reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy regularny seks ułatwia późniejszy poród?

reklama
Moja mama rodzila dwa razy po 3 godziny, mam cichą nadzieje jeszcze ze moze mam to w genach bo budowe oddziedziczyłam po niej, jestem niska i szeroka w biodrach :D

Moja mama rodzila dwa razy po 3 godziny, mam cichą nadzieje jeszcze ze moze mam to w genach bo budowe oddziedziczyłam po niej, jestem niska i szeroka w biodrach :D

ja rodziłam syna 11 lat temu, ani sex ani gorące kąpiele ani jak to mówiła położna mama szybko dzieci rodziła to ty też nie pomogło. Jaro urodził się w 42 tyg pojechałam na prowokacje i nikomu nie życzę takiego okropnego porodu zakończonego po 12h cesarką.

A co do herbaty z liści malin. Herbata z liści malin pomaga głównie w czasie porodu ze względu na to, że ma właściwości wzmacniające mięśnie macicy. Dzięki temu skurcze są skuteczniejsze a poród sprawniejszy.

reklama
Do góry