Wpadłam na chwilkę sprawdzić wieści od karlity i przeczucie mnie nie myliło
uważaj, żeby dukan nie przyniósł dodatkowych słodkich kg;-);-);-)
SUPER WIEŚCI
witaj, witajzdrówka dla Nikosiachyba taki teraz okres, że dzieciaczki łapią chorobymy jutro idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że to już po
hmmm...ja niby wciąż karmię, ale @ też wciąż nie maale do gina mam pójść dopiero jak się @ pojawi na cytologię...chyba, że wcześniej coś się wydarzy
to tak jak mój mąż
Witam i ja :-):-):-)
Oj jak ciężko wstawać z rana, mimo że nie powinnam narzekać bo mąż ma drugą zmianę i wcale tak rano nie wstajemy
A teraz dziewczyny wiadomość: od wczoraj jestem na Dukanie chcę zgubić swoje nadprogramowe 5kg
Wczoraj byłyśmy z Mają w realu - ale pustki normalnie w szoku byłam
Nic nie odpisuję bo niewiele zapamiętałam, jedynie zdrówka życzę tym których coś rozkłada
Madzienka daj nam znać jak będziesz miała jakieś wiadomości od Karlity
uważaj, żeby dukan nie przyniósł dodatkowych słodkich kg;-);-);-)
uwaga uwaga!!!!!!!
o 9.12 Norbercik przyszedł na świat!!!!!!
Karlitko gratulacje!!!!!
KARLITKO OGROMNE GRATULACJE, NORBERCIKU WITAJ NA ŚWIECIE I ZDROWO ROŚNIJ NA POCIECHĘ RODZICOM
Witajcie. Dzisiaj była u mnie Amanda Aluśki i bawiła się ładnie z Krystiankiem i nawet sama z drobną pomocą przebrała pieluszkę Krystiankowi.
Aluśka z Martynką jutro wychodzą ze szpitala.
Karlita: Gratulacje
SUPER WIEŚCI
Witajcie bardzo serdecznie
Karlita bardzo mocno i gorąco gratuluje i całuski w malutkie stópki Nobrercika
Aluska super ze już jutro w domku całuski dla Martynki
Marta zdrówka dla Jula i dla Ciebie wracajcie do zdrówka szybko
Marz ty też nie daj się chorobie
Asienka fajnie ze już Filipek zdrowy to jest najważniejsze ale wiem jaki mieliście stres
Fogia a Ty jak się masz
Madziara zawsze musi być ten pierwszy raz i już masz przynajmniej doświadczenie w zaspach.
Misia mam nadzieje ze u Was już po choróbsku.
Anaconda powodzenia w Dukanie ;-);-);-):-)
Antuanet dla ciebie również to teraz będziecie się dopingować
Ja sie cieszyłam ze u nas super fajnie bez choroby i sie nacieszyłam Nikos od 2 dni ma gile takie ze szok do tego była gorączka ale już dzisiaj jest bez a taka maruda ze szok. Ok laseczki ja uciekam mam wizytę u gina. Nie byłam aż od 7 miesięcy i wypadało by sie sprawdzić. A najgorsze ze od miesiąca nie karmie i nadal nie mam @.
witaj, witajzdrówka dla Nikosiachyba taki teraz okres, że dzieciaczki łapią chorobymy jutro idziemy na kontrolę i mam nadzieję, że to już po
hmmm...ja niby wciąż karmię, ale @ też wciąż nie maale do gina mam pójść dopiero jak się @ pojawi na cytologię...chyba, że wcześniej coś się wydarzy
fornetka3 jak bym widziała siebie rok temu . Nie karmiłam już ponad miesiąc i nie miałam okresu. Dostałam antybiotyk bo się pochorowałam i coś mnie tknęło żeby zrobić test.. A w jakim szoku byłam jak zobaczyłam dwie kreseczki . A okazało się następnego dnia jak poszłam dogina na USG że to już 8 tydzień :-).
Mąż się bardzo cieszył bo chciał tak żeby dzieci rok po roku były . Ale ja długo byłam w szoku. Bo przy pierwszym dziecku od razu zaszłam w ciąże i z drugim tak szybko poszło;-) .
to tak jak mój mąż