reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha wiedzialam ze bedzie dziewczynka :-):-) tak sie bardzo ciesze... jak czytalam Twojego posta to az lzy mialam w oczach,nie ma nic cenniejszego jak zdrowe dziecko,i do tego wymarzona plec dzidziusia,jeja teraz to pewnie bedziesz szalala w sklepach :-D:-D

Gratuluje coreczki

reklama
piranha dasz wiare ze normalnie lzy lecia mi ciurkiem, tak sie wzruszylam!!!!!!cudowna, wspania wiadomosc!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!! GRATULUJE!!!GRATULUJE!!!!!!! nie potrafie wyrazic jak bardzo Ci zazdroszcze, tak pozytywnie:tak:CUDOWNIE! jest jednak sprawiedliwosc a tym swiecie!

jej, skoro tak bylas pewna ze u Ciebie synek, a wyszla coreczka to ja jestem pewna ze u mnie synek a nie tak jak intuicja mi podpowiada dziewczynka:-(

O w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pirania HURAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!Ciary mi przeszły :-)Zasłuzyłas na tą niunie jak chyba zadna z nas (bez obrazy dziewczyny,ale chyba sie zgadzamy:tak:)GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!No i oczywiscie wspaniałe wiadomosci na temat zdrowia kruszynki (troche początek był straszny jak przeczytałam:no:)

PIRANIA :D :D :D :D
wielkie wielkie gratulacje

kosmo zaraz dostaniesz ode mnie w d.....

moja intuicja mówiła córcia, córcia, chociaż próbowałam wmówić sobie ze chłopczyk zeby nie było rozczarowania, ale nie pasował mi synek i już, w serduchu i mózgu cały czas była ONA

:-):-):-):-):-) Ale wiesci :-) Normalnie sie poryczalam. Serio od razu przypomnialam sobie swoje uczucia jak sie dowiedzialam. Piranha Bardzo gratuluje i dobrze ,ze nic sie nie stalo po tym upadku.
Daria no i Tobie gratuluje jak najbardziej. Widoczna ta kreska ewidentnie:tak::tak::tak:
Kolejna teraz mama do testowania tak? To musi byc dobry miesiac &&&&&&&&&

Pirania GRATULACJE!!!!!!
Jaka musisz być szczęśliwa co??? :-) Normalnie ci zazdroszczę(pozytywnie oczywiście) No i wg mnie zrobiłam BARDZO DUŻO w tym kierunku żeby mieć małą niuńkę pod serduszkiem;****

Dziewczyny jednak marzenia się spełniają...a jeśli można temu pomóc to czemu nie;))

Ja wczoraj byłam u sis i Mała taka słodka...jej kochana kruszynka;* Kinga dobrze Cie rozumiem, my tez wczoraj wieczorem z małym na pogotowiu wyladowaliśmy, goraczka ponad 39st i znowu ma gardło i węzły chłonne powiekszone...masakra od wczoraj NIC nie jadł z piciem też tak sobie....

Jej ale się cieszę Piranha jej naprawdę...aż mi uśmiech nie może zejść z buzi:))))

No i Daria wg mnie to możemy już ci GRATULOWAĆ!!!! Jej co za sobota...co za wieści!!! ;) Oby jak najwięcej ich było, no i Kosmo wg mnie tez mała córeczka rośnie u Ciebie w brzuszku....:****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry