reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka to nie jest nawet kwestia tego że ja cos mu zabraniam poprostu on moze zrobic awanture jak chce cokolwiek przy nim zrobic, bo nerwa na zabranianie oj to on juz dawno ma. M pytał sie jak jest w żłobku to Pani powiedziała ze nie ma zadnych problemów idzie jesc itd pewnie odreagowuje ze tam musi byc grzeczny to w domu pokazuje rózki:-Da jaki wy rozmiar nosicie pampersów, zawsze brakowało w dobrej promocji 4 bo ten rozmiar dzieciaki nosza najdłuzej w tamtym roku o tej porze w realu tez byla taka promocja to mialam problem a pozniej kupilam z 5 paczek:-)

Ja nie moge sie skupic na pracy rozbilam sie tym weekendem przedłuzonym i wogole......

Miłego dnia mamuski zdrówka dla Waszych chorowitków

reklama
marzenka u nas też tak jest czasami tylko siądę czy coś chcę zrobić to zaraz mnie ciągnie za ręce i nerw nie wiem skąd to się bierze
ale to takie naloty ma czasami jest taki nerw na wszystko a czasami normalny spokojny dzień

a pampki kupowaliśmy 4+ ale też zastanawiam się nad 5

Ostatnia edycja:
Marz twój Mateusz ma bunt dwulatka stąd te nerwy, a jeszcze w żłobku zapewne panie sobie na takie sceny nie pozwalają to w domu nadrabia, trzeba to przeczekać nie ma innego wyjścia no i uzbroić się w cierpliwość :tak::tak::tak:

Witajcie porannie, ja juz zaliczyłam przedszkole, zakupy w biedronce noi troche ogarnełam w kuchni, dzis chcialam posprzatac juz na tip top ale mnie brzuch pobolewa wiec robota nie zając....
Marz ja tez mam małego buntownika codziennie sa krzyki i nerwy bo zawsze musi byc po jej mysli, cięzko jest czasami, mam nadzieje ze to drugie bobo bedzie spokojniejsze, oby:eek:
Co do obiadu to kompletnie nie wiem co, najszybciej bedzie chyba zupa cebulowa dawno jej nie robiłam, totalnie mi sie nie chce nic robić.
Aneta co do poczty, to listonosze tak sie wycwanili ze nie chca poczty zostawiac jak nie ma szkrzynki powieszonej, paranoja poprostu, a dodatkowo dziewczyny dzis dostalismy paczke ktorej nie zamawialismy i kurier chcial ja zostawic, adres sie zgadzal tylko nazwisko nie takie, wszedzei przedswiateczne szalenstwo

gon1a a gdzie Twoja Joasia chodzi do przedszkola?
Madziarka co do podkladu do wydrapywanki, to musisz zamalowac kredkami woskowymi kartke kolor obok koloru-zeby byla baaardzo kolorowa, potem malujesz cala kartke farba wymieszana z odrobina płynu do mycia naczyc- jak porzadnie wyschnie to wydrapujesz co chcesz np wykalaczka- my wydrapywalismy choineczki :-)

Ja w domku, jutro urlop wiec cos trzeba robic... bylam w sklepie- stalam 40minut w kolejce po wedliny.:shocked2: no ale z kazdym dniem bedzie pewnie coraz gorzej....:-(
Zupke pomidorową zjedlismy- rybke usmaze i trzeba brac sie za mieszkanie... tylko za co...:confused:

Ja też już z zakupów wróciłam, no i fakt po mięsko i wędliny najdłuższe kolejki ale też już wszystko zakupiłam, zaraz mięsko zamarynuję i mam spokój, jeszcze tylko zapomniałam popatrzeć co do ciasta mi brakuje no i to kupić :tak::tak:

reklama
Do góry