reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny jeżeli chodzi o zamkniety to na pewno zaproszenia beda! ja poprostu nie wyrabiam bo tyle nas tu jest :) musze wpisywać po kolei nicki

U nas deszczowo! :/
mam nadzieje że w końcu sie ociepli na dobre! ale wczoraj było ślicznie

reklama
Heyka
Pajkeczko trzymaj sie, wracajcie zdrowi do domku
Czarodziejko czcionka wyjatkowa ze tak powiem,
Paula to Kacperek bedzie miał radosc..

Miłego...

Czarodziejko ależ musaiałam oczy wytężać, zeby przeczytac tą czcionkę :-D ale juz wsjo wiem :tak:

u Kubusia w sumie dobrze bo to aniołek, taki prawdziwy. To dziecko to w ogole nie woła na ręce i chce mu sie bawić godzinami tymi samymi zabawkami :eek: wczoraj zakupiłam mu coś nowego bo ileż można. Śpi pięknie w nocy bo kiedys to była masakra. Jestem w końcu wyspana :-) a poza tym cały dni spedzamy w ogródku i jest cały dzień na swieżym powietrzu. Rozkładamy sobie kocyk i bawimy się pod wierzbą albo magnolią i oberwujemy pszczółki, ślimaki i inne gady :-) Kubuś oczywiście wszystko by brał do rączki i do buzi :-) najlepsze i tak są piloty i wszelkiego rodzaju kable :sorry2: muszę mu jeszcze kupić na kubełkową huśtawkę do ogródu, taką z pasami. Oli zarobił namiot i bawi sie w nim cały czas a ze wczoraj troche padało to miał frajde ze mu kapie a on w srodku suchy :-)

sama sobie przypominam te czasy z dzieciństwa :-) wczoraj złapał muszkę i poszedł rzucić pająkowi i patrzył się cały czas jak pająk owija swoją zdobycz :sorry:

Kubusiek ma biegunke od 2 dni i juz sama nie wiem dlaczego :dry::confused: ech...moze ząbek idzie trzeci albo coś mu nie spasowało...

ide zrobić sobie latte :cool2: a od 14tej znowu do ogródka :-) jak będzie tak jak teraz to sobie w kominku zapalimy :happy2:

Czarodziejko!może dobrze,że mały sobie odpuścił,bo moje brodawki były w strasznym stanie,teraz może dobrze się wygoją.Mieliśmy w planie 3 dziecko ale na razie musimy odczekać,bo po porodzie lekarz musi doprowadzić mnie do porządku,bo jest lipa!a Wy planujecie?

Dziewczyny może głupie pytanie ale co macie dziś na obiad,bo szukam jakiegoś pomysłu na obiad,bo ja miałam zrobić pomidorową z ryżem ale dałam do tego jeszcze mieszankę warzywną i nie wiem co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
czarodziejko ales zobie czcionke dala hehe:-)

Bershka super ze Kubus taki spokojniutki i sam sie soba zajmuje...moj Kacper to istny diabel i jak sie go na chwile zostawi to ryk jest..pochwal sie zabaweczkami jakie mu kupilas:-)

Kacper wlasnie demoluje lezaczek bujaczek:-)

Witajcie :)

Weekend minął tak szybko że nie wiadomo kiedy..

A ja dziś wieczorem wybieram się z kolezankami ze spacerów do knajpki świętować spóźniony Pierwszy Dzień Matki :) Oczywiście ja przy soczku, bo karmię a poza tym jestem kierowcą :)

Buziaki!

Agniechak- my puki co nie planujemy..tzn ja nie planuję ale mój mąz caly czas mi powtarza ze on chciałby troje dzieci i odkad pamieta zawsze miał przekonanie ze będzie miał 3-je …Czas pokaze.. nie zapieram się bo czasem wychodzi inaczej niż planujemyJ
Ja kocham male brzdące ale chciałabym cos wiecej od zycia niż tylko pieluchy i smoczkiJ
Pewnie gdybym miala komlet tj syna i córkę to w zyciu mąz by mnie nie namowil a tak „nie zapieram sięJ ale tez nie teraz!!!!!!

Bershka- to ja mam podobne odczucia jak Ty co do drugiego dziecka…tez mam AniołkaJ
Maksiulek jest taki spokojny i grzecznie przesypia cale noce choc na początku dopuki karmiłam wstawal co 2 godziny!!!!
Jeśli chodzi o biegunkę….jak nic mogą to być ząbki!!!!

reklama
Do góry