To nie jest zabawne, ja wiem, ze plemniki to nie terminatory. Pytam czy woda i mydlo zabija plemniki? Po prostu czy po umyciu rąk one są już martwe, albo czy po prostu spłynęły do odpływu wraz z wodąTo nic nie da. Plemniki to strasznie podstępne żmije. Jak już siądą na skórze to czekaj, aż tylko dotkniesz pochwy, chociażby przy wieczornym myciu i chyc - ciąża
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Jesu nareszcie mogę odpisać na to zabijanie plemników peelingiem.
Nic w życiu mnie tak nie rozbawiło jak wizualizacja plemników łamiących kręgosłupy o granulki peelingu
Nic w życiu mnie tak nie rozbawiło jak wizualizacja plemników łamiących kręgosłupy o granulki peelingu
I Wy jesteście dorosłymi osobami? Nie macie innych możliwości w ciągu dnia do humoru i pośmiania się.. Można odpowiedziec mi na pytanie krótko i sensownie, a nie meczyc sie nad wymyslaniem niestworzonych historii o moczeniu sie w wannie przez 24h. Bezsensu. jesli nie podoba sie pani moje pytanie to prosze pominąćNic nie da jedno umycie, musiałabyś się moczyć w wannie cała przez 24/48 godzin aby tak jak Ola nazwała, te podstępne żmije z siebie wygonić. Możesz spróbować jeszcze do nich mówić, choć czy ja wiem, czy posłuchają??!!
olka11135
Fanka BB :)
To nie jest zabawne, ja wiem, ze plemniki to nie terminatory. Pytam czy woda i mydlo zabija plemniki? Po prostu czy po umyciu rąk one są już martwe, albo czy po prostu spłynęły do odpływu wraz z wodą
No to wiesz czy nie wiesz? Bo już się zgubiłam. Jak wiesz to po co pytasz. Jak nie wiesz - to dlaczego uważasz, że się zgrywam
Pomysł przyszedł spontanicznie sama stwierdziłam, ze peeling bedzie dobrą metodą do gruntownego oczyszczenia rąk.Jesu nareszcie mogę odpisać na to zabijanie plemników peelingiem.
Bo czuć ironie w waszych wypowiedziach. Na różnych forach piszą różnie. Raz, że zmywa w 100%, drugi raz, ze jakiś tam odczyn mydła nie robi na nich wrażenia. Więc postanowilam spytacNo to wiesz czy nie wiesz? Bo już się zgubiłam. Jak wiesz to po co pytasz. Jak nie wiesz - to dlaczego uważasz, że się zgrywam
olka11135
Bo czuć ironie w waszych wypowiedziach. Na różnych forach piszą różnie. Raz, że zmywa w 100%, drugi raz, ze jakiś tam odczyn mydła nie robi na nich wrażenia. Więc postanowilam spytac
No właśnie - na nich mało co robi wrażenie
Z
zaz208622
Gość
a Ty jesteś Dorosła? Bo wiesz jak ktoś jest wystarczająco duży, że co do rączki to do buzi to dobrze byłoby wiedzieć, że akurat tym otworem w ciążę się nie zajdzieI Wy jesteście dorosłymi osobami? Nie macie innych możliwości w ciągu dnia do humoru i pośmiania się.. Można odpowiedziec mi na pytanie krótko i sensownie, a nie meczyc sie nad wymyslaniem niestworzonych historii o moczeniu sie w wannie przez 24h. Bezsensu. jesli nie podoba sie pani moje pytanie to prosze pominąć
Mam 17 lat, więc jeszcze nie jestem pełnoletnia.. Przecież pisalam, że połknęłam tylko troche nasienia, bo wytrysk się wydluzyl i troche polecialo mi na reke, niewielka ilosc, ale zawsze coś. No reszta na brzuch mojego chłopaka, ale to juz potraktował chusteczkami nawilżanymi i żelem antybakteryjnym.a Ty jesteś Dorosła? Bo wiesz jak ktoś jest wystarczająco duży, że co do rączki to do buzi to dobrze byłoby wiedzieć, że akurat tym otworem w ciążę się nie zajdzie
reklama
Anasta07
Oho znowu ktoś ocierał się o gacie albo gmerał brudnym palcem grzebalcem w Krystynie
Kiiiiisne <ROFL2> jak to się kiedyś na GG pisało Zazuu, zabiłaś mnie swoimi komentarzami i rofl po raz drugiJesu nareszcie mogę odpisać na to zabijanie plemników peelingiem.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.