,bo jako dziecko jak się denerwowałam potrafiłam wpadać w bezdechy:confused:

reklama
mandziula aż mnie zmroziło !!! dobrze ze tak to sie tylko skończylo i powietrze pomogło ...

Iwonk
a jak to co jeżdziłam ;-) hihi to co ze jako pasażer ;-)
zrobiłam mężowi prezent na urodziny i wykupiłam szkolenie jazdy w szkole Jazdy Subaru ;-)

SJS - doskonalenie techniki jazdy, szkoła bezpiecznej jazdy, kurs bezpiecznej jazdy, eco driving, imprezy motoryzacyjne, jazda lamborghini, jazda porsche, prezenty motoryzacyjne

maltanka E bardzo zadowolony II i III stopień będziemy robić na bank ale nie w tym roku bo fundusze nie pozwalają ;-)

E jeszcze kusi jazda MIŚKIEM ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=G-Q07r7uW3Q&feature=player_embedded

Madziarka już widzę ten domek w waszym wykonaniu CUDO :-)

Justynka
super zdjęcia Michałka :-) ale On rośnie!!

sunday co tam u mirosi ?? jak się czuje ?? jak Marzenka ??

Atali jak wasze zdrowie ???

Fogia jak się czujesz??? jak chłopaki ????

misia jak mus to mus oby antybiotyk szybko pomógł!!

u nas po weekendzie Norb bogatszy o piękna śliwę i zdarty nos :no::no: - wywalił sie na chodniku, normalnie z nim nie moge wszędzie biegiem i oby tylko go nie trzymać bo nerwica się włącza ....

Wyszła nam też ostatnia czwórka już calkiem i dwie dolne trójki ma przekrwione i jeszcze dzisiaj mi zagorączkował rano do 39 .... wieczorem znów to samo - dobrze że gorączka ładnie spada po nurofenie na dlugo.... TRAFI MNIE Z TYMI ZĘBAMI :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: .... Dzisiaj byliśmy na bicomie, niby gardło czyste, osłuchowo czysty - spływająca wydzielina od zebów więc spływa no i z tego kaszel. Jutro umówie się do drugiego lekarza na kontrolę ale po długim weekendzie to wszystkie babcie sie zlecą bo przeciez umierają bo 2 dni lekarza nie widziały .... a chce juz iść do tej naszej Pediatry co ostatnio prowadziła Norba by miał ciągłość w leczeniu ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry::angry::angry::angry:

Dzień dobry...ale pogoda za oknem, to chyba specjalnie dla wszystkich wracajacych do pracy:tak:

Karlita
i jak Norbus??dalej goraczkował??

Misia a jak u was??

Mandziula a Wasza nocka...mam nadzieje że spokojna...

Anaconda wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!!

Ostatnia edycja:
Anaconda wszystkiego NAJLEPSZEGO :-)

flowers_and_fruits.jpg

Madzieńka na razie spokój nocka spokojna przespana bo po nurofenie gorączka ładnie spadła wczoraj i już się nie pojawiła, teraz też 36,6
na jutro mam wizytę u pediatry dla świętego spokoju ;-)

misia jak Natalka?? lepiej po antybiotyku ??

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Faktycznie pogoda do d... :crazy::crazy: chyba cały dzień w domu spędzę :-D:-D:-D
Ale weekend całkiem, całkiem, Maja w sobotę miała starszą koleżankę więc jakbym dziecka nie miała a wczoraj doskonaliłyśmy jazdę na rowerze :tak::tak::tak: oczywiście grill też zaliczony i to 2 razy :tak::tak::-D:-D
Aha i dostaliśmy zaproszenie na wesele na 23 czerwca ale w tym terminie to ja już odpadam na bank :sorry::sorry::sorry: a szkoda bo wszystkie wesela mnie omijają :crazy::crazy:
Oj jak Mai nie chciało się iść do przedszkola, od wczoraj już marudziła, ale nie ma zmiłuj pora powrócić do rzeczywistości :-D:-D:tak::tak:
Mandziula o kurcze ale mieliście przeżycia na weselu :szok::szok: całe szczęście że Koli nic nie jest :tak::tak:
Gon1a a to gdzie ty w taką długą trasę wyruszyłaś :confused::confused:
Mirosia ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Marzenki, niech zdrowo rośnie :tak::tak:
Misia i jak Natalka? Mam nadzieję, że zdrowieje :tak::tak:
Antuanet oj ma się ten twój Kubuś, jak nie jedno to drugie się go czepia, oby ta jęczmień szybko zniknęła :tak::tak: A jak twoja noga, nadal dokucza? :confused::confused:
Maltanka powodzenia na dzisiejszej rozmowie :tak::tak: i wizycie u lekarza :tak::tak:
Madziara wszystko będzie dobrze jutro u gina :tak::tak::tak: cukry już ci nie szaleją więc nie ma innej opcji :tak::tak: i koniecznie pochwal się domkiem jak już skończycie :tak::tak:
Justyna widać że Michałkowi spacerek się podobał :tak::tak: a to siadanie na chodniku to czyżby to początek buntu dwulatka ;-);-)
Madzienka i jak się wam dzisiaj wstawało z Juleczką?
Aneta mam nadzieję że już Oli nic nie złapie :tak::tak: a jak ty się czujesz? Brzuszek rośnie? :confused::confused:
Elza my dopiero wczoraj wieczorem zobaczyliśmy te atrakcje przy zamku i żałowałam że nie wyjechaliśmy wcześniej od teściowej bo byśmy tam zajechali :tak::tak:
Sunday i jak obiadek, goście zadowoleni? :confused::confused: ja jak sama zostaję z Mają to idę spać razem z nią bo samej to jakoś tak dziwnie :-D:-D
Karlita ale Norbuś się ma z tymi ząbkami, namęczycie się strasznie oboje :-:)-( no i ogromne gratulacje samodzielnej jazdy - to teraz tylko tak dalej i będziesz super kierowcą :tak:

Witam i ja z początkiem dłuuugiego tygodnia. Ledwo wstalismy:eek: Maksio zadowolony na szczęście poszedł do przedszkola. Ja zrobiłam małe zakupy, a teraz zjadlam szybko kanapeczki i popijam herbatke. Musze sama sie ogarnąć, prace domową odrobić troszke bo cały tydzien ją odkladalam i teraz mam za swoje. :wściekła/y:

A wczoraj obiadek mega udany, wszystko mialam jak w zegarku:-) Nawet ciasto jogurtowe upiekłam :tak: Potem kolacyjki nie mialam ochoty juz przyrządzać W tez nie palił się do kuchni wiec wymyslilam zamowienie pizzy, oczywiscie W kręcił nosem,ale w ostatecznosci wsiedlismy w samochod i wylądowalismy w Tratorii.:tak: i tak znajomi jeszcze dojechali kucharz okazal sie kolegą W wiec do domu dojechalismy przed 22. :shocked2:

Justynka fajnie,ze wekend udany:-) a fotki ekstra, widać,że Michaś zadowolony i zmęczony bo aż sobie musial usiąść.;-)

Iwona super ze wekend sie udał :-)

maltanka czekamy na wieści:tak: tez lubie takie targi :-)

mandziula jeju ale mnie zmroziło! A jak dzisiaj ma się Mikołajek???

misia zdroweczka:-) idziesz z Natalcia do lekarza? jak nocka?

karlita wspólczuje przejść z zębolami! dobrze ze dzisiaj juz lepiej.

Beatko Najlepsze życzenia z okazji urodzinek!!!!
p.s. pokaż wszystkim swój nowy image:-)

Anaconda dzieki wstawało sie calkiem fajnie....Jula bardzo chętnie bo stęskniona za przedszkolem a ja tez nie narzekam...ale koło piatku bedzie gorzej...
Nowy image?chwal sie chwal....

Sunday super niedziela za wami...

witam
wrocilismy o 3 nad ranem, obudziłam sie po 9 wszyscy spali tylko Macius sie zaczął wiercic
komunia udana, pogoda tez była dobra troszke zachmurzone rano niebo było ale sie wypogodziło, Asia zjadłą cała dekoracje z torta dobrze ze sie nie porzy......, wybawiła sie ze hej, następna komunia u drugiej siory meza za 2 tyg
anaconda na komunii byliśmy w Zawierciu,
mandziula wspołczuje przezyc, człowiek baranieje w takiej chwili i nie wie co robic, ja maciusia za nogi i do góry brałam jak sie dławił przy jedzeniu
justyna fajnie ze weekend udany
elza koniec laby do pracy trzeba isc
ja dzis mam wolne a małzowy ma od dzisiaj tatusiowy urlop i czekam na tel od adwokata mam nadzieje ze zadzwoni
a wczoraj o mały włos nie zderzylismy sie z jeleniem ktory przebiegł nam droge, przy 140 na liczniku było by tragicznie, M zahamował i nas troszke rzuciło ale droga pusta była
lece rozpakowac torby

reklama
Witajcie, ja już od rana w pracy, w zasadzie mam plażę, więc zasiadam zaraz popisać trochę tej nieszczęsnej pracy...ale pogoda się zrobiła noo, ale to chyba tylko tak dzisiaj:tak:

Sunday oo, to fajnie miałaś, nawet ciasto upiekłaś, obrotna jesteś;-) i super, że wieczór udany:tak:

Anaconda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń;-)

Mirosia GRATULUJĘ dzielna kobieto;-) niech Marzenka rośnie Ci na pociechę:tak:

Do góry