reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dzięki dziewczyny, przyda się,.. bo zaczyna go dopiero rozkładać... szczeka jak nie wiem co :baffled::angry::baffled: do tego temp już zaczęła go łapać na dobre...:dry:

Ja właśnie zrobiłam sobie kawusię, więc jeśli któraś jest chętna to zapraszam - mogę dorobić bo woda jeszcze wrze :-):tak:

Witajcie, my już prawie wyszykowani...jedziemy dzisiaj znowu do teściowej na obiad:-p:-p:-pwięc weekend wolny od kuchni

Czekam na wieści od Karlitki, ale coś nie odzywa się:sorry2::sorry2:zaraz do niej zadzwonię...

Madziarka tulę Was mocno, a sio wszelkie choroby odczepcie się w końcu od Juleczka i Nelinki:blink::blink::blink:

Miłego dzionka

edit:

Karlitka i Norbecik
wychodzą do domu!!!!

Ostatnia edycja:
hej

a ja wlasnie po zakupach i obiadek sie robi w parowarze:)

Hania spi, niby ieplo na dworze ale jakos szaro:))

Madzienka , widze ze dobre nowiny przynosisz...:)) fajnie ze Karlita juz z Małym w domku bedzie:)) cikawe jak Gabrysia zareaguje:))

Zdrowka dla dzieciaczków Madziarki:))

moja hanie tez cos kichanie wzielo ale mam nadzieje ze przejdzie:))

milego dzionka

Dzień doberek:-)
Witajcie, my już prawie wyszykowani...jedziemy dzisiaj znowu do teściowej na obiad:-p:-p:-pwięc weekend wolny od kuchni
Karlitka i Norbecik
wychodzą do domu!!!!
miłego goszczenia się u teściowej;-)
Fajnie że Karlita z Norbercikiem w domku już są:-):-)
hej
moja hanie tez cos kichanie wzielo ale mam nadzieje ze przejdzie:))
choróbsko akysz:confused::confused:
Aluska: Mam nadzieje, ze nastepnym razem spotkamy sie na soczku :-)
ja też mam taką nadziję;-):-)
Fogia Kochana jak sie czujesz? Torbę do szpitala masz juz spakowaną?
to ja się witam jako pierwsza :-)
u nas nocka spokojna, raz się Ola obudziła, ale pogłaskałam, przytuliłam i wstała dopiero o 8 :-D:-D:tak:
super że nocka spokojnie minęła:tak::tak:
Dzień dobry, witamy się i my... niestety z zapaleniem krtani u Jula... od rana sie inhalujemy :-(
oj bidulek szybkiego powrotu do zdrówka mu życzę:confused::confused::confused:

Dzięki dziewczyny raz jeszcze...

Karlitka super że idziecie do domku... to znaczy że Norbercik jest zdrowy - z czego cieszymy się przeogromnie razem z Wami!!!

Madzieńka ach jak ci zazdroszczę tych obiadków u teściowej i mamy :-) też bym gdzieś się z domu ruszyła, nawet na jutro na obiad mamy zaproszenie ale co z tego jak Julo chory... czeka mnie znowu tydzień siedzenia w domu... no ale cóż, takie życie....

Witam i ja :tak:

No i jakieś choróbsko się do nas przyplątało. Już wiem czego Natalka przez ostatnie dni była taka nieznośna. Wczoraj na wieczór dostała kataru, ale jakoś tak mało. A dzisiaj z rana to już oddychać nie mogła. I do tego jeszcze gorączka. A u niej to rzadkość, bo ona nawet przy zapaleniu oskrzeli nie ma temperatury. Pojechaliśmy do lekarza i dostała budherin, bactrim i rutinacea.
Oby Justysia się nie zaraziła:no:.

Ale M poprawił mi humor bo wysłał mnie na zakupy i kupiłam sobie spodnie. A już dawno nic nowego nie kupowałam, ostatnio tylko ciągle w ciucholandach.

Fajnie że karlita będzie już w domku :-D.

A ja dzisiaj pyszną zupkę zrobiłam - węgierską. Bo mój tata prosił bo ją bardzo lubi :tak: i M też smakowała, bo jakoś pierwszy raz jadł. Dziwne, tyle razem jesteśmy a dopiero pierwszy raz zrobiłam :baffled:.

reklama
Witam i ja
Madziara, Emilia zdrowka zycze dla dzieciaczków
Karlita fajnie ze juz wychodzicie, nie ma to jak w domciu
a ja dzis sie nudze, siedze teraz u sister i chrzesnice malujemy na studniówke, widzicie jaka ja stara jestem moja chrzesnica juz na stoudniowke, pamietacie swoje??

Do góry