reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy pinki oszukują ?

cześć dziewczyny jestem 13 dpt wczoraj robiłam test pink i była ładna kreska, dziś rano powtórzyłam i kreska była bledsza, miała któraś tak z was ?:( bo boje się ze to biochem

reklama
Mnie nigdy nie oszukały.
A, że kreska bledsza? Może biochem, a może po prostu więcej piłaś i mocz bardziej rozwodniony. 🤷‍♀️ możemy się tylko domyślać.
Skoro wyszedł Ci pozytywny test ciążowy i chcesz sprawdzić jak się ciąża rozwija to zrób w poniedziałek i środę betę w laboratorium. Będziesz konkretnie wiedziała.

Mnie nigdy nie oszukały.
A, że kreska bledsza? Może biochem, a może po prostu więcej piłaś i mocz bardziej rozwodniony. 🤷‍♀️ możemy się tylko domyślać.
Skoro wyszedł Ci pozytywny test ciążowy i chcesz sprawdzić jak się ciąża rozwija to zrób w poniedziałek i środę betę w laboratorium. Będziesz konkretnie wiedziała.

Dziś wyglada tak:(

Załączniki

• 6E8E1B55-A231-46EF-A44A-A2FA84FCF435.jpeg
    6E8E1B55-A231-46EF-A44A-A2FA84FCF435.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 114
Jak wyszła tak różowa to najlepiej zrobić betę z przyrostem bo równie dobrze mógł być rozwodniony bardziej mocz, na początku to są niskie wartości a test to tylko kawałek papierka

Jak wyszła tak różowa to najlepiej zrobić betę z przyrostem bo równie dobrze mógł być rozwodniony bardziej mocz, na początku to są niskie wartości a test to tylko kawałek papierka
Dziękuje wam bardzo kochane jesteście w pn idę na betę ale bardzo się boje ze to biochem, a ta kreska jak na 13 dni po transferze to nie powinna być ciemniejsza ?,

reklama
Do góry