reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy na tym teście coś widać?

wer24

Zaciekawiona BB
przepraszam jestem nowa i zamiast założyć nowy wątek, to podpięłam się pod cudze pytanie. W skrócie: 24 lata, pcos, 3 cykl na lekach metformina, progesteron, euthyrox. Od 2 dni spóźnia mi się okres, od 1,5 tyg powiększone i tkliwe piersi. Zrobiłam test, czy tam coś widać, czy ja mam zwidy. Dziś juz nie mam jak zbadać bety.... Pomocy. Ja chyba popadam w paranoje.
Screenshot_2018-04-12-13-10-25.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-12-13-10-25.png
    Screenshot_2018-04-12-13-10-25.png
    103,1 KB · Wyświetleń: 1 570
reklama
Rozwiązanie
Mnie również przykro, bo wiem jak to jest chcieć i czekać. Ale głowa do góry, nie załamuj się. Po miesiączce trzeba się zacząć działać :) W końcu musi się udać :)
Ja bete zawsze mialam tego samego dnia na portalu pacjenta :)
Co do bolu brzucha jak na okres jesli nic innego sie nie dzieje to normalne i na początku w polowie i na koncu
.caly czas macica rosnie:-)
Ja tez mialam bol jak na okres myslalam ze okres nadchodzi a to macica juz rosła:-)
Po polowie ciazy tak mnie bolal ze czasem.spac nie moglam, magne b6 mi pomagal jakby co;-)
A jeszcze jak jesteś szczupla to bardziej to odczuwa sie :)
Piersi mnie nie bolaly w ogóle ani razu.W sumie dlugo nie czulam sie jak w ciazy dopiero pozniej cos tam;)
Teraz schudłam, bo wprowadziłam dietę dla insulinooporonych i cukrzycową. Ból jak na okres i czuję twardość szyjki macicy, do tego dużo gęstego, białego śluzu w środku. Jadę do labu właśnie. Bede czekać z zaciśniętymi pięściami w pracy...

reklama
Screenshot_2018-04-13-12-58-52-1.png
Mam wynik. Beta negatywna... Ta różowa kreseczka to pewnie cień kreski testowej. Czekam na okres. Przyznam, że byłam na to gotowa, ale jestem zawiedziona. Dziękuję za towarzystwo i

Załączniki

• Screenshot_2018-04-13-12-58-52-1.png
    37,8 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Do góry