reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej, dziewczyny
A kiedy wiosna przyjdzie, hmmm???
Jeju, jak ja już mam dość tej pogody, a tu prognozy paskudne - do końca marca taka ciapa i max +3:baffled::baffled::baffled:

Co do ciuszków, to szczerze powiem,ze brakuje mi w Lublinie jakiegoś fajnego sklepu dla maluchów. Rampers faktycznie zrobił się strasznie drogi, Baby Fant również...
Właściwie to teraz polegam na allegro, ewentualnie jak mam czas to jeśli potrzebuję czegos ładnego, nowego - to zostaje targ (bazar lub pod zamkiem), a jeśli na co dzień - sprawdzone ciuchlandy.
No sorki, ale jak szukałam ostatniego lata sukienek dla moich dziewczyn na wesele mojej sis, to w takim Rampersie kosztowały po 120 zł:szok::szok:
Na targu kupiłam dwie za tyle;-) Takie piekne balowe;-):tak:A potem je sprzedałam prawie z zyskiem na allegro :cool2:

reklama
Dita weź mnie nie dołuj tą pogodą, ja też już mam dosyć tego zimna, szalików, kozaków itp.

Co do zakupów to ja też, albo allegro albo ciuchlandy.

macie rację sklepy z ciuchami dla dzieci to porażka :baffled:

ja się modlę żeby zima nie wróciła nawet na chwilę ja już wyrzuciłam kozaki bo się rozkleiły :-p

Basia to wykrakalas chyba :-D:-D:-D:-D bo za oknem sniezek ,chyba sie zazaz potne.A tak sie cieszylam ze juz wiosna bo z tym brzucholem tak cieezko lazic

Basia to wykrakalas chyba :-D:-D:-D:-D bo za oknem sniezek ,chyba sie zazaz potne.A tak sie cieszylam ze juz wiosna bo z tym brzucholem tak cieezko lazic
Ciężko jak ciężko ja to się nie mam w co ubrać. Kutki zimowej jakiejś wielkiej już przecież nie kupię, a to co mam już się całkiem niedopina. Najgorzej że na wiosnę mam tylko jedną kurtkę która się teraz ledwo zapina. Tak więc ratuje mnie od razu lato :-D A tymczasem za oknem :crazy:

Mnie też załamała dzisiejsza pogoda ale mam nadzieję że jednak ta wiosna szybko przyjdzie, najgorzej to ta chlapa pośniegowa mnie wkurza :angry::angry::angry:

Ja na 8 do pracy dziś jechałam;-)
Dojechałam na 9;-)
paranoja.

Mam tylko nadzieje,że jak teraz isę zima wyszumi to już nie wróci;-):tak:

no ja niestety musialam kupic kurtke w rozmiarze XXXL :baffled::baffled::baffled::baffled: wygladam w niej gorzej niz tragicznie a w ramionach mam metr chyba...no ale innego wyjscia nie bylo bo najwieksza ciaza przypadla mi wlasnie na zime i jak widzicie dalej utrudnia mi zycie.a juz kozaki w szafie bo mi sie nie dopinaly......

mój Fifi urodził się w styczniu więc też cała zima z brzucholem. Pamiętam, że mama kupiła mi w ciuchlandzie obrzydliwie ogromną czerwoną kurteczkę. I kiedyś wybrałam się w niej na spacer, to był chyba 8 miesiąc. Przechodziłam obok domu przy którym robotnicy skakali po rusztowaniach. Idę sobie idę i nagle słyszę jak jeden do drugiego woła "Ej ty popatrz jakie fajne czerwone jabłuszko idzie". Normalnie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.

reklama
Do góry