reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday szkoda kumpeli, ja też jak patrzę co ludzie wyrabiają przed świętami to wygląda jakby koniec świata się zbliżał, i dlatego nie chodzę na zakupy w tym czasie

Ola się obudziła niedawno, z takim płaczem, że podałąm jej panadol, tam gdzie idzie jej ząb ma taką dziwną dziurkę granatową, tzn że się przebija?

reklama
Wesołych Świąt Babeczki:tak:
wielkanoc.jpg

uffff co za dzień .... ale wszystko wykonane ;-) co prawda Gabi nie poszla spać a Norb dał niezły koncert ale .... idą święta :-)

Madzieńka w saskim ??? ładnie ??? moze w końcu się wzięli za ten park!!!!

jutro zaczynam dzień o 6stej więc już teraz lecę z życzeniami!!

Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi,
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

kartka.jpg

ja jeszcze dzisiaj siadłam wieczorkiem na rower, pierwszy raz od 2 lat:tak:

madziara, madzienka
widzę, że spacerek się udał:tak:

aneta82
nieźle z tym basenem, trzymam kciuki za badanie i żeby to nie było nic powaznego

marzenka jak zakupy?

Z okazji Wielkanocy
najlepsze wiosenne życzenia:
Niech Zmartwychwstały Chrystus
wspiera Was swymi łaskami
i da Wam moc pokonywania
codziennych trudności życia.

witajcie
wpadlam złozyc zyczenia bo jutro czasu nie bedzie pewnie, rano z koszyczkami a potem do tesciowej
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy dla Was wszystkich, niech Zmartwychwstały Jezus obdarzy Was wszelkimi łaskami, smaczengo jajka i mokrego dyngusa oraz Świąt spędzonych w zdrowiu i spokoju w gronie rodzinnym życzy Gośka

reklama
Do góry