cześć dziewczyny jestem 13 dpt wczoraj robiłam test pink i była ładna kreska, dziś rano powtórzyłam i kreska była bledsza, miała któraś tak z was ?
bo boje się ze to biochem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nigdy nie oszukały.
A, że kreska bledsza? Może biochem, a może po prostu więcej piłaś i mocz bardziej rozwodniony.możemy się tylko domyślać.
Skoro wyszedł Ci pozytywny test ciążowy i chcesz sprawdzić jak się ciąża rozwija to zrób w poniedziałek i środę betę w laboratorium. Będziesz konkretnie wiedziała.
Dziękuje wam bardzo kochane jesteście w pn idę na betę ale bardzo się boje ze to biochem, a ta kreska jak na 13 dni po transferze to nie powinna być ciemniejsza ?,Jak wyszła tak różowa to najlepiej zrobić betę z przyrostem bo równie dobrze mógł być rozwodniony bardziej mocz, na początku to są niskie wartości a test to tylko kawałek papierka
Test to jest papierek z odczynnikiem. Nie jest czyms, po czym diagnozuje sie rozwoj ciąży.Dziękuje wam bardzo kochane jesteście w pn idę na betę ale bardzo się boje ze to biochem, a ta kreska jak na 13 dni po transferze to nie powinna być ciemniejsza ?,
Jesteś 13 dpt blastki czy 3 dniowego zarodka? Dziwne, że na becie jeszcze nie byłaś. Co na to klinika?Dziękuje wam bardzo kochane jesteście w pn idę na betę ale bardzo się boje ze to biochem, a ta kreska jak na 13 dni po transferze to nie powinna być ciemniejsza ?,
Kazali mi mi w 14 dniu na betę, miałam 10 marca transfer i ovitrleJesteś 13 dpt blastki czy 3 dniowego zarodka? Dziwne, że na becie jeszcze nie byłaś. Co na to klinika?
BlastocystaKazali mi mi w 14 dniu na betę, miałam 10 marca transfer i ovitrle