maltanka
Fanka BB :)
Moim zdaniem Maltanka trochę przesadzasz...oczywiście jak kogoś stać to może kupować buciki z Bartka...Jula od kiedy zaczęła chodzić kupowane miała Antylopy i Bartkowe...ale rozmawiałam o butach z ortopedą i pokazałam mu te z ccc oczywiście nie sugerując gdzie je kupiłam i powiedział że jak najbardziej są ok....i pokazał na co zwracać uwagę przy zakupie....
Ja wolę kupić jej 2-3 pary na zmianę niż jedne za 200zł...ale na szczęście każdy ma swoje zdanie i możliwość wyboru i decyzji o ilości kasy przeznaczanej na buty...
Maltanka co się dzieje??co wam jest??to nie idziemy jutro na spacerek???
1. a czy ja napisałam, że to moja opinia pisałam tylko co ostatnio słyszałam my mamy trochę inny problem, bo H ma mokrą nogę w tych tańszych butach, więc nie mam wyboru i muszę kupić lepsze a nie dlatego że takie mam widzimisie, bo 200 zł za buty na jeden sezon to nie jest dla mnie tak o wyjąc z portfela i już
2. nie wiem położyłam go spać w dzień, poleżał trochę i słyszę że coś kaszle, poszłam sprawdzić, a tu cała poduszka mokra, zwymiotował, ale mówi, że rączkę do buzi sobie włożył, myślałam że to przez to, a po spaniu znowu i co mu nie dałam zjeśc to wymiotował, dzwoniłam do pediatry, cała przychodnia podobno zawalona dziećmi i pewnie to jakaś infekcja wirusowa:-( na razie zjadł mi pól rogalika-bułeczki i wypił herbatkę i jest ok, ale ze spacerkiem chyba lepiej nie ryzykować:-( jutro zostaniemy w domu:-( do tego coś czuję, że mi niedobrze i brzuch też coś nie tak.
marzenka dzięki;-) na razie ratuję się herbatką i pw zaraz napiszę