reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczynki ja tam wiem że każda z nas zaciąży i to kwestia czasu a może tylko dni.. :) mocno kibicuję każdej z nas.
zobaczycie że bedzie wysyp i prawdziwe babyBOM tutaj:tak: myślcie pozytywnie i nie świrujecie a bedzie oki! :-)
&&&&&&&&&&&& &&&&&& &&&&& :happy2:

jak ja sie ciesze że u nas już możemy ++++++++ :-p

reklama
czesc dziewczyny:-)
malo mnie ostatnio bo jakos weny do pisania brak
ale podczytuje was :tak:i dzisiaj specjalnie wlecialam zeby zobaczyc jak tam po usg Pirani a tu takie wiadomosci!!!
Pirania OGROMNIASTE GRATULACJE!!! :-):-):-):-):-D:-D:-D
Daria tobie rowniez gratuluje!!!:tak:
i teraz trzymam &&&&&&& za Kosmo ;-) tez bedzie cora!!!a kiedy masz usg???

trzymam za was mocno kciuki axari widze ze masz niby dostac tak jak ja @ czyli jutro mam nadzieje ze nie dostaniemy ale dobrym senie znaczenia

Marzycielko staram się dopiero pierwszy cykl, tylko, że nie wiem kiedy mój M będzie znowu dostępny:-D, wiek mnie naciska, i bardzo bym chciała, żeby mi się udało do 29 grudnia 2012, bo wtedy będę miała jeszcze 39;-)
Kinguś No TO już?!, ale szybko zleciało! no to

Ostatnia edycja:
axarai jesteś w wieku mojej dobrej przyjaciółki... :) zobaczysz że się uda w tym roku! może teraz a może za miesiąc... uda się!!! :tak:
dawno tak pozytywnie nie byłam nastawiona na starania :-)

Ja tez chce sie juz starac ...:-D

Normalnie zarazacie optymizmem dziewczynki,ze sie chce tu i teraz:-p :rolleyes2:

Axari to Twoj maz jest w rozjazdach ? czy chodzi o cos innego ze slowem dostepny ?:-p

mary witaj:tak:

jej faktycznie Twoja krolewna jeszcze tak malenka, a jak slodka:tak: tez chce taka:tak::zawstydzona/y: a powiedz czy robilas cos w kierunku zaplanowania plci ? kiedy byly przytulanka, czy diete jakas stosowalas?
i wiesz co? Mia to przepiekne imie i u nas jest to numer 1 na liscie imion dziewczynkowych:tak: mieszkasz w Polsce? jak tak to czy nie bylo problemu z zarejestrowaniem tego imienia w urzedzie? bo slyszalam ze niektorzy maja z tym problem:szok:

Kosmopolitan - dziękuję! :-) Wiesz, w zasadzie nic nie robiliśmy w kierunku płci, bo zależało nam na tym, by dzidziuś po prostu był zdrowy. Ale ucieszyliśmy się z dziewczynki bardzo, zwłaszcza mój M. :happy2::happy2::-):-) I ja sobie potem uzmysłowiłam, ze psychicznie nastawiona byłam na córeczkę. :tak: Nie stosowałam diety, a staranka były każdego dnia odkąd pojawiła się druga kreska na teście owulacyjnym aż do jej zniknięcia - czyli 6 dni. Brałam tylko kwas foliowy. A co do imienia, to strasznie mi sie podobało od dawna. Ja mieszkam w Norwegii, tu nie robią żadnych problemów.
;-);-)

Piranha - śliczne zdjęcie! Gratuluję! :-):-):-) Jeju, pamiętam swoje USG, na którym poznaliśmy płeć... :rolleyes:

Axarai - dziękuję serdecznie. Ale u nas staranka będą dopiero na 2014 rok, tyle, ze tym razem chcemy synka i dlatego pozwoliłam sobie tu do was wlecieć. ;-)

Ostatnia edycja:
Sara a Twoja córeczka jest śliczna! :-) oglądałam na fb i napatrzeć się nie mogę... marzy mi się taka panieneczka malutka :-) Buziak :*

reklama
Kinga pisz wiecej z tym swoim optymizmem, bo ażmnie brzuch przestał boleć tak powiało optymizmem:-D
Sylwia TAK z brzusiami:-D
Edyta mój M pracuje w Niemczech, myślę, że już najpóźniej na Wielkanoc przeprowadzimy się do niego:-):tak::-D

Do góry