Hello!
Kinga, tempka widzę obrała właściwy kierunek :-)
Kasiu, pewnie smuci Ciebie ten spadek?
patrysia, kciuki za wizytę i zamelduj się po :-)
Tasha, Kaja strasznie gadatliwa (jak to baba
) i roześmiana, tylko się nad nią nachylę a już lecą uśmiechy i coś w stylu "gggghhhh" albo "aguuu". Pochwal się dziś ile Sonia waży i ucałuj Biedroneczkę ode mnie. Ja @ wciąż nie mam, jak karmiłam Krzysia to wypadła dopiero tak 2 miesiące po odstawieniu od piersi. Wrzuć jakieś fotki córeczki, niech oczy nacieszę :-) Kai pod tymi ciemniejszymi włoskami rośnie jasna czuprynka :-) U mnie też jest na środku twarde zgrubienie wzdłuż blizny, takie grubości 1-2 mm. Bliznowiec mnie swędział ale niby gojąca rana też swędzi, ja już się psychicznie nastawiłam na to, że jednak paskudnik odrośnie. Podpytamy Patrysiak i Axarai za jakiś czas czy u nich też jest coś takiego
natusia, jak tam, podziałaliście? :-)
czarna, dużo zdrówka dla Ciebie!
olum, witaj. Różowy z niebieskim da fiolet więc będą bliźniaki chłopiec i dziewczynka
Żartuję rzecz jasna, nie robiłam nigdy tych testów bo w nie nie wierzę (przy prawdopodobieństwie 50% czasem dobrze zgadną a wtedy ktoś się będzie zarzekać, że one działają ;-)) ale według mnie kolor dziewczynkowy :-), a jaka płeć dzidziusia Ci się marzy? W 15 tygodniu można już ze sporym prawdopodobieństwem odgadnąć płeć na USG.