reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można zajść w ciążę podczas gdy okres się spóźnia?

Niestety, każdy z tych czynników zmniejsza szanse, ale warto walczyć! Dietą naprawdę wiele można!

Możesz ewentualnie rozważyć olej z wiesiołka i/ lub niepokalanek mnisi na regulację cyklu.

Przytulam i trzymaj się!

Gdzieś ostatnio czytałam że ten niepokalanek powoduje zmniejszenie libido. Ciekawe czy to prawda 🤔

reklama
Gdzieś ostatnio czytałam że ten niepokalanek powoduje zmniejszenie libido. Ciekawe czy to prawda 🤔
Ja biore teraz drugi cykl i w sumie to nie zauważyłam żadnej różnicy. Z tym że ja jestem dziwna bo libido ogólnie mam niskie i sama rzadko inicjuje sex ale z drugiej strony lubie sex i jak już mnie mój Niemąż nakręci to mogę nie przestawac 🤣🤣🤣 on już wie ze ja musze 3 razy powiedzieć nie zeby sie zgodzić wiec nie odpuszcza 🤣🤣🤣

Ja biore teraz drugi cykl i w sumie to nie zauważyłam żadnej różnicy. Z tym że ja jestem dziwna bo libido ogólnie mam niskie i sama rzadko inicjuje sex ale z drugiej strony lubie sex i jak już mnie mój Niemąż nakręci to mogę nie przestawac 🤣🤣🤣 on już wie ze ja musze 3 razy powiedzieć nie zeby sie zgodzić wiec nie odpuszcza 🤣🤣🤣

No właśnie ja mam dość duży temperament, ale mąż też więc chyba oboje byśmy musieli brać :D jeżeli tak działa ha ha :D

No właśnie ja mam dość duży temperament, ale mąż też więc chyba oboje byśmy musieli brać :D jeżeli tak działa ha ha :D
🤣🤣 No tak, bo jak jedno by nadal chciało to mógłby być problem 🤣 ale serio, nie zauważyłam różnicy po niepokalanku. Wogole chyba odstawię po tym cyklu bo w sumie prolaktyna juz mi spadła a ten cykl był super regularny wiec moze nie jest mi już potrzebny

Do góry