reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!!!!!

Aluska skonsultuj to z lekarzem z goraczka nie ma zartow...moze udaloby ci sie teraz zamowic wizyte domowa???
Motylla powodzenia na wizycie
Talia fajnie ze wycieczka sie udala
Gon1a o to mialas stracha...ty uwazaj teraz na siebie bo w sumie nie wiem czemu ale Twoja Gosia urodzila sie wczesniej?????
Emilia gratulacje dla cory za nowe osiagniecia...

Ja juz po obiadku ale najpierw byla drzemka:-)chalupke ogarnelam a teraz wcinam czekolade...jakos weny do wszystkiego brak nic mi sie nie chce...
Dzsiaj w nocy wszytskich Nas meczyla jakas bezsennosc jak Mateusz obudzil sie po 4 tak nie moglismy juz zasnac, maly lazil po lozku zaczepial nas omawial jakies wazne sprawy ale wkoncu padlismy i rano wstawac sie nie chcialo...ale moje dziecie ku mojemu zdziwieniu wyjatkowo ladnie i chetnie sie szykowalo do dzieci:-)

reklama
Gotuję obiad i na chwilkę zaglądam bo zaraz trzeba się do lekarza wybierać :baffled::baffled:
Madzienka faktycznie jakaś łajza, nam tak załatwili przedni zderzak na parkingu w Radomiu :crazy::crazy:
Aluśka ale was się te choroby trzymają, zmykaj lepiej z Amandzią do lekarza :tak::tak:
Maltanka powodzenia w przedszkolu i na basenie :tak::tak:
No i co z tym wypadem do Bugi, kiedy go organizujecie bo ja chętna :tak::tak:
A co do Wenecji to jak byłam tam pierwszy raz i było zachmurzone i przypływ to strasznie śmierdziało i wcale mi się tam nie podobało, po kilku latach pojechałam tam znowu w piękną słoneczna pogodę i jak był odpływ i było przepięknie i nic a nic nie śmierdziało, zresztą pokażę wam potem fotki to same się przekonacie że warto tam pojechać :tak::tak: chociaż połowę fotek skasowała mi moja siorka i to tych najpiękniejszych :angry::angry::angry: za to jest mi winna jeszcze jeden wypad do Wenecji :-D:-D:-D

Ja obejrzałam swoje autko i na szczęście to tylko lusterko i nic więcej, ale nie tylko moje:blink:... samochód który stał za mną również lusterko rozwalone...jakaś łajza jechała:baffled::baffled::baffled:

to dobrze że to tylko lusterko, my wczoraj jak wracaliśmy i staliśmy tutaj na sikorskiego koło MC Donalda na pasie prosto żeby skręcić w północną, patrzę a tu jedzie sikorskiego z góry jakiś polonez i skręca w prawo w Solidarności szybko nie jechał ale du...pa zaczęła go wyprzedzać i zrobił dwa kółka, na szczęscie było pusto, nie dość że koleś nie umiał zapanować nad swoim samochodem to jeszcze opony pewnie tzw. "marketowe" takich elementów na drodze nie brakuje:angry:

Madzienka My jestesmy na tak czy to jutro czy w piatek obojetrnie....
Anaconda fajnie ze przyjedziesz...a co do Wenecji bylam tam przejazdem na kilka godzin kilka lat temu szczerze to mam mieszane uczucia jakos na filmach wyglada to o wiele ciekawiej niz na zywo poza tym w ten dzien przyszla mi @ i nie mialam nastroju na jakiekolwiek zwiedzanie...dzisiaj podeszlabym do tego inaczej
Antuanet bedac w ciazy przy Mateuszu na poczatku dokuczaly mnie wlasnie takie skurcze silniejsze bole podbrzusza bralam od poczatku Magne B6 i pomagalo teraz przynosi mi ulge bo twardnieej mi brzuch...

Marzenka mi to też bez różnicy....jak będzie więcej chętnych na piątek możemy iśc w piątek....:tak:

Jula nieświadoma że to jutro czwartek i przedszkole....na szczęście, bo na pewno nie darowałaby mi przedszkola...

reklama
Moj chłopaczek właśnie usną,więc ja zasiadłam sobie z kawką z pianką :tak: mniaam Cisza spokój, przydałoby się poprasować,ale odkładam to na później. Teraz delektuje się błogą ciszą,bo jak Maks wstanie to pewnie na tapecie będzie nowy "ryczący" dinozaur. Chyba mam syna fana dinozaurów. Więc już wiem gdzie pojedziemy na wycieczkę- do Bałtowa :tak:;-)

Madzienka no to jeszcze masz szczęście ze Julcia nie kojarzy kiedy przedszkole jest, bo inaczej było by kiepsko...;-)
maltanka miłego pobytu w przedszkolu.:-)

Do góry