reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

my po bardzo długim spacerku....nóg nie czuję w tylnej części ciała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:odwiedziłyśmy moją prackę z życzeniami i czechów dookoła...Jula oczywiście na hulajnodze, skąd ona ma tyle siły:rofl2::rofl2::rofl2:
teraz już zjadła zupkę więc pewnie za chwilkę padnie
:tak::tak:

Własnie ogladam w DDTVN o stylistkach dla dzieci:szok::no:chodza na zakupy i robia dzieciom zakupy kompletuja itp itd....

Madzienka spiochy takie slonko a Wam spanie w głowie:-)

Jakos nie moge sie zorganizowac...mam na 14 wizyte u gina wiec chyba posprzatam wyszykuje sie i wyjde na laweczke i poczekam na M...oczywiscie autka jeszcze nie mam wiec mam jeszcze osobistego szofera ale juz dzisiaj chyba do odbioru-wkoncu...

Miłych spacerków zycze...

:szok::szok::szok::szok::szok:

ciemne rolety mamy więc rano nie wiemy jaka pogoda:-D:-D:-D

powodzenia u lekarza:tak::tak::tak:

My żyjemy, ciągle siedzimy na działce.Kuba właśnie wyspał się więc zaraz zje i śmigamy na rehabilitację, zobaczymy czy dzisiaj też będzie taki waleczny...Ja trochę poprasowałam, pogoda super więc pranie suszę na dworze. Miłego popołudnia.:-)

Powodzenia na rehabilitacji...i oby szybko pomogła:tak::tak::tak:

Madziarka jak spacerek???

Talia wszystkiego najlepszego dla męzowego:tak:

Zadzwonili dzisiaj do mnie z Bebiko...Jula została wylosowana w konkursie Bilans dwulatka...:-)miło z ich strony:-D

reklama
A moja po tej jeździe na hulajnodze śpi i śpi a mi już nudzi się...:tak:

gdzie jesteście...wszystkie siedzą na placach tylko ja z moim śpioszkiem w domu??:zawstydzona/y:

Witamy! Ja oczywiscie po całym dniu pracy poszlam z Maksem na dwór i dopiero co wróciliśmy:-) bylismy jeszcze w Pepco kupilismy rybki z wędką i teraz Maksio siedzi nad miską i łapie ryby- wszędzie woda,no ale ile radości:tak: W pracy dzieci ful u mnie w grupie, zobaczymy jak będzie od czwartku bo szkoły maja wolne więc myslimy,ze te dzieciaczki ktore mają rodzeństwo szkolne zostana w domach....:baffled:
Kurczaczki prawie zrobione-tylko jeszcze sizal włożyć, jajko i już :-) jak nie zapomne to zabiorę aparat i zrobię fotkę :-) a jesli zostanie coś to wezmę do domu jednego. I Wam pokaże.:tak:
Oglądałam właśnie pogodę i mówili, że ma byc pieknie w swieta ze dopiero w poniedzialek i we wtorek może troszke się popsuc-oby świeta były piękne:tak::tak:

Czytałam cały dzień,ale jakos w głowie niezawiele:zawstydzona/y:
Emilia ODP PW! Dobrze,ze juz po zastrzykach:-)
taliaa bylas z Gabi u lekarza?
Madziarka jak Julo po wycieczce???Gdzie był?
marz jak po wizycie u gina?
maltanka to wiesz co robić :-) zeby spełnić życzenie synia:-D
Madzienka gratuluje bilansu:-) niezły spacerek miałyscie!!!!
sienio pokaż fotki Julci na hulajnodze:-)

Ale dziś piękny dzionek :)

Dziś dzieciaki z przedszkola (wszystkie) pojechały na wycieczkę do Wojciechowa - i zdobyłam się na odwagę i wybrałam z nimi !!! i w tym miejscu WIELKI SZACUNEK dla Pań Przedszkolanek ;)

Wycieczka bardzo udana, była kuźnia, były kiełbaski z ogniska i plac zabaw na koniec :)
Padam więc powoli na przysłowiowy ryjek, 30tc to chyba nie najlepszy moment na wycieczki z gromadą dzieciaków dookoła ;)

Ale jestem zadowolona, a co ważne Karol też. Młody właśnie moczy się w wannie, zaraz idzie spać, a ja zapewne zrobię to samo co On. Kąpiel i do łóżka.

Jutro przywożą Karolowe łóżko piętrowe, zaraz po świętach je składamy, jak Młody wróci ze Śląska to będzie niespodziewanka :)
Madzia - czekam w takim razie na termin spotkania :)

Antuanet - tak końcówka, z Karolem było inaczej, bo zimą rodziłam i pomimo wszystko było mi lżej, teraz jest mi gorąco i zaczynam puchnąć, a to dopiero początek wiosny.
Oj jak bym chciała urodzić za 8tyg. Karola urodziłam w 38tc więc i tu planuję tak samo
- MATKO NATURO wysłuchaj mnie POPROSZĘ :)

Miłego wieczorku!

witajcie

ja tylko na chwilę, bo zaraz kładę Olę i sama idę spać, dzień mam jakiś taki do d...y, no chociaż basen był ok, mała się wypluskała, przepraszam że nie odpiszę, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

miłej nocki

witam wieczornie

maltanka to chyba trzeba Huberta posłuchac:-D:-D:tak::tak:fajne ma pomysły:tak::tak:

justyna dobrze, że nocka spokojna:tak::tak:

talia wszystkiego najlepszego dla męza:tak::tak:

madzienka super ze spacerek się udał:tak::tak:

sunday czekam na fotki, ciekawia mnie wasze kurczaki:tak::tak:

aneta tulam na kiepski dzień:tak::tak: jutro napweno bedzie lepiej:tak::tak:

my po baseniku, oj fajnie było się popluskac:tak::tak: w dodatku pojechaliśmy autobusem więc Kola miał radochę:tak::tak::tak:
spotkaliśmy też Justynę i Anete:tak::tak::tak: Kola jak zwykle musiał pozamykac wszystkie zafi, a na kniec jak sie przebieraliśy w tej przebieralni to usiłował pod drzwiami uceiec i prawie udało mu się głowe przecisnąc, musiało to komicznie wyglądać z zewnątrz:-D:-D:-D

Ale super dni się zapowiadają :tak:. W końcu ciepło i bez chmur :-)

Byłam dzisiaj z dziewczynami na dworze. Myślałam, że mi zasnął ale gdzie tam. Justysia przestawiła się na jedną drzemkę, a Natalka na brak drzemki :baffled:.

Jutro poczytam bo spadam się kąpać i masaż M obiecałam, podobno 3 tygodnie temu prosił :-p

Karlita ale długi spacerek miałaś:tak:
Madzienka gratuluję bilansu:-)
Aneta życzę szybkiej poprawy humoru:tak:

Byliśmy na basenie, Michał zadowolony:tak:, ja zmęczona. Rozwieszę jeszcze pranie podszykuję sałatkę na jutro i zmykam do łóżka.
Dobranoc

a co tutaj tak pusto:szok:

Maltanka jak Hubercik??mam nadzieję że katarek odpuszcza....idziecie jutro do przedszkola i na basen???

Marzenko jak wizyta??

Emilia masaż uuuu będzie się działo:-p:-p:-p

Mandziula, Aneta, Justyna super że basenik udany:tak::tak:

Karlita a jak Twoje zatoki??

Sunday ja też czekam na foteczki kurczaczków...;-)

Madziarka no właśnie jak Juleczek po wycieczce??:happy::happy:

A gdzie nasza misia??:sorry2::sorry2:

dobranoc....

reklama
Madzieńka dziękuję za troskę :-) zatoki mi odetkało po dzisiejszej jeżdzie Laguną - miała przegląd i odświeżanie klimy ;-) i dalej mam nos odetkany ;-)

Marzenka halo co u lekarza ???

Iza fajnie ze bylas na wycieczce :-)

Mandziula jutro sie widzimy ?? ;-)

bylismy na zakupach w tesco dalej nie znalazłam tych foremek do maffinków ....

lecę spac bo jestem padnięta

Do góry