maltanka
Fanka BB :)
nie ja muszę czekać aż P z pracy przyjedzie i samochód będzie H z nosa cieknie i nie chcę go brać, inaczej byśmy podjechali sobie autoobusemMaltanka ja myślałam ze ty już z reala wróciłaś
mam nadzieję, że jescze będą
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ja muszę czekać aż P z pracy przyjedzie i samochód będzie H z nosa cieknie i nie chcę go brać, inaczej byśmy podjechali sobie autoobusemMaltanka ja myślałam ze ty już z reala wróciłaś
Monika weź nie strasz ja muszę dzisiaj do sklepu, kupić coś P na jutro do pracy bo mają Wigilię i do reala po pampki![]()
Sunday kupiłam schab i będę piekła![]()
sunday Asia chodzi do przedszkola inaczej nie miałabym chwili spokoju, to jest zwiercone dziecko. Poszła do przedszkola jak miała 2,5 roku bo ona jest grudniowa. A właśnie jutro kończy 4 latka, cukierki juz zakupione dla przedszkolaków. fajny pomysł na tą zdrapywaneke, musze sprobowac ale swiecowych nie mamy w domu, a jaka farbka nalezy to kartke zamalowac wszystko jedno??
ale mi chodzi o ciasto
To się zrozumiałyśmyz ciast mam zamiar karpatkę upiec bo to jedyne ciasto jakie smakuje mojemu mężowi
i makowiec
![]()
I
Maltanka, Marta, Fogia jak zdróweczko waszych chłopaków???