przepraszam jestem nowa i zamiast założyć nowy wątek, to podpięłam się pod cudze pytanie. W skrócie: 24 lata, pcos, 3 cykl na lekach metformina, progesteron, euthyrox. Od 2 dni spóźnia mi się okres, od 1,5 tyg powiększone i tkliwe piersi. Zrobiłam test, czy tam coś widać, czy ja mam zwidy. Dziś juz nie mam jak zbadać bety.... Pomocy. Ja chyba popadam w paranoje.
reklama
Rozwiązanie
Mnie również przykro, bo wiem jak to jest chcieć i czekać. Ale głowa do góry, nie załamuj się. Po miesiączce trzeba się zacząć działać W końcu musi się udać
Spróbuj zrobić z porannego moczu jutro, najczulszym testem albo pojutrze. W sumie to najlepiej jak masz możliwość to beta hcg z krwi.Ja tez cos właśnie widzę. Spodziewany termin miesiączki miałam wczoraj.
Jak na moje negatywny, ale trzymam kciuki, może się mylę
reklama
mamaelaela
Fanka BB :)
Ja widzę bladą drugą kreskę. Trzymam kciuki
Po nieprzespanej nocy, postanowiłam, że jeśli 'coś' jest to max 4 tydz.i test apteczny tego nie pokaże, jeśli beta poniżej 10. Dlatego ide dziś na badanie z krwi. Będę w laboratorium ok 12. Nie wiem ile czeka się na wynik bety, ale na pewno dam Wam znać moje Aniołki. Jeśli będzie negatywna, to zapadne się pod ziemię ze wstydu...Powiekszalam to zdjęcie, nawet przycielam. Spokoju mi nie daje ten test Bardzo bardzo blada, ale moim zdaniem jest. @wer24 trzyman kciuki za jutrzejszy test.
Klamka82
Zaangażowana w BB
Przestań, nie ma się czego wstydzić nie ty pierwsza i nie ostatnia masz wątpliwości. Ja też pewnie ok 16.04 będę szaleć z testami. Daj znać, trzymam kciuki!Po nieprzespanej nocy, postanowiłam, że jeśli 'coś' jest to max 4 tydz.i test apteczny tego nie pokaże, jeśli beta poniżej 10. Dlatego ide dziś na badanie z krwi. Będę w laboratorium ok 12. Nie wiem ile czeka się na wynik bety, ale na pewno dam Wam znać moje Aniołki. Jeśli będzie negatywna, to zapadne się pod ziemię ze wstydu...
zanka200389
Fanka BB :)
Mi ładne testy zawsze wychodziły z bobo test. Miałam 13 jednostek a już druga krecha wyszła blada bo blada ale i mój widział a jak to faceci
Właśnie skonczyłam sprzatac, tak delikatnie, umyłam podłogi, ogarnęłam kuchnię i zaczęłam czuć bólów dole brzucha więc myślę, że może okres się zbliża. Piersi bola nadal. Tylko mnie przed miesiaczką bolały na ok 4 dni. A ja bóle piersi odczuwam od 1 kwietnia. Nie wiem. Dziś piątek 13...
Wynik pokaże. Ja miałam bóle typowo miesiączkowe na tym właśnie początku ciążyWłaśnie skonczyłam sprzatac, tak delikatnie, umyłam podłogi, ogarnęłam kuchnię i zaczęłam czuć bólów dole brzucha więc myślę, że może okres się zbliża. Piersi bola nadal. Tylko mnie przed miesiaczką bolały na ok 4 dni. A ja bóle piersi odczuwam od 1 kwietnia. Nie wiem. Dziś piątek 13...
reklama
Ja bete zawsze mialam tego samego dnia na portalu pacjenta
Co do bolu brzucha jak na okres jesli nic innego sie nie dzieje to normalne i na początku w polowie i na koncu
.caly czas macica rosnie:-)
Ja tez mialam bol jak na okres myslalam ze okres nadchodzi a to macica juz rosła:-)
Po polowie ciazy tak mnie bolal ze czasem.spac nie moglam, magne b6 mi pomagal jakby co;-)
A jeszcze jak jesteś szczupla to bardziej to odczuwa sie
Piersi mnie nie bolaly w ogóle ani razu.W sumie dlugo nie czulam sie jak w ciazy dopiero pozniej cos tam
Co do bolu brzucha jak na okres jesli nic innego sie nie dzieje to normalne i na początku w polowie i na koncu
.caly czas macica rosnie:-)
Ja tez mialam bol jak na okres myslalam ze okres nadchodzi a to macica juz rosła:-)
Po polowie ciazy tak mnie bolal ze czasem.spac nie moglam, magne b6 mi pomagal jakby co;-)
A jeszcze jak jesteś szczupla to bardziej to odczuwa sie
Piersi mnie nie bolaly w ogóle ani razu.W sumie dlugo nie czulam sie jak w ciazy dopiero pozniej cos tam
Podziel się: