I co ?? Donosiłaś ciążę ?Ten sam schemat - pierwsza dawka styczeń, druga luty, a marzec okazał się szczęśliwy. Po ponad 2 latach bez efektu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co ?? Donosiłaś ciążę ?Ten sam schemat - pierwsza dawka styczeń, druga luty, a marzec okazał się szczęśliwy. Po ponad 2 latach bez efektu.
Tak szczęśliwie malutka jest już z nami cała i zdrowa.I co ?? Donosiłaś ciążę ?
To samo u znajomych zaobserwowałam. Nawet u osób, które nie planowały dzieci. Myślę czy szczepionka nie koliduje z tabletkami antykoncepcyjnymi.To samo pomyślałam… lata starań u niektórych i po szczepionce ciach i dzidziuś. Same pozytywne historie, na dodatek jak ich dużo.
To tak jak ja W lipcu szczepienie J&J we wrześniu zaszłam w ciążę. Jesteśmy razem na czerwcowkachJa szczepiłam sie Jonhsonem w lipcu i w tamtym cyklu gin kazał się nie starać, w ciąże zaszłam we wrześniu.