reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia witaj witaj, co u was????

Sienio sprzątania i przygotowań nie zazdroszczę ale mam nadzieję że jutro imprezka wynagrodzi wam wszystko!!!! bawcie się dobrze!!!!

Misia miłych zakupków - ja tez muszę się szybko zbierać bo chcę M. na zakupki wyciągnąć... ale mi się też nic dziś nie chce.... :sorry:

Mirosia udanego weselicha!!!! odpocznij i baw się dobrze!!!
i ubierz się ciepło żeby znowu się coś was nie przyczepiło!!!!

Karlitka jak tam u Was??? jak Norbiś się miewa? nasz kaskader ;-)

Ja muszę się za siebie zabrać ale tak mi się nie chce wstać.... pogońcie mnie proszę ;-)

reklama
madziara zdjęcie tego orzełka robiła moja przyjaciółka która była z nami, a mój J pukał się w czoło.... ale co mi tam swój cel osiągnęłam zobaczyłam uśmiech na twarzy mojego dziecka....:-D:-D:-D
może Ci darują szpital w przyszłym tygodniu.... oby....
no i rusz sie kobieto!!!!!!!
mirosia udanej zabawy na imprezce... myslę że kozaczki Ci wystarczą... przecież to impreza bez tańców....

udanej soboty dziewczyny....

p.s wiecie nad czym tak się ostatnio zastanawiałam.... ile Wy macie lat....bo odnoszę wrażenie że ja jestem tutaj chyba najstarsza.... wnioskuje to ze zdjęć....

Madziarka sio:-D:-D:-D
choć wcale Ci się nie dziwie, że ruszać Ci się nie chce, lekie błogie lenistwo jest miluśie :tak:

senio udanej imprezki jutro

elza sądząc po Twoim "niku" nie masz się co martwić najstarsza nie jesteś :-)

elza nie przesadzaj z tym wiekiem;-) fajny orzełek
izka jak Pawełek??czym Ty go karmisz bo pisałaes ze tego troszeczke tamtego troszeczke mu dajsz, karmisz piersia jeszcze??
co do mleka to nas tez wysypało, jedł MAcius wczesniej bebilon HA a w szpitalu jadł bebiko bo tansze i juz normalne i po 1,5 tyg go wysypało wiec znow je HA
jesli go sypie dawaj mu mleka HA i po tyg powinno byc juz jasne a zmiany mozesz smarowac kremem emolium bez recepty moxzna go kupic ja stosowałam u MAciusia jak go wysypało

ale super dzis pogoda byłam na sankach z Asia fsjnie było nawet zjezdzałam z gorki, a wczesniej lepili bałwana z dziadkiem i moim siostrzencem zobaczcie co zrobili
2012-02-18 12.34.18.jpg2012-02-18 11.59.57.jpg2012-02-18 12.22.37.jpg2012-02-18 12.23.48.jpg
a MAcius mi podspiewuje, wyspał sie najadł i spiewa jak skowronek

dziś ostatki bawicie sie gdzies/?? jesli tak zycze miłęj zabawy
my idziemy do znajomych na imprezke wiec dopiero jutro zajrze

Ostatnia edycja:
Witajcie

Ja witam od rodziców, obłaziliśmy z P wszystkie sklepy z płytkami:eek: :tak:

chyba znalazłam przyczynę moich dolegliwości tzn. tak podejrzewam, kupiłam na wypróbowanie w Lidlu pomidory w puszcze do lasagni i okazało się że były ze skórką:eek: nie wiem czy to nie ta skórka mi się przykleiła bo innego nic podejrzanego nie jadłam

a wieczorem wybywamy do znajomych i mam ochotę na pizzzęęęę karlita to przez ciebie?:-D;-)

maltanka i jak zrobiłaś orła... dużego... bo ja w krynicy i owszem

a jeśli chodzi o jazdę w taką pogodę z moim J to też nie lubię, bo on uwielbia bączki kręcić....i zawsze robi mi na złość bo wie że ja tego nie lubie...

1 a i owszem orzeł jak się patrzy wyszedł:-D

2. no to witaj w klubie mój ma to samo, ja tylko zamykam oczy i nie odzywam się, bo wiem że to nic nie da, a najlepszy jest Hubert bo drze się "łaaaa tato jeszcze raz":-D

Maltanka miłego odpoczynku u rodziców - i jak wytrwałaś dzień na wodzie i chlebie? brzuch przestał dokuczać???
.

wytrwałam, wytrwałam dzisiaj już ok:tak:

gon1a super zabawy na śniegu, mogłoby jeszcze popadać co;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ja dzisiaj po 1,5godz zumby :-) ale powiem Wam że można się przywyczaić do instruktora i przy innym człowiek się gubi-mimo że i "stary" wprowadza nowe układy.Cos w tym jest... dzisiaj były dwie dziewczyny plus Weronika i chyba jeszcze jakieś zielone bo same się gubiły... no ale jak był Weroniki to od razu człowiek nabierał luzu :-)

Eliza super fotka na śniegu :-)

mirosia udanej imprezki :tak:

sienio a co pichcisz na jutro???

iza to masz cały wekend samotny?

Madziara ruszyłaś się???:-p:-p:-p

Madzienka jak zabawa?Gdzie dzisiaj tańcowaliście???

maltanka jak droga? dojechaliście bezpiecznie? Wczoraj Justyna pisala mi mesa,ze jak jechali do Wlodawy to widzeli samochód wyciągany z rowu i karetka na sygnale do Lbn jechała....:-(

misia udanych zakupów:-)

Ja dzisiaj porządki od powrotu z ćwiczeń, i rosołek zrobiłam na obiadek, jak pięknie mi pachnie- ide jeść!!!!:-D:-D:-D

Witajcie....my już w domu po zabawie choinkowej....i czwarta paczka w domu więc zapas słodyczy chyba na rok mamy:-D:-D:-D
imprezka udana, poplotkowałam z koleżankami a Jula poszalała dzisiaj w stroju króliczka....

Jula i P zaliczyli już górkę a ja sprzątanko a jak Wam mija sobota??

Madzieńka
miłej zabawy, a gdzie się dziś bawicie???

Dzisiaj w kasynie policyjnym więc po sąsiedzku:-D:-D

U nas dzis przygotowania do jutrzejszej wizyty rodziny z okazji zaległych urodzin, wiec dzis czeka mnie sprzatanie i gotowanie :-p najgorsze, ze nawet menu jeszcze nie ustaliłam:sorry2: myślę, ze jakos to bedzie.

udanej imprezki

melduję tylko,że pizza zrobiona już i podobno jest pyszna:tak:mąż skosztował kawałek i za chwilkę poprosił o dokładkę:tak:wyszła faktycznie cienka...pewnie lepsza byłaby,gdybym podzieliła na dwa placki jak w przepisie,ale się śpieszyłam:sorry2:aaaa....do ciasta dodałam też zioła...więc mam ciasto ziołowe:tak:
hmmmm.....Natalka cofa się w rozwoju...znalazła smoczek i go cmoka:shocked2::dry:

a z jakiego przepisu robiłaś??Jula też ostatnio mówiła że może poszukamy smoczka i się nim trochę pobawimy....:-Dale nie znalazłyśmy bo nasz przecież wróżka zabrała:-p:-p:-p

Karlita a jak Wasza pizza??

Misia miłych zakupków - ja tez muszę się szybko zbierać bo chcę M. na zakupki wyciągnąć... ale mi się też nic dziś nie chce.... :sorry:

Udanych zakupów.....

Misia i dla Was....

my tez zaraz zmykamy na jakieś zakupki tylko obiad zjemy!!!!

Maltanka, Justyna
udanych weekendów wyjazdowych....

Aneta jak u Was nie zamarzłyście??

Antuanet gdzie zaginęłaś...i Talia halo halo odezwijcie się....i Marzenka:tak:

Fogia Wam też miłego weekendu, napisz co u Was??

miłego popołudnia....

edit: zanim ja naskrobałam to wkoczyło mi kilka postów....

Maltanka oj te skórki pomidora to straszne cholerstwo...

Sunday 1,5h zumby...wow imponujesz mi:tak:;-)

Gon1a super fotki śniegowe

Ostatnia edycja:
maltanka jak droga? dojechaliście bezpiecznie? Wczoraj Justyna pisala mi mesa,ze jak jechali do Wlodawy to widzeli samochód wyciągany z rowu i karetka na sygnale do Lbn jechała....:-(

Monia dzięki ok, drogi czarne i mokre :tak: ps. mam dla ciebie wiadomość za tydzień zostajemy w LBN najprawdopodobniej na weekend:tak:;-)

smacznego rosołku:tak:

edit.
madzienka super, że zabawa udana, ps. to co trzeba by coś spałaszować z tej paczki;-)

Ostatnia edycja:
Sunday 1,5h zumby...wow imponujesz mi:tak:;-)

;-);-);-) nie jest tak źle... to tylko pol godz dłużej... ale ja to jeszcze nic, babki chodzą UWAGA codziennie, niektore czasem nawet 2 razy na dzień...:eek::eek::eek::eek:

ps. mam dla ciebie wiadomość za tydzień zostajemy w LBN najprawdopodobniej na weekend:tak:;-)

TAK??? To może w końcu nasi przyjaciele-bracia się spotkają!!!!.....????:tak::tak::tak::tak:
Wybraliście coś już???

gon1a super foteczki!!!:-)

reklama
madzienka super, że zabawa udana, ps. to co trzeba by coś spałaszować z tej paczki;-)

racja :tak:;-)

;-);-);-) nie jest tak źle... to tylko pol godz dłużej... ale ja to jeszcze nic, babki chodzą UWAGA codziennie, niektore czasem nawet 2 razy na dzień...:eek::eek::eek::eek:

a to są zwykle zajęcia, tyle że dłuższe??....bo ta nazwa masterclass brzmi bardzo profesjonalnie....

Do góry