reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dziewczyny ale się nacieszyłam ciszą, tyle ze odeszłam od kompa gabi się zbudziła i płakała ponad 45 min. tylko na rece chce:no: a ja sama jestem M w pracy, dentinox jej nie pomaga wiec po raz pierwszy jej dałam Vibrucol i nie wieim jak długo będzie spać, tak strasznie z zębami jeszcze nie było. Chyba jutro udam sie do apteki po coś jeszcze na te dziąsła

Jak ją tak strasznie męczą te ząbki, to daj jej po prostu jakiś nurofen czy coś, przynajmniej na noc, to troszkę jej ulży na dłużej i lepiej pośpi. Ja daję Camilię w ciągu dnia i smaruję żelem, czasem obydwa naraz, czasem na zmianę, ale jak się bardzo męczy, to daję przecwibolowy i jeszcze żelem do tego posmaruję.

reklama
moi wrócili z basenu, coś dzisiaj faktycznie miał zły dzień bo P mówi że aby weszli na basen to chciał płakać, ale dał się przekonać i tak się rozochocił, ze skakaniem do basenu na stojaka, że aby krzyczał "jeszcze raz, jeszcze raz":-D aż się podobno Justyna z niego śmiała:-D

przeczytaliśmy z Hubertem jeszcze gazetkę świnkę peppę i młody słucha bajki teraz

a ja kupiłam sobie herbatkę karmelową i właśnie mi stygnie, pamiętam w przerwach między zajęciami na studiach taką piłam, ach ten zapach...:-)

Maltanka może miał gorszy dzień....a Wy jutro nie dacie rady z nami spotkać się w Bugi???:blink:

raczej nie:-(

Hej

maltanka co do hulajnogi to mam takie samo odczucie, julka jezdzi, ale wydaje mi sie , ze brakuje jej towarzystwa. ostatnio scigala sie z osmiolatka :D:D:D to dopiero byl widok :D:D:D

a jaką kupiliście?

Mialam sie was jeszcze zapytac jak mozna naklonic dziecko(konkretnie moja Karolcie) do zjedzenie czego kolwiek oprocz kaszy mannej?

ja bym przegłodziła, mój czasami też nie chce jeść i wszystko jest bee, dopiero jak wyczyści porządnie to sam woła, oczywiście jak jest zupa czy jakieś drugie, a on nie chce to nie zastępuję mu niczym innym nie to nie:blink:

potem zabralismy NIke do weterynarza i jutro umówieni jesteśmy a zabieg, tak żeby się w żadnym burku nie zakochała:-D;-);-);-)

:-D a gdzie idziecie do wet?

maltanka co znaczy marketowe opony :baffled:??

miałam na myśli real, tesco itp.

no słoneczko ładne było ale jednak chłodno mimo wszystko

edit:

sundey fajnie, że zakupy się udały, ja wybieram się za tydzień:-) dinozaury ;-)jak się zrobi ciepło...
mandziula do dobrego się szybko przyzwyczaja;-)

Ostatnia edycja:
Ja to tylko na chwilę zdać relacje z wizyty u gina i zmykam spać. Z dzidzią wszystko w porządku i ma już ponad 500 gram ,z usg ten sam termin mi wyszedł co z @ czyli 1 wrzesień, dzieci pójdą na rozpoczęcie roku szkolnego ,a ja pójdę rodzić:-D. Gin do mnie czy znamy płeć, a ja mu że tak, ale może coś się zmieniło w tym temacie ,a on mi pokazuje na ekranie siusiaka :-),więc nic się nie zmieniło. Teraz by się przydało pomyśleć nad imieniem ale jak na razie nie mam pomysłu.:confused:

ja tez Ciebie wypatrzyłam:-) dlatego wkleiłam...bo zdjęć jest więcej, z facebooka

małe nieporozumienie:-(pisałam o innej pani doktor z kraśnickich a nie o Żyszkiewicz

fajne fotki

Kupuj Camille...powinna pomóc...

Sunday największy wybór takich sukienek jest w reserved w Olimpie...Camaieu i ja lubię....:tak:
pochwal się zakupami...

Aneta i buziak dla Aneci za skończone dzisiaj 10 miesięcy!!!

Aluska co u Was???
upsss ale nazwisko to samo wiec mnie to zmyliło, a tak na marginesie ta z krasnickich to tez pediatra?? no wlasnie mi cosik nie pasowalo bo ta nasza to juz emerytka a wczesniej z tego co wiem to w przychodni pracowala,

motylla gratuluje synka i dobrze ze wszystko w porzadku

marz Asia jest wczesniakiem ale czemu tak sie stalo to nikt nie wie, jak na razie jestem w grupie podwyzszonego ryzyka i mozliwe ze bedzie cc

Ostatnia edycja:
Madzienka znalazłam na FB, na przedostatnim zdjęciu instruktorka pokazuje na Oli ćwiczenie a jestem obok i mnie nie widać, bo dziewczyna zasłoniła, w grupie w której ja byłam, po Justynie, była nas czwórka, ale tylko Ola dała na sobie pokazać, innym jakoś nie podpasowało, ale za to mnie duma rozpierała
talia ja daję Camilie, ulga natychmiastowa, współczuję Ci, u mnie na razie spokój

i padła, zmęczyła się i zasnęła

Aluśka co U WAS ?????

Karlita zamiast octu kwasek cytrynowy...

To jak umawiamy się na jutro???

o tego sposobu nie znałam ;) dzięki :-)
i tak jutro sie widzimy :-)

Talia jutro kup Gabi Nurofen ja małej dawałam przy gorszych nocach zeby sie wysypiała a za dnia Camilla

wiecie że ja dzisiaj Norbowi posmarowałam dziąsełka dentinoxem jak się wściekał i wiecie że od razu się uspokoił ?? czyżby zęby

anetka
filmik rewelacja :-) wszystkoego Naj naj dla małej z okazji 10 miesięcy :-) o ile suwaczek dobrze pokazuje :-)

Emilka szacun za nadrobienie wszystkich postów ;-)

Fogia jak mogłaś ściąć włoski Antosiowi ma taka boska czuprynę ;-) Norbertowi sie włoski wycieraja strasznie normalnie jak Go podnosze to aż gęsto na poduszce ...

miłej nocki ja spadam na zabójcze umysły :-)

Motylla GRATULUJĘ Synia bo chyba jeszcze nie gratulowalam!!!!!!!!!!!!!

Sunday ale Ci się udały zakupy SUPER
Fogia rozumiem już jak się ma dzieci tak ładnie obdarzone czupryną to trzeba je ciachnać:-D
karlita wyciągnęłam z szafki nurofen, jak będzie kiepsko w nocy to podam jej a Camille zakupię
Anetka super filmik huśtawka to super wynalazek gabi też uwielbia huśtanie a i lubi lalkę w niej huśtać:-D
Motylla myslcie o imieniu.... dobrze ze z dzidzią wszystko ok!

reklama
Ja bym się z chęcią wybrała, ale nie z dwiema. Jutro mąż do pracy idzie :-(

No chyba że będę miała jutro jakieś duże pokłady energii, ale pewnie na piechotę Unii. Muszę się z tym przespać :-D

Do góry