reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No ja niestety nie pomogę w sprawie pediatry bo po pierwsze mało co Lublin znam a po drugie moje dziecko rzadko choruje a co za tym idzie nie mamy potrzeby wzywania lekarza, jesteśmy tylko w miejscowej przychodni zapisani:tak::tak::tak:

reklama
MADZIENKA słodka Julka :-)
i trzymam kciuki za serduszko :tak:

Aluśka kupę lat
a ze spotkaniem to poczekajmy do wiosny :cool2:

hi Fogia pewnie że pamiętamy :happy2:

dziewczyny my w ferie pewnie znowu wylądujemy u rodziców w Lublinie. Dałybyście mi namiary na jakieś sklepu z fajnymi ciuchami dla dzieci tylko oby drogie nie były. ;-);-)

FOGIA, ja kupuję ciuszki Milenki w H&M na dziale dziecięcym w C.H. PLAZA na Lipowej. Ciuszki są fajne i modne, często imitujące modę jak dla dorosłych. Ceny różne, sądzę, że konkurencyjne z takim Smykiem i często są też promocje np. któregoś razu trafiłam "na 2 rzecz za 1gr." to kupiłam Milence tunike za 25,00 i trampki za 1gr.

witam i ja o jak fogia wracam niczym syn marnotrawny:cool2:

ech ten czas, doba powinna mieć co najmniej 40 godzin;-)

P.S. Pytanie - nie wiecie gdzie w Lublinie można kupić orajel, bo mnie zaraz ciężki szlag trafi - obdzwoniłam dziesiątki aptek i nigdzie nie ma

Ja baby orajel kupiłam w aptece ,,po schodkach" na Narutowicza (na rogu z Mościckiego) ale najpierw musiałam zamówić. Ale przyznam,że tylko ten żel pomagał mojej niuni, reszta w ogóle nie działała.

PS - Basia - boszszsz... jakie twoje szkraby już duuuże;-)

ptasiorek dzięks. Super Ci się ta promocja udała. Pewnie zajrzę do plazy tylko, że ja mam do niej jakieś pecha. Zawsze jak tam jestem to szybko wychodzę zniesmaczona cenami.
Basiu chyba córka marnotrawna. :-):-):-):-):-):-):-)
Dita Twoje córcie to też już duuuuuże panienki!!!!

reklama
Ja pawdę mówiąc tez nie lubię Plazy... byłam kilka razy w 5-10-15, kupiłąm pare ciuchów moim dziewczynom w całkiem niezłych cenach, ale okazało sie że jakość jest fatalna, właściwie po pierwszym praniu zrobiły się szmaty:baffled: O HM nie wspominam, bo nigdy nie trafiłam na promocje, a wydawanie 100 zł na jeden ciuszek dla dziecka to dla mnie kosmos.
A jeśli już chcę coś fajnego kupić to idę do domu towarowego w mojej mieścinie i zawsze coś ładnego i niedrogiego wygrzebię - i jakość super.
Aha - i od zawsze chwalę sobie bazarowo-targowe ciuchy, prawdę mówiąc targ to jest najczęściej odwiedzany przeze mnie ,,sklep" z ubraniami dla całej rodziny;-) No ale jak kto woli;-)

Do góry