reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem...zdechła ale jestem
Sie nalatałam...o 12 odstawiłam Macieja do szkoły a potem z maksiem na duze zakupy...o dziwo moj zbuntowany 3 latek był grzeczny jak nigdy!!!!!
zrobilam zakupy i spokojnie wrocilam sobie do domku...Auto to najlepszy wynalazek jaki istnieje;))))))

Patrysiak
Czy Ty wiesz "małpo "Jedna ile ja sie na Ciebie naczekałam:-D:-D
Zachodziłam w głowę czy wszytsko u Was wporzadku, czy Ewelinka zdrowa...normalnie bym Ci nakopala do tyłka ale z drugiej strony wielkiE "uffffff" ze wszystko gra.
Ewlinia jest przesłodka, przekochana i w ogole bym ja schrupała...
Ciesze sie ze u Was ok, ze chlopcy tak sie cieszą z siostry!!! no a to ze teraz masz taki "zakrecony " czas to sie nie przejmuj bo to minie!!!!
Sciskam Was baaaaardzo!!!!!

Natusiu
Zdrowka dla Twojego syneczka, taka pora roku ze duzo dzieci choruje!! TRZYMAJCIE SIE!!!

Mama

Bardzo sie cieszę ze sie układa tak njak planujesz:))))

reklama
Andzia super szkice. Masz tak zdolne dzieciaczki a ty wiecznie smutna, no cos jest nie tak!!!!!! Usmiechnij sie i powtarzaj sobie kazdego dnia ...jestem dumna mama, mam super chlopakow.

Czarodziejko kawe poprosze, dzieeekujje

Mama ty.....szalona kobieto, tyle napisalas ostatnio, a ze byla okazja....jakie grzmoty....ufffff.... nie tylko za oknem;-)

Ostatnia edycja:
Mama, to niezłą miałaś prędkość na tej miotle. :-D Cieszę się bardzo, że realizujesz swoje marzenia. Co do szczepienia - jeśli wystąpi gorączka, poproś o wpisanie do karty małego. To ważne.
Koliber, to bardzo dobre wieści. :tak: Będę mocno trzymała kciuki, żeby jajeczka dojrzały, pękły i żeby plemniczek je dorwał. ;-) Wiesz, że bardzo Wam kibicuję.
Truskafffka, jeśli masz jakiekolwiek podejrzenia, że synek może być chory, odpuść szczepienie teraz. Nie ucieknie. A to bardzo ważne, żeby organizm był silny.
Marzycielka, lipowy też się nada, bo na kaszel jest dobry. :tak: Wielokwiatowy możesz mu podawać potem, jak wydobrzeje. Tylko pamiętaj, nie zalewaj miodu wrzątkiem. Lepiej zaparzyć herbatę, poczekać, aż ostygnie albo z wodą rozrobić 1:1 i wtedy dopiero miód. I żadnego cukru ani cytryny.

Ostatnia edycja:
Andziak, teraz dopiero dojrzałam. PIĘKNE!!! Ale masz zdolnego syna! WOW!:szok:
Mama, ja jestem matką dziecka, u którego szczepienie wywołało zapalenie ucha i 41 stopni gorączki. To na początek. Potem nawracające się zapalenia co miesiąc. Dlatego ze szczepieniami jestem bardziej niż ostrożna. Każda gorączka, nawet spuchnięcie po szczepieniu jest jakąś reakcją i warto, żeby było to wpisane w kartę dziecka. Z tego, co pamiętam, chyba niewiele już szczepień jest, ale na przyszłość, gdyby jednak, to staraj się szczepień nie łączyć. Jedno maks na 6 tygodni. Taka ciocia dobra rada. ;-)

Macy
cenne info dla mam małych dzieci ..
ja już nie mam szczepień ..Zu dopiero za 2 lata a Domi za 4 lata więc na razie mam spokój..

i nigdy nie łączyłam szczepień..

dzięki ciociu ;-):-D

reklama
hej bbabeczki

jestem, żyję, ciężko bo cięzko (w poniedziałek wróciłam do pracy)ale zyję

kochane jestem z Wami cały czas ale na pisanie czasu brak

wiem że chcecie się zamknąć...proszę przygarniecie mnie???:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamo05 jak biznesssso?? trzymam kciukasy

kate czemu Alanek już nie cycusia??

u nas cycolenie dalej na całego

babeczki doradźcie...mała ma już chyba z miesiąc katar....co z tym cholerstwem robić?? nic tylko katar, jest pogodna bawi się i wo góle wsio oki

Do góry