reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zaraz skoczę do apteki po TESTA bo nawet nie mam:baffled:
Ale to dopiero rano zrobię, bo teraz to pewnie nie wyjdzie?
Misia kochana jesteś:*

Mamakaja mnie tak brzuch bolal nawet jak juz widzialam II na tescie. Niestety te bóle brzucha bywaja bardzo mylące, czesem nic nie wiadomo :baffled: Jesli wytrzymasz do jutra to zrob na spokojnie z rana.

Mamakaja spokojnie bym czekała chociaż ja zrobiłam 2 dni przed @ ale uważam że źle zrobiłam trzeba czekać bo wtedy ma się pewność że test się nie myli ale każdy musi sam - wiem że ciężko jest wytrzymać ja kupiłam wczoraj test po pracy bo @ nie było a dzisiaj juz rano mnie obudziła @ więc test leży i czeka może się jeszcze przyda ?

reklama
Misia przyda się przyda bo po urlopie nie zobaczysz @ i będziesz musiała użyć teściora żeby uwierzyć że jesteś w ciąży !!!

mamakaja moja psiapsiółka jest w 13 tygodniu ciąży (nie planowanej) i pamiętam jak dziś jak prosiłam ją żeby testa zrobiła...a ona ...nieeeeee, boli mnie brzuch na @ więc nie ma sensu,jutro mnie krew zaleje !!! I trzy dni później miała II !!!
Więc często zdarza się ból jak na @ a @ nie przyjdzie !!!

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry