reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Cześć dziewczyny!

Madzienka ja mieszkam na Czechowie, ale osiedla Kasprowicza to raczej nie ma (mieszkam w LBN od małżeństwa).

Zdrówka wszystkim chorowitkom.
My zmykamy dziś na jakiś krótki spacerek póki pogoda jeszcze jest ok.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.;-)

reklama
Witam nowe mamuśki...

Ja mieszkam na Młodej Polski, też od małżeństwa:-D:-D:-D:-Di tak mi mąz powiedział że to os.Kasprowicza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

I Braci Wieniawskich i Zakopiańska to niedaleko, może jak już wiatry uspokoja się pojdziemy na jakiś wspolny spacerek???

Madzienka a moze Karłowicza??? Ja tez mieszkalam na Młodej Polski i wtedy to się nazywało Karłowicza....moze zmienili:-)

Ide sobie na spacer chociaz troche się boje bo dzisiaj w nocy zaczęła się chyba jakas akcja 'poród'...skurcze, twardnienia itd...posiedziałabym w domu ale brakuje mi pare rzeczy do obiadu:sorry:

Buziaki i witam nowe mamusie:tak:

A twój Fifi pierwszy rok do przedszkola chodzi bo chyba nie z tego co pamiętam?:sorry::sorry::sorry:
anaconda pierwszy rok poszedł i to wcześniej niż rocznikowo bo 3 lata skończy dopiero w styczniu. U nas już nie lekki katarek ale prawdziwa powódź z nosa. :-:)-( przy tym marudzi okropnnie, przed chwilką udało mi się go jakoś zagonić do łóżka ogląda bajkę to może trochę poleży. Ja zmykam, zjemy obiad i zbieramy się do lekarza.

Madzienka a moze Karłowicza??? Ja tez mieszkalam na Młodej Polski i wtedy to się nazywało Karłowicza....moze zmienili:-)

Ide sobie na spacer chociaz troche się boje bo dzisiaj w nocy zaczęła się chyba jakas akcja 'poród'...skurcze, twardnienia itd...posiedziałabym w domu ale brakuje mi pare rzeczy do obiadu:sorry:

A może Karlowicza:tak::tak::tak::tak:masz racje

Trzymamy kciuki, nie odalaj się za daleko od domu:-)

Cześć dziewczyny!
Czy mogę do was dołączyć?
Mam na imię Katarzyna, 8 miesięcznego synka i mieszkam w Lublinie.

Cześć dziewczyny.
Ja również chciałabym się do Was przyłączyć.
Pochodzę z Lublina a obecnie mieszkam w Turce.
Mam dwójkę dzieciaków: 2,7 letnią Polę i 5 miesięcznego leona :)
Chętnie popisałabym z Wami :)

Witam Lublinianki:-)

Dołączam do was i nie ukrywam, że mam cichą nadzieję, że jako bardziej doświadczone koleżanki liczę na wasze rady:tak::tak:
To moja pierwsza ciąża i oczywiście mnóstwo pytań i wątpliwości. Nie sądziłam, że będę taka zielona w tym temacie;-)

Mirosia, Gozar, Maltanka - witajcie w gronie!

Mirosia - Kraśnickie to dobry wybór. Rodziłam tam swojego pierwszego synka ponad siedem lat temu i byłam mega zadowolona. Mam nadzieję, że Ty też będziesz.

Solange - jak u Ciebie??? Ja też mam już dość, a tu jeszcze tyle czasu...

Tylko poczytałam, niestety nie popiszę, bo obiad mnie woła - robić, nie jeść:(

cześć :-):-):-)

Zyjemy i mamy sie dobrze no teraz to prawie dobrze bo Amanda się wywróciła i z dwóch palców u rączki trochę skórkę sobie z darła i płakała ale już się uspokoiła :sorry::sorry: teraz siedzi i sie bawi:tak::tak:
Bluebell jak tam pierwsze dni w pracy?
Fogia szybkiego powrotu do zdrówka Filipkowi zycze:sorry:
Anaconda dużo zdróweczka równiez dla Twojej pannicy:tak::tak::tak:
Karolina uważaj na siebie:tak::tak: może już jutro będziesz tulić swoje maleństwo:tak::tak::tak:
Mirosia, Gozar, Maltanka witam serdecznie nowe mamusie:-):-):-)
Aniu miło Cię znów "widzieć":-):-):-) a do porodu jesteś już bliżej niż daleji mam nadziję że szybko Ci ten czas zleci:tak::tak:Imie już wybraliście?;-)

Hej dziewczyny.
Fifi dziś nad wyraz spokojny, osowiały wręcz. :-:)-(
Jestem troszkę załamana po wczorajszej wizycie u lekarza. Generalnie nie wiadomo dlaczego moje dziecko kaszle od 3 tygodni. Osłuchowo jest czysty, gardło też ok. Doktorka stawia na wirus, który umiejscowił się w nosku i stąd katar albo może to być po prostu alergia, na którą nie działają dotychczasowe leki. Pojawił się też jeszcze problem z oczami, Fifi bardzo często mruga, wygląda jakby miał jakiś tik. :-:)-( Same oczy nie są czerwone, więc w sumie nie wiadomo co się dzieje. Dostaliśmy leki: na alergię, na wirus, na kaszel, na katar, na robaki :baffled::-:)-( krople do oczu i nadal mamy kontynuować inhalacje.
Musiałam rozpisać harmonogram podawania tego wszystkiego co by się nie zgubić.

solange jak tam???

anaklim zleci szybko. Trzymaj się ciepło.

reklama
No to faktycznie nieciekawie z Fifim.:tak::tak::tak::-:)-:)-( A kiedy dostanie pozwolenie na pójście do przedszkola?
Moja Maja nadal ma zatkany nos, ale poza tym żadnych innych oznak choroby. Dzisiaj robię syrop z cebuli i mam nadzieję że trochę ją wzmocni:tak::tak::tak:

Do góry