Cześć tak jak wczoraj obiecałam z poranna swiezością zasiadłam ale moja królewna jest przeciwna żeby mama miała chilkę spokoju i ciagle cos broi w między czasie przyparła sobie szufladą paluszki i kilka razy próbowałam ja już usypiać oczywiście nic mi z tego nie wyszło.
Pisz jak najczęściej będzie miło poczytać...... a może i poznać na żywoHej
Mam 28 lat i od 5 miesiecy jestem mama Filipka. W Lublinie mieszkam od 8 lat. Przyjechalam tu na studia z Lodzi. Jestem od 3 lat mezatka. Od pazdziernika wracam na studia (przerwalam je). Uwielbiam zwierzaki. Mam w domu 2 psy , krolika i weza. Studiuje oczywiscie weterynarię:-). Nie wiem co jeszcze moglabym napisac? Pytajcie
Fajnie ze odwiedziłąś Lublin a w Rzeszowie juz troszke się zaklimatyzowaliscie? Niestety miszkanie trzeba wyremntować i to takie przedsiewziecie ze czasu nie mam nawet pomyśleć o tym wszystkim, ale Gabi już na butli na szczęście po 10 dniach męki i moich kryzysó wreszcie się poddała:-)Witajcie nareszcie w "domu"
szkoda ze to ostatni nasz tydzień, a mam tyle do zrobienia ze nie wiem za co mam się zabrać. Pakowanie, konspekt do szkoły i jeszcze Nikoś który ma gdzieś lerzenie w łóżeczku tylko na raczkach i na dodatek spać nie chce w ogóle.
Talia gratuluje swoich " czterech katów" to teraz głowe masz zaprzatnieta mieszkaniem a jak Gabi i butelka, wyśle ci cos zaraz na Pw
Tak kupujemy ( bo czekamy na decyzję kredytowa) 3 pokoje 64 metry poprzednie mieszkanie mielismy dwupokojowe i pewnie nie kupilibyśmy większego bo nie chciałoby nam się tej przeproawy z remontem ale jak już i tak przeprowadziliśmy się to szkoda było znowu kupować 2 pokoje tym bardziej że Gabi jest z nami.Talia fajnie ze udalo wam sie kupic mieszaknie ja tez cora czesciej zaczynam zastanawiac sie nad sprzedaza tego i kupienia wiekszego ostatnio dostalismy mozliwosc kupna troszke taniej niz chodza na rynku ale czas pokaze...mój brat zrobil aneks ale postawił polscianke fajne rozwiazanie...a Wy kupiliscie 3 pokoje???
.:-)
Oby głowa juz Ci nie dokuczała a na krew najlepszy Biofer sama brałąm pod koniec ciąży. A Gabi nieźle potrafi sobie zajęcie znaleźć będzie modnisią a coGabi właśnie wyszła na balkon siadła na słoneczku i przymierza czapeczki ;-) modnisia mała
matko jak mnie głowa boli ..................
RATUNKU!!
Opanuj sytuację i piszWitajcie po długiej przerwie:-)
Wróciliśmy ze szpitala w sobotę. W sumie leżałam 13 dni. Michałek urodził się 11 września. Narazie jestem zabiegana jak troszkę zaaklimatyzujemy się w domciu to więcej napiszę.
Witajcie koleanki...
Przepraszam za moja nieobecnosc jedno wielkie urwanie głowy...a swoją drogą nikt wogole za mna nie teskni:-no::-no::-no:
Widze że i niektórych z Was dopadło choróbsko my mamy tydzien choroby za sobą ja ledwo zipię Mateusz w tamta niedzielę wyladował na izbie przyjec w dyz przychodni po tym jak mial goraczke i przez kaszel sie lekko dusił wiec bylismy na antybiotyku, teraz juz jest ok ale jeszcze sie doleczamy. Do jutra moi panowie sa we Wlodawie a ja chyba na srode musze wziac wolne bo wizyta kontrolna u pediatry i decyzja czy wracamy do dzieci....
/QUOTE] Przeganiamy choroby jak najdalej !!!!;-);-)
Mieliśmy ostatnio taką samą sytuacje położyliśmuy Gabi na naszym łóżku i obłożyliśmy kołdra a tu nagle łubudu i spadła od tamtej pory tylko podłoga albo łóżeczko, tez bardzo sie nie potłukła ale stracha nam narobiła że heja nasze dziecko odczuło dziś jak działa grawitacja, rano wstałam z łózka zoukładałam poduszki żeby nie spadłi poszłam do lazienki, nagle słysze łup i ryk małż wybiega z pokoju z zapłakanym dzieckiem i mówi że z łóżka spadł normalnie nie wiek jak on przez te moje zasieki isę wydostał, naszczęscie nic mu nie jest troche czoło zerwone bo na dywam spadł, ale nawet siniaka nie ma normalnie od dzis spi w dzień w łóżeczku i mueimy jeszcze łóżeczko obnizyc bo zaś cos nowego wymysli i zacznie siadać
Moja Gabi uwielbia moje klapki wszelkie ciapy i w ogóle przy czyichś stopach majstrować nie da się przy niej posiedzieć:-)Witajcie dziewczyny po weekendzie.
Syn śpi, więc mogę popisać na bb, od wczoraj Krystek próbuje wstawać, a poza tym spodobały mu się moje klapki bo co rusz się do nich dobierał.
.
Anaconda witaj w Polsce na pewno sie stęskniłąś za swoimi katami
Martyna Tobie napiszę PW ale w wolniejszej chwili bo juz i tak szmat czasu tu siedzę oj oze dziecko mi pójdzie spać to jeszcze coś naskrobie