Nowa Miłość mojego Męża! Czy mam być zazdrosna?
ładny....aby tylko sprawował się bezawaryjnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie na osiedlu Pani stoi z warzywkami i owocami i dzisiaj miała truskawkiKarlita gdzie ty te truskawki dorwałaś?
ja też
Dziękuję że pytasz...sweet;-);-)...najpierw troszkę samo przeszło ale wstawiłąm 2 prania, pojechałam do sklepu, zrobiłam obiadek i znowu boli..ale zakupiłam nospę i magnez jak polecała mi lekarka, łyknełam taki zestaw i zdaje się że przechodzi, leżę pod kocykiem i czekam na M.:-):-)Martyna jak tam sie czujesz, bóle przeszły? No-spe można brać jak najbardziej w ciąży
Wziełam i czuję, ze zaczyna działać...a z przyprawami to fakt Madzienka mi wyjaśniła....a te przyprawy to takie super star są?warto je kupować?pewnie i cenę mają niezłą.....Nospę śmiało możesz, ja ostatnio brałam po raz pierwszy.
Madzia już mnie uprzedziła.
Nareszcie zasłużona chwila oddechu przy żurku. :-)
Z gotowaniem też już się praktycznie uporałam. Gołąbki dochodzą w piekarniku jeszcze tylko sos do nich zrobię. Kuchnia ogarnięta, ciacho podszykowane ale nastawię do pieczenia dopiero jak wrócimy z Fifim z przedszkola. Wszystko poszło ładnie i sprawnie ale mój krzyż już bardzo się buntuje. Znowu mam problemy ze stawaniem na lewej nodze. tak więc zaraz po przedszkolu pakuję się do wyrka pod kocyk no i czekamy z Filipciuszkiem na tatusia.
Za namową Marty1981 dołączam do szacownego grona mam z Lublina w tymże wątku Pozdrawiam serdecznie
A ja uwielbiam prać i prasować...uwielbiam, mogłabym to robić non stop!!!!!!!!1:-):-):-) Może pralnię taką prywatną otworzę;-)Ja właśnie pralkę nastawiłam a że słonko i już w bloku grzeją to szybko poschnie a potem znoooowu prasowanie.
A co to za warsztaty Madzienko?Karlita a poczekacie na mnie i Madziarke...my mamy o 10.30 te warsztaty Pampersa, które pewnie skończą się o 11 jak wejdzie pierwsza grupa zwiedzająca....
witam z rana
ja też się pracy szykuję własnie kończę płatki;-);-)
asienka kiedy chodzicie na ten basen??? my z Mikołajem tam jezdzimy w srody na 17
Juleczku dużo radości i usmiechów z okazji twojego swieta
miłego dnia kobity