reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy na tym teście coś widać?

wer24

Zaciekawiona BB
w kwietniu panikowałam z powodu cienia na teście. Cień okazał się złudzeniem optycznym i zakończyło się to łzami. Dziś kolejny test i znowu cień..... Cień nie wiem czego... Miesiączka spóźnia się dopiero 2 dni, więc może przyjdzie. Modlę się, żeby nie!!!! Załączam zdjęcie i powiedzcie, czy ja nie jestem juz szalona z tego pragnienia macierzyństwa????
20180712_094733.jpg

Załączniki

• 20180712_094733.jpg
    20180712_094733.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 1 069
reklama
Jedyne co to ciągle chodzę do toalety, swędzą mnie piersi i łuszczy mi się skóra na sutkach. Dziś zaczął mnie pobolewać brzuch i dostrzegłam gęsty biały śluz szyjlowy, na dole wszystko jakby opuchnięte. Boję się miesiączki.....

Hej ja też widzę kreseczkę. Jeżeli masz szansę to zrób betę w laboratorium i będziesz miała pewność na 100%. A długo się staracie?

Hej ja też widzę kreseczkę. Jeżeli masz szansę to zrób betę w laboratorium i będziesz miała pewność na 100%. A długo się staracie?
Staramy sie od 2 lat. Ja mam PCOS, IO, niedoczynnosc tarczycy, przerost zrebow jajnikow i niewydolnosc cialka zoltego. Od 7 ms jestem na lekach, cykl stymulowany CLO. O chorobie wiem od 4 lat, lecze sie w poradni.

Myślę, że ze spokojem
Ostatnia miesiączka spóźniła mi się 9 dni i beta 0.01 takze
Poczekam jeszcze

reklama
Jedyne co to ciągle chodzę do toalety, swędzą mnie piersi i łuszczy mi się skóra na sutkach. Dziś zaczął mnie pobolewać brzuch i dostrzegłam gęsty biały śluz szyjlowy, na dole wszystko jakby opuchnięte. Boję się miesiączki.....
Ja też widzę [emoji5] ja nie miałam żadnych objawów ciąży, do końca wszystko jak na okres [emoji5]

Do góry