reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
sunday Asia chodzi do przedszkola inaczej nie miałabym chwili spokoju, to jest zwiercone dziecko. Poszła do przedszkola jak miała 2,5 roku bo ona jest grudniowa. A właśnie jutro kończy 4 latka, cukierki juz zakupione dla przedszkolaków. fajny pomysł na tą zdrapywaneke, musze sprobowac ale swiecowych nie mamy w domu, a jaka farbka nalezy to kartke zamalowac wszystko jedno??

Monika weź nie strasz ja muszę dzisiaj do sklepu, kupić coś P na jutro do pracy bo mają Wigilię i do reala po pampki:eek:

Kasiu powodzenia w sklepie, i cierpliwości!!!!

Sunday kupiłam schab i będę piekła :tak::tak::tak:

ale mi chodzi o ciasto.

sunday Asia chodzi do przedszkola inaczej nie miałabym chwili spokoju, to jest zwiercone dziecko. Poszła do przedszkola jak miała 2,5 roku bo ona jest grudniowa. A właśnie jutro kończy 4 latka, cukierki juz zakupione dla przedszkolaków. fajny pomysł na tą zdrapywaneke, musze sprobowac ale swiecowych nie mamy w domu, a jaka farbka nalezy to kartke zamalowac wszystko jedno??

no to prosze imprezka sie szykuje ;-)
A do ktorego przedszkola chodzi???
A co do zdrapywanki to najlepiej farba tzw tempera a jak nie to takie w trubkach lub plakatowka.

Marta Jak Juli???????
fogia co z Fifim???

Ostatnia edycja:
witajcie kochane

daje tylko znac że żyję, aczkolwiek samam nie wiem jak:dry::eek::eek: zalatana jestem na mase bo mnie szef z pisaniem pracy pogonił i jak tylko mam chwilkę to albo coś pisze albo czytam jakieś artykuły, poświętach mam nu oddac pierwszy rozdział:szok::szok::szok: tak więc jeszcze kilka nocy musze zarwać ale napisze:tak::tak::tak:
dziś jedziemy na basenik to troszkę sobie odpocznę w wodzie:tak::tak::tak: i tez po te pampki che męza wysłac może wyrobi się jak my z Kolą bedziemy sie pluskać:eek::tak::tak:
a i wczoraj swięta i u nas zagościły, ubraliśmy z Mikołajem kominek w bąbki i światełka:tak::tak::tak: tylko jeszcze igliwia;-) brak no ale i tak juz jest świątecznie:tak::tak::tak:

zmykam dom ogarnąc bo KOla jeszcze śpi

miłego dnia życzę

Witam po południu...

Madzieńka dziękuję za wypad do Bugi... i za podwózkę po prawko!!!

Ta dam... odebrałam.... mam... widziałam na własne oczy!!! więc zaczyna dochodzić do mnie że naprawdę zdałam! :-) jeszcze tylko zostało mi zasiąść za kółko... :-)

Nela mi się zdrzemnęła w drodze i teraz chodzi po ścianach... a usnąć nie może...:eek: ciężki wieczór nas czeka jak młoda nie padnie...;-):-)

Marta Fogia jak tam u was??

Mandziula
miłego pisania!!! a jeszcze milszego pluskania :-D:-D:-D:-D

Karlitka jak tam po szczepieniu?? dziękuję za farbki... Madzieńka mi wczoraj je przekazała będą jak nic do prezentów... :tak::-D:-D;-)

Anaconda ponoć skleroza nie boli tylko się ochodzić trzeba :-D:-D:-D:-D ja też taka roztrzepana ostatnio jestem... :zawstydzona/y::blink::dry:

Madzieńka Jula ładnie ci padła??;-)

I ja w końcu dotarłam:tak::tak::tak:witajcie...my już po szaleństwach w Bugi:-):-)jak zawsze było sympatycznie...

Uprzejmie donoszę że Madziarka ma już prawko w ręku...więc mamy kierowcę na wszelkie imprezki:-p:-p:-p, Madzia musi trenować jazdy:-D:-D:-D:-D

Ja właśnie jem bigosik, Jula śpi więc teraz pora na nadrabianie....

Marzenko my nosimy 4,4+ a 5 z braku innych romziarów w promocji....ostatnio kupiłam 4 i są dobre, bo Jula coś mi w centymetrach schudła...bo wagowo bez zmian
P poinformowany jak tylko kupi dam znać:tak::tak::tak:
Marzenko i cierpliwości, pewnie Mateuszkowi przejdzie...

Mandziula a jaki rozmiar nosicie???bo w realu sa jeszcze w promocji te pudla rozmiar 3 widziałam:tak::tak::tak: chyba 112szt za 59zł

Ooooo Madziarka mnie wyprzedziła...
Jula zjadła zupkę i smacznie śpi:tak::tak::tak:

Maltanka, Marta, Fogia jak zdróweczko waszych chłopaków???

Zaraz napisze Wam coś na spotkaniowym :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry