przepraszam jestem nowa i zamiast założyć nowy wątek, to podpięłam się pod cudze pytanie. W skrócie: 24 lata, pcos, 3 cykl na lekach metformina, progesteron, euthyrox. Od 2 dni spóźnia mi się okres, od 1,5 tyg powiększone i tkliwe piersi. Zrobiłam test, czy tam coś widać, czy ja mam zwidy. Dziś juz nie mam jak zbadać bety.... Pomocy. Ja chyba popadam w paranoje.
reklama
Rozwiązanie
Mnie również przykro, bo wiem jak to jest chcieć i czekać. Ale głowa do góry, nie załamuj się. Po miesiączce trzeba się zacząć działać W końcu musi się udać
Teraz schudłam, bo wprowadziłam dietę dla insulinooporonych i cukrzycową. Ból jak na okres i czuję twardość szyjki macicy, do tego dużo gęstego, białego śluzu w środku. Jadę do labu właśnie. Bede czekać z zaciśniętymi pięściami w pracy...Ja bete zawsze mialam tego samego dnia na portalu pacjenta
Co do bolu brzucha jak na okres jesli nic innego sie nie dzieje to normalne i na początku w polowie i na koncu
.caly czas macica rosnie:-)
Ja tez mialam bol jak na okres myslalam ze okres nadchodzi a to macica juz rosła:-)
Po polowie ciazy tak mnie bolal ze czasem.spac nie moglam, magne b6 mi pomagal jakby co;-)
A jeszcze jak jesteś szczupla to bardziej to odczuwa sie
Piersi mnie nie bolaly w ogóle ani razu.W sumie dlugo nie czulam sie jak w ciazy dopiero pozniej cos tam
reklama
Klamka82
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki!Juz po
Wynik za 2h
Klamka82
Zaangażowana w BB
Głupio to będzie jak nic nie napiszesz a my tu czekamyBędzie mi głupio napisać, jeśli będzie inaczej, ale dam znać i juz z gory przepraszam, że zabrałam Wasz cenny czas
Jakby nie było, będzie dobrze! W najgorszym wypadku zaczniesz na nowo starania.
Klamka82
Zaangażowana w BB
No to niestety oznacza brak ciążyZobacz załącznik 846408 Zobacz załącznik 846408 Mam wynik. Beta negatywna... Ta różowa kreseczka to pewnie cień kreski testowej. Czekam na okres. Przyznam, że byłam na to gotowa, ale jestem zawiedziona. Dziękuję za towarzystwo i
Nie poddawaj się i walcz dalej!
Napewno zostanę. Dziękuję za wsparcie. Dziś przede mną ciężki dzień. Wyjeżdżam do rodziny, tam same male dzieci wiec dramat.......Zostań z nami
Link do: Staramy się
zanka200389
Fanka BB :)
Ja tez tam nic nie widziałam. Trudno trzeba działać dalej przynajmniej przytulanka macie, bo ja niestety mimo że możemy to nic a nic bo mój ma blokadę przed zblizeniem [emoji53]
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Kochana to nic nie daje... do tego ja mam problem ze suchościa pochwy a on już najchętniej lądował by już do środka a ja się tylko irytuje ze myśli tylko o sobie. Wiec w ogóle unikamy seksuPowiedz, ze brzdąc w brzuchu będzie miał bujaczke
Podziel się: