reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!
Wróciliśmy z weekendu po 21 i jestem okropnie zmęczona:no:, chyba jakieś przesilenie mam bo ogólnie nic mnie nie cieszy:-(
Troszkę poczytałam co u was ale jak zwykle nie wiem co mam odpisać:zawstydzona/y:
Aluśka Michał też brał ten sam antybiotyk co Amanda ma i miał okropną biegunkę. Kupy były nawet po 8 razy na dzień:szok:, probiotyk nie pomógł ani kleik ryżowy. No i nadal po odstawieniu tego antybiotyku robi dużo kup:no:
Madzienka super buciki:tak: a strój śliczny:-)
Sunday trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:tak:
Mandziula super że masz nowy płaszczyk:-)
Fogia zdrówka dla Filipka:tak:
Emilko, Anetko jak minął Wam weekend? widziałam że nie odzywaliście się przez ten czas:confused:
Spadam już do łóżeczka, jutro o 9 mam fryzjera:-)
Dobranoc

reklama
Dzien dobry o poranku!!! Wstawać śpiochy - dzisiaj pierwszy dzień wiosny! Tylko szkoda,że ta wiosna razem jesien przypomina...skrobać szyby trzeba:-( Ja juz od pół godziny nie spie,nie to żeby mi sie nie chciało,no ale trzeba sie ogarniać,że w pracy sie wstawić wcześniej...może mróz zatrzyma troszkę dzieciaczków w domu i lżej pójdą zajęcia:confused2:
Justyna to dzisiaj masz dzień dla Ciebie! pokaz nam się po wizycie u fryzjera ;-) swoją drogą ja też muszę sie wybrać,ale czasu mi brak:eek:

Witam

A ja jakoś czasu w weekend na pisanie nie miałam. Jak chciałam coś napisać to dzieciaczki przeszkadzały. U mnie rodzice sobota i niedziela byli. Także dziewczynki zachwycone. Ja w sobotę zaliczyłam dentystę. Zapłaciłam tym razem 100 zł, ale jeszcze 500 zł :szok:, no ale tyle kosztuje porcelanowa koronka :confused2:. Teraz idę w środę na wstawienie jej, bo Pan ma ją zrobić :tak:

Ale słoneczko ładnie świeci, może i ładnie będzie.

sunday jak wysypka Maksia?? Powodzenia w przedszkolu :tak:

Anet co to są filety "siekane"??
A co do kardiologa, to gadałam wczoraj z tatą, to mówił, że jak ktoś bierze leki na ciśnienie, to jak już zaczyna to na całe życie.
fogia oby Fifiemu się nic nie rozwinęło :tak:

Justynka wychodzisz dzisiaj na spacer??

maltanka o widzisz, a ja się zastanawiałam gdzie jest ten sklep w Lublinie :tak:

marz teraz to często ludzie się rozstają. Ale to nie przez to, że takie czasy, kiedyś ludzie bali się odejść. Bo "co ludzie powiedzą". Teraz nie ma takiej presji.

Madzienka a ja nie mogę znaleźć zdjęć tych bucików i stroju :shocked2:. Zaraz jeszcze raz poszukam :-D

Dzisiaj jedziemy z Natalką do mojej koleżanki :-), ale to dopiero o 15 jak Justysia pójdzie spać z M :tak:. Niech się Natalka pobawi trochę :tak:

Sunday powodzenia na zajeciach...no w pierwszy dzien wiosny nie liczyla bym aby dzieci zostaly w domu zatrzymał dzisiejszy "mróz":-)
Maltanka dobrze ze w ten dzien przynajmniej slonko za oknem...moze temteratura niska ale za to patrzac wydaje sie ze jest wiosennie...
Justyna udanej wizyty u fryzjera...
Madziarka a Ty gdzie bylas jak Ciebie nie było:-)zdawac szybciutko relacje...

No tak i co tu robic:zawstydzona/y:Matulina wyszykowany i pozegnany do złobka a ja siedze patrze na mały balaganik i nie wiem za co sioe wziac...chyba zaczne od ogarniecia chałupki i pojscia na wiosenny spacerek...no i pojade po małego wczesniej i jeo jeszcze gdzies przegonie niech korzysta ze słoneczka...

Witajcie,
ja już w domku ale dojść z tym bałaganem do ładu nie mogę...
Weekend mieliśmy bardzo intensywny - byliśmy w łodzi na takiej imprezce zwanej Scrapowisko :-) było rewelacyjnie... poznałam mnóstwo ciekawych osób, podziwiałam takie prace że mi szczena do dziś nie wwróciła na miejsce :-D no i wreszcie może się wciągnę na dobre żeby popracować z mężem i mu pomóc... więc jak nie będzie mnie tak często na forum to proszę wybaczcie - znaczy że wciągnęłam się wreszcie w wir pracy :-)

Nawet nie będę was nadrabiała, próbowałam ale ni dam rady...

podsyłam tylko zdrówko dla chorowitków, Marzenka i Aluśka dla Was podwójne - oby Martynka się dzielnie obroniła...

Idę budzić męża bo w lodówce mamy puchy.... a wczoraj nie chciało nam się już na zakupy jechać :-)
No i dzieciaki już czekają na śniadanko... więc pora zbierać się do kupy :-)

Miłego dnia!!! Pierwszego dnia wiosny :-) jak by nie było...

Witam i ja :-):-)
W weekend nas nie było więc nie zaglądałam ale od dzisiaj będę już na bieżąco, Maja w przedszkolu - oczywiście nie zrobiłam jej dnia wagarowicza :-D:-D:-D
Słoneczko ładne za oknem zwłaszcza po tym beznadziejnym weekendzie ale mąż jak odprowadzał Maję to mówił że zimno :tak::tak::tak:
Też czeka mnie sprzątanie i chyba jakieś pranie trzeba będzie zrobić :cool2::cool2:
Marz to ty już z nami na dłużej zagościłaś ;-);-)
Madzienka buciki fajne ale niestety tylko do nr 30-31 a Maja już z tego wyrosła :-:)-(

Madziarka wypad weekendowy brzmi naprawde bardzo ciekawie...fajnie ze wycieczka sie udała. Byliscie z maluchami????
Anaconda a no na dłuzej:-) szybko sie mnie juz nie pozbedziecie...
Maltanka co do butkow jesli chcecie wydac wiecej kasy niz oferuje CCC to zajrzyjcie do Zoltej Cizemki tam sa buty Antylopy i tez Bartka ale ta Antylopa bardzo mi siew podoba zarowno dal dziewczynek jak i chlopcow sa fajne modele...

Madzienka już znalazłam. Adidaski Natalka miała w tamtym roku takie same, oczywiście bardzo ładne :-D, a strój super :tak:. Wprawdzie nigdy w życiu bym sobie takiego nie włożyła,ale to ze względu na mój tyłek :-p

Madziara fajny wypad mieliście, a sami czy z dziećmi??

anaconda ja pranie już kończę i się zastanawiam nad wyrzuceniem pościeli na balkon i może bym poszewki poprała i zmieniła :sorry:

Justysia poszła spać, maruda straszne, no ale jak się wstaje przed 6....

Natalia chce na dwór, ale musimy poczekać aż się Justysia wyśpi.

I sobie przypomniałam

aluśka jak dziewczynki?? Dajesz radę??

witajcie
nie nadrobilam weekendu ale moze pozniej poczytam, moj małz w domu wiec trudno bedzie sie dopchac do komputera wczoraj jak zasiadł o 19 to do 2 w nocy klepał, wkurza mnie tylko jak siedzi w nocy, wali w klawiatue i myszkuje po kuchni, dzis mnie obudzil jak sobie nasypywal platkow do miseczki o 1 w nocy
i musze sie pochwalic, Asia poszłą w sobote spac do chrzesnej czyli mojej siostry a ja meza namowilam na kino i bylismy w plazie na wojnie zensko-meskiej, polecam, mialam polazic po plazie bo pojechalismy wczesniej ale kupilam sobie mega lody i zanim je zjadlam to juz czas seansu sie zblizal, a i w koncu wiem gdzie wc jest w tym molochu, wiecie ze pytalam sprzataczki przy kasach biletowych a ona nie wiedziala:szok: albo nie zrozumiala dziwne:szok:
marz ja w zółtej cizemce Asi czesto kupuje buciki, pierwsze obowiazkowe bartki bo nie ma co oszczedzac na tanich butach, a bartki sa profilowane, teraz jej kupilam w ccc ale juz jest starsza i nozka jej nie leci
kiedys w pracy jak powiedzialam dziewczynom ze nie bede kasy na buty wydawac to malo co mnie nie zlinczowaly, a ze mnie przekonały to kupilam bartki a potem inne ciut tansze z zółtej cizemki, profilowane i dobre jakosciowo, polecam

Ostatnia edycja:
reklama
Anet co to są filety "siekane"??
A co do kardiologa, to gadałam wczoraj z tatą, to mówił, że jak ktoś bierze leki na ciśnienie, to jak już zaczyna to na całe życie.
Filety juz wklejam na kulinrny.....
a co do kardiologa,to wiem,ze do konca zycia bede brala juz leki na nadcisnienie....tak samo jest z cholesterolem,wiec dlaatego narazie probuje go zbic dieta,a jak sie nie uda to tez tabletki bede musiala lykac.....:-(

Madzienka buciki fajne ale niestety tylko do nr 30-31 a Maja już z tego wyrosła :-:)-(
Wlasnie,z Gosia tez zawsze mam ten sam problem....:sorry:

witam.....
Karola ma znow katar....w zeszlym tygodniu kaszel ja dusil taki suchy,postawilam jej banki w piatek,to teraz zacza sie odrywac....ale i jakis katar sie przyplatal............Wiosno szybciej przychodz!!!!!!!!!!!!

Do góry