reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM WITAM!

Ja juz od 7 na nogach mlodszy synek wstal a myslalam ze pospimy bo starszy w srody ma wolne og szkoly ah ta FF:happy:
szkode ze ja tak nie mialam gdy chodzilam do szkoly :cool: w PL dzieci by chyba pod niebo z radosci skakaly no ale to tak o *******ach.

PATYSIAK gratuluje coreczki !!! :-)

Ja wszystko czytam tylko trudno mi spamietac bo co chwile musze sie odrywac i juz zapominam co mialam komu napisac wiec prosze i wybaczyc :-p

U mnie dzisiaj tepka zrobila psikusa i spadla na 36,2 a od rana strasznie boli mnie jajnik kuje i kuje tak impulsami troche dziwnie albo owu sie zbiza albo cos sie tam dzieje. Jednak nie ryzykowalam z przytulankami wczoraj chociaz M mnie namawial ale wole jednak poczekac na te testy owu i PH. Wiec ten cykl spisany juz na straty bo do tego owu wszystkie ~o~o~o~o padna jesli wogule jakies zostaly po tym moim obnizaniu PH :crazy:
No coz czekam na kolejny cykl...

reklama
Kinga tez tak mysle ze owu moze jutro bo dzisiaj szyjka zamknieta ale juz miekka. Ja wole do owu za bardzo sie nie zblizac wiec ten cykl juz odpuszczam :happy:

tasha lekarze tak mowili ze nie donoszę a jeszcze urodzę na koncu;/ masakra jakas :-p
dzis na 14 na to badanie dopplera zobaczymy co tam wyjdzie z tym tętnem :)

DSC03392.jpg

cZEŚĆ DZIEWCZYNY, JESTEM TU NOWA. JETEM W 15 TYG CIĄŻY OKOŁO 2 TYG TEMU ZROBIŁAM TEST NA PŁEĆ . NA POCZĄTKU WYSZEDŁ CIEMNY RÓŻOWY A PO 5 MINUTACH TAKI KOLOR JAK NA ZDJĘCIU . nIE WIEM NA CO WSKAZUJĘ WYNIK NA CHŁOPCA CZY DZIEWCZYNKĘ. POMOŻECIE MI?

reklama
cZEŚĆ DZIEWCZYNY, JESTEM TU NOWA. JETEM W 15 TYG CIĄŻY OKOŁO 2 TYG TEMU ZROBIŁAM TEST NA PŁEĆ . NA POCZĄTKU WYSZEDŁ CIEMNY RÓŻOWY A PO 5 MINUTACH TAKI KOLOR JAK NA ZDJĘCIU . nIE WIEM NA CO WSKAZUJĘ WYNIK NA CHŁOPCA CZY DZIEWCZYNKĘ. POMOŻECIE MI?

no to chyba dziewczynka jak byl rozowy :)

Do góry