co do spotkania to może uda się coś wykombinować, ale ciii na razie nie obiecuje na 100 %, wstępnie nawet pasuje czwartek
super....
Kasia już wszystko wiesz....jak sie spotkamy to pogadamy;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do spotkania to może uda się coś wykombinować, ale ciii na razie nie obiecuje na 100 %, wstępnie nawet pasuje czwartek
super....
Kasia już wszystko wiesz....jak sie spotkamy to pogadamy;-);-);-)
super, że niunia zdrowo rośnieMartynka rośnie jak na drożdżach wazy już 1850g a mierzy nie wiadomo
hmmmm może oni tam wcale nie rozmawiali? ;-);-)a potem przyszła żona lekarza i weszła po tej bo niby miała coś ważnego swemu chłopu przekazać i się trochę zasiedziała jakby nie mogli porozmawiać w domu
a w tych innych lekach to czasami nie było alugastrinu???? Ja też ciągle na tym magnezie i nospe.Cóż poza tym gin stwierdził że bóle brzucha tuż pod żebrami moga być spowodowany nie skurczami ale przez zgagę która ostatnimi czasu dawała mi nieźle popalić i mam na nią brać rennie lub inne specyfiki ktorych nazw już nie pamiętam
Na bóle obejmujące całą powierzchnię brzucha mam brać no-spę ta zwykła a jak ona nie będzie pomagać to tą fortę poza tym mam brać magnez tak jak biorę 3 razy dziennie
nie no ja tu wyskakuje z propozycją spotkania i robicie je beze mnie ??? pffff foch ;-)
Bo Ty wolisz teściowej towarzystwo zamiast naszego
Czytam Was i czytam i ciągle coś mi przeszkadza skrobnąć parę słów.
Nie wiem dziewczynki jak to jutro będzie z tą moją bytnością na BB bo stary net mi wyłączą, a nowy przyjdą zakładać dopiero po 19.
nie no ja tu wyskakuje z propozycją spotkania i robicie je beze mnie ??? pffff foch ;-)
Bo Ty wolisz teściowej towarzystwo zamiast naszego
Coś mi się kojarzy że spotkanie samych mamusiek planujecie w następnym tygodniu jeśli to będzie po godz.17 to ja się piszę bo wcześniej nie mam z kim Mai zostawić
i to rozumiem :-)to następne zobimy w następnym tygodniu;-)